Fürdőszoba 

Képzeld el, hogy egy frissítő zuhannyal kezded a napot, miközben a természetes fény és a friss levegő elárasztja a fürdőszobát. Egy tetőtéri ablakkal mindezt valóra válthatod. 

Kezdd jól a napot 

A fürdőszobákra már hosszú ideje csak a funkció szempontjából tekintünk, ahol a kreatív dizájnoknak nem sok létjogosultsága van. Mi azonban meg akarjuk ezt változtatni. Kész vagy beengedni a természetes fényt és a friss levegőt, teljesen megváltoztatva ezzel a fürdőszoba megjelenését és hangulatát? Elmondunk egy titkot... Nézz felfelé, és üdvözöld az ötödik falat! 

Görgess le, és tudd meg, hogyan kerülhetsz egy lépéssel közelebb életed legszebb reggeléhez 

A fürdőszobában nincs elég természetes fény és ezért leginkább egy sötét barlangra emlékeztet? Unod már, hogy mindig vesződnöd kell az árnyékolókkal, ha zuhanyozni készülsz? Beletelhet némi időbe és erőfeszítésbe, mire sikerül megtalálni az egyensúlyt a fürdőszobába áramló természetes fény és a zavartalan magánélet között. A VELUX termékek egyszerű megoldást kínálnak: építtess tetőtéri ablakokat vagy fénycsatornákat a fürdőszobába, és élvezd egész nap a természetes fényt és privát szférád nyugalmát! 

Minél több tetőtéri ablakot építtetsz be, annál több napfény jut a helyiségbe. Ez ilyen egyszerű.   

Fürdőszoba – Tökéletes hely a lazításra és a felfrissülésre

Mit, hogyan, mikor?

Melyik tetőtéri ablakot érdemes megvásárolnod? És mely kiegészítők beszerzését érdemes megfontolnod? Melyik kombináció nyújtja a legnagyobb kényelemet? Böngészd át online katalógusunkat és ismerkedj meg az igényeidre szabott megoldásokkal!

Milyen nagyságrendű projektről van szó?

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.