Alakítsd át konyhádat tippjeink segítségével!

Tippeket keresel a konyhádhoz? Használd fel az alábbi ötleteket, és praktikus, szemet gyönyörködtető térré varázsolhatod a konyhát.  

A legjobb dizájntippek, hogy konyhád a lakás szívévé válhasson

Úgy tartják, hogy a konyha a lakás szíve. Legyen szó egy gyorsan bekapott reggeliről vagy egy beszélgetős családi vacsoráról, egyértelmű, hogy a konyha jelentős szerepet tölt be az életünkben. Rengeteg időt töltünk a konyhában, ezért fontos, hogy élhető és élvezhető hellyé tegyük: ha átgondoltan alakítjuk ki a teret, ez nem jelenthet problémát. Olvasd el alábbi tippjeinket, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a konyhájából:

Tedd közösségi térré a konyhát!

A konyha a ház egyik középpontja. Gyakran itt gyűlik össze a család vagy a baráti társaság a finomságok felszolgálása előtt. Jó ötlet lehet egy konyhasziget kialakítása, így mindig elegendő hely marad a főzéshez, a munkához, az étkezéshez és a beszélgetéshez. A konyhaszigetet vedd körül kényelmes étkező- vagy bárszékekkel, hogy szívesen üljétek körül, és több időt tölthessetek együtt. 

Az okos konyhai gépek megkönnyítik az életet

Okoshűtők beépített üzenőfallal és bevásárlólistával, az ételt előmelegítő okossütők és az evőeszközöket fertőtlenítő konyhaszekrények – az elmúlt néhány évben számtalan okos megoldás jelent meg a piacon. Építs be okoseszközöket konyhádba, és könnyebb lesz az életed! 

Teremts modern luxushangulatot természetes fénnyel!

Alakíts ki modern konyhát a belső és a külső terek összekapcsolásával! Tetőablakok segítségével behozhatod a természet hangulatát a konyhába, és pihentető, hívogató atmoszférát teremthetsz.

Szerethető tér kialakítása

Építs olyan konyhát, amelyet sok évig szeretni fogsz! Fenntartható elemekkel, kellemes színekkel, természetes fénnyel és jó szellőzéssel a konyha gyorsan a kedvenc helyiségeddé válhat.  

Ügyelj a fenntarthatóságra – könnyítsd meg az újrahasznosítást!

Fontos, hogy a mindennapjaink részévé tegyük a fenntarthatóságot, ezért érdemes minél egyszerűbbé tenni a szelektív hulladékgyűjtést. Tervezd meg a hulladék elhelyezését: nevezz ki egy szekrényt, ahová külön tárolókat állítasz be az üveg-, a műanyag- és a fémhulladéknak, egy fiókot pedig tarts fenn a régi újságoknak és más újrahasznosítandó csomagolóanyagoknak. 

Hagyd lélegzethez jutni a konyhát!

A forró sütő, a vízforraló és a többi elektromos berendezés gyorsan bemelegítik a konyhát. Ha azonban beépítesuz egy tetőablakot, természetes módszert alakíthatsz ki a túlmelegedés ellen, és percek alatt kiszellőztethetsz a főzés vagy a vendégek után.  

Emeld ki a színeket!

Válassz vidám színeket! A lágy árnyalatú konyhaszekrények optikailag nagyítják a kisebb helyiségeket, míg a sötét színekkel egyedi hangulatot teremthetsz. Bármelyik mellett is döntesz, ügyelj rá, hogy elegendő természetes fény jusson a konyhába! Természetes fényben a konyha tágasabbnak tűnik, a színek pedig élénkebbé válnak.  

Rengeteg időt töltünk a konyhában, ezért fontos, hogy élhető és élvezhető hellyé tegyük: ha átgondoltan alakítjuk ki a teret, ez nem jelenthet problémát. 

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.