Gyerekszoba

A gyerekszoba egy nyüzsgő kaptár, tele élettel és nevetéssel. Vigyél még több életet a szobába és hagyd, hogy a gyerekek már az ablakból elkezdjék felfedezni a külvilágot a VELUX tetőtéri ablakok segítségével. 

Az egészséges gyermekkorért 

A természetes fény nem csak vitaminforrás, hanem jókedvre is deríti a gyerekeket, biztosítva számukra mindazt, amire szükségük van éjjel vagy nappal. 

Görgess le, és tudj meg többet, hogyan tervezheted meg a legjobb gyerekszobát

A tetőtéri ablakok beengedik a kellemesen meleg napsugarakat és a friss levegőt, így a gyerekszoba lehet a tökéletes játszótér a gyerekek és barátaik számára. A VELUX tetőtéri ablakok napfénnyel aranyozzák be a gyerekek szobáját és napjait! 

Minél több tetőtéri ablakot építtetsz be, annál több napfény jut a helyiségbe. Ez ilyen egyszerű.

Gyerekszoba – Oázis a gyerekek számára

Mit, hogyan, mikor?

Melyik tetőtéri ablakot érdemes megvásárolnod? És mely kiegészítők beszerzését érdemes megfontolnod? Melyik kombináció nyújtja a legnagyobb kényelemet? Böngészd át online katalógusunkat és ismerkedj meg az igényeidre szabott megoldásokkal!

Milyen nagyságrendű projektről van szó?

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.