Gondold újra fürdőszobádat felújítási ötleteinkkel! 

A fürdőszoba felújítása ijesztő folyamatnak tűnhet. Közben számos döntést kell meghozni, és a projekt megvalósítása alapos előkészületeket igényel. Készítettünk egy listát a fürdőszoba-felújítással kapcsolatos ötletekről, amelyek segítségével megtervezheted a projektet, és meghozhatod a helyes döntéseket.  

Tervezd meg álmaid fürdőszobáját!

Számos tényezőt figyelembe kell venni, ha szeretnéd átalakítani a fürdőszobát. A fürdőszobának funkcionálisnak és praktikusnak kell lennie, és nem árt, ha van benne egy kis luxus is. Álmaid fürdőszobájának megtervezéséhez fontos, hogy átgondolt tervet és költségvetést készíts. Az első lépésekhez használd fel ötletlistánkat: 

Tisztában vagy az igényeiddel és kívánságaiddal? 

Kezdd azzal, hogy tisztázod magadban, mit vársz el a fürdőszoba felújításától! Indulj ki a jelenlegi fürdőszobádból: mit szeretsz benne, min szeretnél változtatni, és mi az, amit érdemes megőrizni? Lehet, hogy nincs szükség teljes átalakításra; néha a csempék, a csapok vagy a dekoráció cseréje is elegendő. Ha mégsem, fontos, hogy felkészülj, mielőtt belevágsz ebbe az új kalandba!  

Gondold át alaposan a konnektorok és az elektromos készülékek helyét, a világítással kapcsolatos megoldásokat, a tárolóhelyeket, valamint az ablakok és a tetőablakok elhelyezkedését! A felújítás lezárulta után sokba kerül átalakítani vagy új elemeket beszerelni, sőt erre sokszor egyáltalán nincs lehetőség. Ha jól átgondolod a dizájnt, időt és pénzt takaríthatsz meg.  

Van terved? És költségvetésed?

Nem számít, hogy te valósítod meg a fürdőszoba-felújítást, vagy szakemberre bízod a kivitelezést, az alaposan kidolgozott tervek és költségvetés mindenképpen sokat fog segíteni!  

A fürdőszoba felújítása komoly befektetést jelent. Első lépésként határozd meg a költségvetést és az ütemtervet! Ha te végzed a felújítást, több időt kell szánni az egyes lépésekre. Érdemes átgondolni, hogy nem lenne-e praktikusabb szakembereket megbízni az olyan műszaki feladatokkal, mint például a víz- és villanyszerelés. 

A részletes tervek abban is segítenek, hogy a kivitelező könnyebben megérse, hogy mit vársz el a felújítástól. Győződj meg róla, hogy egyre gondoltok – soha ne feltételezz –, és fejtsd ki a terv minden részét a szakembereknek. Rendszeresen ellenőrizd, hogy a tervhez igazodva végzik-e a munkájukat.

Hozd ki a legtöbbet a fürdőszoba felújításából tippjeinkkel! 

Kicsi a fürdőszoba? Merj nagyot álmodni! A fürdőszoba gyakran kisebb a ház többi helyiségénél, ezért megengedhetsz egy némi luxust magadnak, valószínűleg bele fog férni a költségvetésbe. A 100 négyzetméternél kisebb területű padlófűtési rendszerek nem kerülnek kiemelkedően sokba. Egy intelligens zuhanyzóval és fürdőkáddal energiát takaríthatsz meg, és kényelemesebbé teheted a fürdést. Gondold át, mire érdemes költeni, de ne lépd túl a költségvetést! Ha van mód rá, élj az újrafelhasználás, az újrahasznosítás és a javítás lehetőségével, vagy vásárolj használt termékeket! 

Lásd felújított fürdőszobádat teljesen új, természetes fényben! 

Nézz fel, és megpillanthatod az ötödik falat! A mennyezet a fürdőszoba legészrevétlenebb fala, amellyel mégis komoly hatást érhetsz el: ez egy kiaknázatlan lehetőség, amellyel teljesen átalakíthatod fürdőszobádat. Olvasd el, miért nem hiányozhatnak a tetőtéri ablakok a fürdőszoba-felújítási listáról!  

Engedj be természetes fényt és elegendő friss levegőt!

A természetes fénnyel új külsőt és hangulatot kölcsönözhetsz a fürdőszobának. A nappali fény életre kelti a helyiséget, mivel kiemeli a falak és a dekoráció valódi színeit. A természetes fény kulcsfontosságú, ha wellnesshangulatra vagy luxusminőségű kialakításra vágysz. 

Építs be tetőtéri ablakokat, és áraszd el természetes fénnyel és friss levegővel a fürdőszobát! A VELUX tetőtéri ablakok átalakítják a helyiséget, de nem vesznek el a térből, és segítenek megóvni a magánszféráját, ráadásul elegendő friss levegőt és jó szellőzést biztosítanak. Engedj be tiszta levegőt és a napfényt, és engedd ki a párát! 

3 ok, amiért odáig leszel a tetőtéri ablakokért a fürdőszobádban

A természetes fény segít megőrizni az egészségünket és a jó közérzetünket. Feltölt és átalakít minket, feldobja a hangulatunkat. Íme 3 további ok, amiért odáig leszel a tetőtéri ablakokért a fürdőszobádban: 

  1. Magánszféra: A tetőtéri ablakok a tetőn helyezkednek el, így anélkül képesek beengedni a napfényt, hogy valaki belátna a fürdőszobádba. 

  2. Szellőzés: A fürdőszobáknak szellőztetésre van szükségük, hogy a gőz és a lecsapódott pára távozni tudjon. A VELUX tetőtéri ablakok friss levegőt és szellőzést biztosítanak.  

  3. Jobb fényviszonyok: A tiszta és fehér természetes fény tökéletes környezetet biztosít a készülődéshez.

A fürdőszobának funkcionálisnak és praktikusnak kell lennie, és nem árt, ha van benne egy kis luxus. Álmaid fürdőszobájának megtervezéséhez fontos, hogy átgondolt tervet és költségvetést készíts. 

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.