VELUX tetőablakcsere

A VELUX tetőtéri ablakok cseréje könnyebb, mint gondolnád. Az elmúlt 10-20 év jelentős feljesztéseket, dizájnban és technológiában közel teljes átalakulást hozott tetőablakaink esetében. Engedd meg, hogy segítsünk elérni célodat, azaz lecserélni elavult vagy hibás, régi tetőtéri ablakaidat esztétikus, energiahatékony és hosszú élettartamú VELUX megoldásra.

Mikor és miért érdemes lecserélni tetőtéri ablakaimat?

A tetőtéri ablakok számos előnyt nyújtanak otthonod számára. Napfényt, megfelelő szellőzést és gyönyőrű, fényes életteret biztosítanak, ahol az egész család örömmel tölt időt.

Feltételezzük, már jó ideje rendelkezel tetőablakkal. Ebben az esetben érdemes számításba venni, hogy szükség lehet a cserére otthonod modernizálása vagy az energiahatékonyság és a beltéri komfort javítása érdekében.

Az idők folyamán azt tapasztaltuk, hogy az otthontulajdonosok 70%-a funkcionális vagy esztétikai okokból cseréli tetőtéri ablakait.

Vágj bele a tetőablakcserébe!

Jó tudni


Jobb szigetelés és energiahatékonyság

Ha szigetelésről van szó, egy régi tetőtéri ablak (még akkor is, ha jó állapotban van) nem tud versenyezni egy modern VELUX tetőablakkal. Az új tetőtéri ablakok akár háromszor jobb hőszigetelési képességgel rendelkeznek, mint régi társaik, ez pedig jelentős energiamegtakarítást eredményez.

*Járj utána, hogyan számoljuk ki a teljesítmény javulását.


Egyszerűbb, mint gondolnád


Régi tetőablakod új VELUX tetőtéri ablakra történő cseréjére akár 4 óra is elegendő lehet.


Több napfény és friss levegő


A modern VELUX tetőtéri ablakok nagyobb üvegfelülettel rendelkeznek, így még azonos méretre történp tetőablakcsere esetén is több természetes fényt juttathatsz általuk otthonodba.

Tudj meg többet a tetőablakcseréről!

Minden az otthonfelújításról

Senki sem mondott még nemet egy felújított, szebb otthonra. De hogy kezdjünk neki a folyamatnak? Mennyibe fog kerülni? Kivel kellene együtt dolgoznom? Milyen előnyökkel jár nekem? Az otthonfelújítás számos kérdést vet fel. Mi pedig számos válasszal készültünk neked!

Miért újítsd fel élettered?

Szeretnéd új szintre emelni a helyet, ahol élsz? Több térre van szükséged, vagy egy második fürdőszoba megkönnyítené a rohanó reggeleket? A párod szeretne kialakítani egy hobbi szobát egy nem használt helyiségben, vagy a gyerekeknek kellene saját hálószoba? Egy használaton kívüli tér szinte végtelen lehetőségeket hordoz magában!

Még az is lehet, hogy eladnád egyszer otthonod, és szeretnéd növelni az ingatlan értékét.

Új ablakok, hőszivattyú, extra szigetelés ... ezek csak példák azokra a fejelsztésekre, melyek csökkenthetik energia költségeidet és visszahozzák árukat idővel. Az energiahatékony otthonok a jövőbeni vásárlók számára is vonzóbbak - ha úgy döntesz, hogy egyszer eladnál -, hiszen ők is tudják, hogy a rezsiköltségek alacsonyabban lesznek.

Mi a helyzet azzal, ha egyszerűen csak jobban, komfortosabban szeretnéd élvezni az otthon töltött időt? Átlagosan, időnk 90%-át zárt térben töltjük - így otthonunknak a lehető legkényelmesebbnek, és esztétikusabbnak kellene lennie.

Mi több, egy átgondolt felújítás hatékonyabb működést is eredményez. A "hatékonyság" kifejezés magában foglalja az energiamegtakarítást is, mely számos tényezőből adódhat, mit például a szigetelés, elegendő mennyiségű tetőtéri ablak, megfelelő berendezések, kiegészítők...

Bármi is legyen a motivációd az otthonfelújításra, mi segítünk neked!

Tudj meg többet a felújításokról!

Jó tudni


Egészségesebb otthon


Több komfort, több természetes fény, jobb szellőzés, friss levegő - ezek mind fontos szempontok, melyeket érdemes figyelembe venni, amikor felújítást tervezünk. Ha szem előtt tartod ezeket az előnyöket, biztos lehetsz benne, hogy egészségesebb életteret teremtesz saját magad és családod számára.


Több tér


Ha több térre van szükséged (például bővül a család, vagy szükséged van újabb szobákra), a tetőtér beépítése a legjobb dolog, amit tehetsz. Így nem csak a kívánt extra térhez jutsz hozzá elérhető áron, de otthonod beltéri klímáját is javíthatod. Például kialakíthatod saját munkaállomásod a tetőtérben, és élvezheted a több napfény motiváló hatását munka közben.


Ingatlan értéknövelés


A felújítás nem csak az éppen aktuális célokat szolgálja. Pénzügyi befektetésként is érdemes tekinteni rá, hiszen növeli ingatlanod értékét. Így ha egyszer a költözés mellett döntenél, jobb áron tudod majd eladni.

Olvass tovább a felújításról!

Építs napfénnyel teli otthont!

Képzeld el a tökéletes otthont, amely pontosan a te terveid alapján készült a fényektől az ajtókig, a falaktól a padlóig, ablakokig. Egy új építésű ház teljes kontrollt nyújt neked az ingatlan minden eleme felett. Friss levegő és napfény beengedésével egészséges beltéri klímát, modern teret alakíthatsz ki családod örömére.

Formáld otthonod a napfény erejével!

Ha új ház építése mellett döntesz, egyben azt is jelenti, hogy pontosan azt kapod, amit szeretnél.

Tervezz fényes, modern, egyedi tereket pragmatikus és megfizethető megoldásokkal. A tetőtéri ablakokon át érkező napfény különleges nyitott érzést hoz otthonodba. A tetőablakok ingatlanod értékét is növelik, miközben a természetes fény és friss levegő bejuttatásával növelik jóllétedet.

Mi több, a beépítés folyamata nem igényel komplex munkálatokat. Tervezz a napfénnyel, és sosem bánod meg döntésed.

Tervezd meg új otthonod!

Jó tudni


Időtálló érték


Ha gondosan tervezel, vagy új otthon vásárlásakor szem előtt tartod az egészséges beltéri klímát, a jövődbe fektetsz be egyúttal. Ha úgy döntesz egyszer, hogy eladod ingatlanod, értéke magasabb lesz ezáltal, és korábbi befektetéseid mind megtérülnek. A tetőtéri ablakok átalakítják a teret, és növelik tulajdonod értékét.


Alakíts szabadon, igényeid szerint otthonod

Már megvetted a telket, melyre új házad épül majd, de még nem kezdődtek el a munkálatok? Ebben az esetben még van lehetőséged rá, hogy a személyes igényeid szerint alakítsd a projektet. Még dönthetsz a részletek felől, kiválaszthatod a neked tetsző anyagokat, megtervezheted a szobák alaprajzát, növelheted a tetőtéri ablakok számát a házban.


Fenntarthatóság & energiahatékonyság

A fenntarthatóság saját magunk és a bolygónk védelme érdekében fontosabb, mint valaha. Ha maximalizálod a természetes fény mennyiségét, kevesebb mesterséges fényre lesz szükség, ez pedig drámaian csökkentheti energiaköltségeidet. Ha megfelelő típusú, kiváló hőszigetelésű üvegezést választasz tetőtéri ablakaidnál, megakadályozhatod télen az indokolatlan hővesztést, és csökkentheted a fűtési és hűtési költségeket otthonodban.

Olvass tovább az új otthon építéséről!

Helyiségek otthonodban

Más helyiségek is érdekelnek a projektedhez?