Konyha 

Képzeld el, hogy egy napfényben úszó házban ébredsz. A konyhád lágy fényben fürdőzik, miközben a reggeli kávéd főzöd és a reggelit készíted. Élvezd a páratlan hangulatot a reggeli újság böngészése közben, és kezdd feltöltődve a napot! 

Ideje átalakítani a konyhát! 

Így igaz! A konyha minden ház egyik legfontosabb helyisége. Az évek során pedig valószínűleg számtalan közös étkezés, megbeszélés és egyéb összejövetel színtere volt – miért ne adnád hát meg neki az új külsőt, amit megérdemel? 

Görgess le, és tudd meg, mi sülhet ki a napfény erejéből 

A legszebb emlékeink közül többnek is a konyha a színtere: többek között itt tanultuk meg a nagymama legendás receptjeit, itt próbáltunk tortát sütni a gyerekekkel közösen, és itt jöttünk össze a családdal és a barátainkkal az ünnepek alkalmával. Nyilvánvaló, hogy a konyha a ház egyik legfontosabb része – nem csak neked, hanem a családodnak is. Épp ezért a legjobbat érdemli: a berendezésektől kezdve egészen a világításig (igen, a bevilágításig!). 

Minél több tetőtéri ablakot építtetsz be, annál több napfény jut a helyiségbe. Ez ilyen egyszerű.

Konyha – a közös élet központja

Mit, hogyan, mikor?

Melyik tetőtéri ablakot érdemes megvásárolnod? És mely kiegészítők beszerzését érdemes megfontolnod? Melyik kombináció nyújtja a legnagyobb kényelemet? Böngészd át online katalógusunkat és ismerkedj meg az igényeidre szabott megoldásokkal!

Milyen nagyságrendű projektről van szó?

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.