Hálószoba 

Szerintünk a világos otthon egyet jelent az élettel teli otthonnal. A napfény és a friss levegő nagy hatással vannak ránk, és segítenek a feltöltődésben. A kettő együtt javíthatja a közérzeted, valamint újra hasznossá teheti a tereket. 

Szép álmokat 

Sokan vélik, hogy minél sötétebb a hálószoba, annál jobban alszunk. Ennek azonban épp az ellenkezője igaz. A természetes fény segít egyensúlyba hozni cirkadián ritmusunkat (azaz alvási ciklusunkat), amitől éjjel jobban alszunk, nappal pedig produktívabbak vagyunk. 

Görgess le, és tudd meg, hogyan biztosíthatod a nyugodt alvást éjszaka 

A természetes fény és a friss levegő kombinációjával egy világosabb, frissítő környezetet varázsolhatsz a hálószobádba. A cirkadián ciklusunk a Nap járásától függ. Ez azt jelenti, hogy a Nap felkeltével mi is hajlamosak vagyunk kiugrani az ágyból – még akkor is, ha egyébként nem aludtunk nyolc órát. A lapostetős felülvilágítók és a tetőtéri ablakok beengedik a természetes fényt a hálószobába, elősegítve a kiegyensúlyozott cirkadián ritmust. Ne feledd, hogy a cirkadián ritmus mindenre kihat: az alvási szokásoktól kezdve az étvágyon át egészen az agyi aktivitásig. 

Minél több tetőtéri ablakot építtetsz be, annál több napfény jut a helyiségbe. Ez ilyen egyszerű.   

Hálószoba – A te saját szigeted

Mit, hogyan, mikor?

Melyik tetőtéri ablakot érdemes megvásárolnod? És mely kiegészítők beszerzését érdemes megfontolnod? Melyik kombináció nyújtja a legnagyobb kényelemet? Böngészd át online katalógusunkat és ismerkedj meg az igényeidre szabott megoldásokkal!

Milyen nagyságrendű projektről van szó?

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.