Hozz napfényt az életedbe és takaríts meg pénzt VELUX tetőtéri ablakokkal!

Vásárolj VELUX tetőtéri ablakot május 31-ig, és részesülj akár 10.000 Ft pénzvisszatérítésben tetőablakonként!

 
 

Pénzvisszatérítés a vásárlásod után!

Akciónkat meghosszabbítottuk június 4. éjfélig!

Engedd be a napfényt otthonodba és takaríts meg pénzt VELUX tetőtéri ablakokkal! Most akár 10.000 Ft pénzvisszatérítést adunk tetőablakonként!

1/ Vásárolj!

Vásárolj Basic, Standard, Standard Plus vagy Premium kategóriájú VELUX tetőtéri ablakot!

Most itt a lehetőség, hogy visszanyerj befektetésedből! Nincs más dolgod, csak vásárolj VELUX tetőablakot bármilyen méretben 2023. április 18. és május 31. között. (A számla vagy előlegszámla kelte ebbe az időszakba essen.)

Fedezd fel a VELUX tetőtéri ablakokat!

    Találd meg a hozzád legközelebbi kereskedőt!         
Termékek

2/ Regisztrálj!

Regisztrálj adataiddal legkésőbb 2023. május 31-ig, és töltsd fel ezzel egyidejűleg a termékvásárlásról szóló számla másolatot is!

Ha a május 31-i határidő előtt még csak előlegszámlával rendelkezel, akkor is regisztrálj be és töltsd fel az előlegszámlát május végéig a lenti linken, majd a végszámlát legkésőbb június 30-ig töltsd fel ugyanott.

3/ Küldd be!

Küldd el nekünk postán a tetőtéri ablak dobozában található beépítési tájékoztatót legkésőbb 2023. június 30-ig!

A számlán szereplő VELUX tetőablakok mindegyikéhez egy-egy beépítési tájékoztatót várunk.

Címünk:
VELUX Magyarország Kft. 1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

A borítékra kérünk, írd rá a feladóhoz neved és címed, illetve lásd el a “VELUX akció” felirattal.

4/ Visszautaljuk!

Visszautaljuk a pénzed.

A feltételek hiánytalan teljesülése esetén átutaljuk neked a pénzvisszatérítés összegét, a tetőtéri ablak típusától függően akár 10.000 Ft-ot tetőablakonként!

A részletekért kérünk, olvasd el az akciós szabályzatot.

Válassz tetőtéri ablakot!

Engedd be a napfényt és takaríts meg pénzt VELUX tetőtéri ablakokkal! Most akár 10.000 Ft pénzvisszatérítést adunk tetőablakonként!

Basic

(GZL 1051, GZL 1051B, GLU 0051, GLU 0051B)

Népszerű tetőablakok bármilyen helyiségbe, lakkozott fa vagy karbantartásmentes, műanyag bevonatos változatban. Azonos áron választhatsz felső vagy alsó kilincses nyitásmódú tetőtéri ablakok közül, a beépítési magasságtól függően. Optimalizált, kétrétegű üvegezéssel a jobb hőszigetelés és az időjárási elemek elleni védelem érdekében.

Kétrétegű üvegezés / Hőszigetelt / Hangszigetelt

Standard

(GLL 1061, GLL 1061B, GLU 0061, GLU 0061B)

A Standard tetőablakok nagyszerűsége a háromrétegű üvegezésben rejlik, mely minimalizálja a hőenergia-veszteséget, fokozott hangszigetelést biztosít, így magasabb szintre emeli otthonod kényelmét. Lakkozott fa vagy karbantartásmentes, műanyag bevonatos változatban elérhetők. Azonos áron választhatsz felső vagy alsó kilincses nyitásmódú tetőtéri ablakok közül.

Háromrétegű üvegezés / Hőszigetelt / Hangszigetelt / Edzett üveg

Standard Plus

(GLL 1064, GLL 1064B, GLU 0064, GLU 0064B)

A Standard Plus kategória háromrétegű üvegezésű tetőtéri ablakait extra komfort funkciókkal kínáljuk: fokozott hangszigeteléssel és esőzajcsökkentéssel a csendes otthon érdekében, illetve könnyen tisztuló külső bevonattal, mely megakadályozza a szennyeződés lerakódását a nagyszerű kilátásért. Lakkozott fa vagy karbantartásmentes, műanyag bevonatos változatban elérhetők. Azonos áron választhatsz felső vagy alsó kilincses nyitásmódok közül.

Háromrétegű üvegezés / Hőszigetelt / Hangszigetelt /Edzett üveg / Esőzajcsökkentés / Könnyen tisztuló bevonat

Premium

(GGL, GGU, GPL, GPU, GEL, GIL, GIU, GXL, GXU, GDL, VEA, VEB, VFE, VIU, GIL)

Csúcskategóriás tetőtéri ablakaink rendkívül fejlett termék- és ablaküveg-funkciókat kínálnak, melyek a legjobb hőkomfortot és modern megoldásokat biztosítják számodra. A Premium kategóriában a billenő tetőablakok mellett választhatsz felnyíló változatot is, melyek kifelé nyitva még zavartalanabb, panoráma kilátást nyújtanak neked.

Kétrétegű vagy háromrétegű üvegezés / Hőszigetelt / Hangszigetelt / Esőzajcsökkentés / Biztonsági laminálás / Edzett üveg / Könnyen tisztuló bevonat / Harmatmentes bevonat

Belső árnyékolók

Belső árnyékolók

A nagyobb kényelem érdekében egészítsd ki tetőablakod árnyékolóval - függetlenül attól, hogy teljesen el akarod sötétíteni a helyiséget, vagy csak szűrni akarod a bejövő fényt - mindenre van megoldásunk. Tekintsd meg az összes lehetőséget itt:

Kérdésed van?

Kérdésed van?

Összegyűjtöttünk mindent, amit tudnod kell a promóciós időszakról, a visszatérítés részleteiről és menetéről. Ha nem találod meg, amit keresel, írj nekünk akcio@velux.com!