Ventilátor? Napszemüveg a szobában? Felejtsd el!

Szabályozd a hőmérsékletet és a napfény mennyiségét tetőteredben a megfizethető VELUX napelemes hővédő fényzáró rolóval!

Válassz komfortos megoldást a nyári hőség idejére!

Szeretjük a nyarat, de a hőség gyakran kellemetlen tud lenni. Ahelyett, hogy trükkökkel próbálkozol otthonod hűtésére, inkább szereld fel VELUX tetőtéri ablakaidat napelemes hővédő fényzáró rolókkal, melyek hatékonyan védik tetőtered a kintről érkező meleg ellen, és nyugodt pihenést biztosítanak neked, így teszik komfortossá otthonod.

Kombináld a kiváló hővédelmet hatékony fényzárással nagyszerű áron - használd ki a VELUX hővédő fényzáró roló előnyeit!

Kiemelkedő hővédelem

A VELUX külső kiegészítők megállítják a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak külső üvegfelületét, így akár 6°C-kal csökkenthetik a hőmérsékletet a tetőtérben, így javítva a nyári komfortérzetet.

Kiváló fényzárás és esőzajcsökkentés

A VELUX napelemes hővédő fényzáró rolók innovatív megoldást kínálnak a napfény szabályozására a tetőtérben. Fényzáró és zajcsökkentő képességük nyugodt pihenést biztosít számodra a nap bármely szakában.

Tartós és ellenálló kivitel

Az ellenálló poliészter szövet tartós, karbantartást nem igényel. Biztos lehetsz benne, hogy hővédő fényzáró rolód hosszú távon megőrzi alakját és nagyszerű tulajdonságait.

Tudtad? A költségeidet még úgy is csökkentheted, ha a hővédő fényzáró rolót saját magad szereled fel. Ha szakember segítségére lenne szükséged, a VELUX ajánlott beépítők állnak rendelkezésedre.

Kombináld a kiváló hővédelmet hatékony fényzárással nagyszerű áron - használd ki a VELUX hővédő fényzáró roló előnyeit!

Hűvösebb tetőtér, több komfort

A VELUX külső kiegészítők megállítják a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak külső üvegfelületét, így védik tetőtered a nyári túlmelegedéstől.

Több fény? Kevesebb fény?

A VELUX hővédő fényzáró rolók innovatív megoldást kínálnak, hogy könnyedén szabályozhasd tetőtered fényviszonyait. A fényzáró funkcióinak hála, nyugodt pihenést biztosít számodra éjjel és nappal, amikor csak kedved tartja. Élvezd komfortos tetőtered!

A poliészter anyagot úgy terveztük, hogy kiállja az időjárás próbáit

Kialakítása ellenáll a természet kihívásainak, így a VELUX hővédő fényzáró roló tartóssága és teljesítménye hosszú távon kiemelkedő. Nyugodt lehetsz, hiszen éghajlattól és időjárási körülményektől függetlenül éveken át megőrzik majd formájukat és hatékonyságukat.

A napelemes hővédő fényzáró rolókat szigorú teszteknek vetettük alá, hogy megbízhatóan hosszú évekig kitartsanak. Ezt bizonyítja a termékre érvényes 5 éves garancia is.

Ki szerelheti fel? Akár te is!

A felszereléshez nem kell más, mint két ügyes kéz, és egy alapszintű barkácsismeret, így akár te is könnyedén és biztonságosan elvégezheted a beltérből.
A beépített napelemeknek köszönhetően a felszerelési folyamat lerövidül és kényelmesebb, mivel nincs szükség vezetékelésre.
 
Tudtad? A költségeidet még úgy is csökkentheted, ha a hővédő fényzáró rolót saját magad szereled fel. Ha szakember segítségére lenne szükséged, a VELUX ajánlott beépítők állnak rendelkezésedre.

Érdekel a folyamat? Lássuk!

Fedezd fel a VELUX külső hővédelmi megoldásokat

A redőnyök és hővédő rolók különböző igényekhez igazodó megoldásokat kínálnak.
Tekintsd meg termékválasztékunkat!

VELUX redőnyök

SML: Elektromos redőny
SSL: Napelemes redőny


Teljeskörű, egész évben használható, csúcsminőségű megoldás a kiváló hővédelemhez és fényzáráshoz.
 • Tartsd kellemesen hűvösen szobád, és élvezd a tetőtérben töltött időt: nyáron akár 6,1°C-kal* csökkentheted a beltéri hőmérsékletet a maximális kényelem érdekében.
 • Teljes fényzárás és hővédelem - nyerő kombináció a zavartalan nyári szunyókáláshoz.
 • Élvezd komfortos tetőtered télen is: a redőnyök kiváló hőszigetelést nyújtanak, így javítva otthonod energiahatékonyságát.
 • Hangszigetelés a nyugalomért: az alumínium redőnyök tartósak és a legzordabb időjárási körülményeknek is ellenállnak, miközben akár 30%-kal (7dB) csökkentik az eső zaját az ablaküvegen.
 • Gondtalan kényelem 5 év garanciával
 • Dekoratív belső árnyékolóval kombinálható

VELUX hővédő fényzáró roló

SSS: Hővédő fényzáró roló

Győzd le a hőséget, és teremts kellemes fényviszonyokat VELUX napelemes hővédő fényzáró rolóval!

 • Csökkentik a kinti hőség hatását, így akár 6°C-kal* hűvösebb lehet nyáron tetőteredben.
 • Élvezd a pihentető éjszakai alvást teljes sötétségben.
 • Az ellenálló poliészter szövet tartós, karbantartást nem igényel.
 • Csökkentsd költségeidet: szereld fel rolódat könnyedén, a beltérből!
 • Gondtalan kényelem 5 év garanciával
 • Dekoratív belső árnyékolóval kombinálható

VELUX hővédő roló

MHL: Kézi hővédő roló
MSL: Napelemes hővédő roló
MML: Elektromos hővédő roló

Megfizethető választás: hatékony hővédelmet nyújt, miközben megőrzi a kilátást.

 • Hűvösebb helyiségekkel a komfortosabb tetőtérért: nyáron akár 4,8°C-kal* csökkentheted a beltéri hőmérsékletet.
 • Az áttetsző háló védi tetőtered a nyári túlmelegedéstől, miközben megőrzi a kilátást és beengedi a fényt.
 • A kézi hővédő rolókat akár te magad is felszerelheted.
 • A kényelmesebb használat érdekében válassz elektromos vagy napelemes típust.
 • Gondtalan kényelem 5 év garanciával (MML/MSL)
 • Fényzáró rolóval és szúnyoghálóval is kombinálható.
* Egy szimulált déli tájolású helyiség adatai a legnépszerűbb 2 db VELUX GLL 61 típusú tetőtéri ablakkal, MK06 méretben (780 x 1178 mm), 2023. júliusban és augusztusban, Budapesten mérve. A VELUX 2023. évi tanulmánya alapján a tetőtéri kiegészítők hatásáról a nyári hónapokban.

Még nem vagy biztos a döntésedben? Kérd szakértőink igényeidre szabott tanácsait!

Csapatunk elkötelezett abban, hogy segítsen számodra megtalálni az ideális megoldást, amely növeli otthonod esztétikáját és funkcionalitását. Igényeidre szabott megoldásaink fény- és hőszabályozással, energiahatékonyság javításával biztosítják, hogy az otthonodhoz tökéletesen illeszkedő termékekhez juss hozzá. Kattints a lenti gombra, konzultálj szakértőinkkel, és fedezd fel, hogyan varázsolhatnak komfortos életteret a VELUX termékek!

Készen állsz, hogy kiegészítőkkel új szintre emeld VELUX tetőtéri ablakaidat?

Lépj egy hűvösebb tetőtér felé! Segítünk kereskedőt találni, és összekötünk a hozzád legközelebbi VELUX ajánlott beépítővel.