Lépcsőház és folyosó 

Ne hagyd, hogy sötétségbe boruljanak a folyosók vagy a lépcsők! A természetes fény kiemeli a falakat, a lépcsőzést pedig biztonságosabbá teszi. 

Természetes fény a legkisebb helyiségekben is 

Az olyan belső tereknek, mint a bejáratok, lépcsőházak, folyosók, előszobák, gyakran nem jut elég természetes fény, sötét és barátságtalan hangulatot keltve. A tetőtéri ablakokkal azonban otthonod minden szegletét különlegessé teheted. 

Görgess le, és tudd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet otthonod legkisebb helyiségeiből is 

Minden helyiség megérdemli, hogy természetes fényben fürödjön! Természetesen minden otthonban vannak nehezebben bevilágítható helyek – főleg, ha ezt természetes fénnyel szeretnénk megoldani. A konyha, a nappali és a hálószobák tervezésekor könnyű az ablakokkal is számolni. Az olyan helyeknél viszont, mint a lépcsők, a mosókonyha vagy a folyosók, már nehezebb dolgunk van, hiszen ezek jellemzően nem elég tágasak és túlságosan zártak a természetes fény bevezetéséhez – vagy mégsem? 

Minél több tetőtéri ablakot építtetsz be, annál több napfény jut a helyiségbe. Ez ilyen egyszerű.

Lépcsőház – Napsütötte út a tetőtérbe

Mit, hogyan, mikor?

Melyik tetőtéri ablakot érdemes megvásárolnod? És mely kiegészítők beszerzését érdemes megfontolnod? Melyik kombináció nyújtja a legnagyobb kényelemet? Böngészd át online katalógusunkat és ismerkedj meg az igényeidre szabott megoldásokkal!

Milyen nagyságrendű projektről van szó?

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.