Nappali 

A legtöbbet használt helyiségnek kell a legkényelmesebbnek lennie. Vigyél életet a nappaliba a fentről beáramló természetes fénnyel és friss levegővel, és teremts kellemesebb beltéri környezetet! A tetőtéri ablakokkal napfényben úszhat a nappali, kihangsúlyozva a berendezést és dekorációt. 

A szoba, ahol élünk 

A napfény folyamatosan változik – ahogy telik az idő napközben, mindig más irányból érkezik. Ha a lehető legtöbb természetes fényre vágysz, a tetőtéri ablakok jelentik a megoldást! Élvezd a napsütés minden pillanatát! 

Görgess le, és tudd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a nappaliból.

Akár csak mások, valószínűleg te is sok időt töltesz a négy fal között, ugye? A tanulmányok megdöbbentő eredményre hívják fel a figyelmünk: életünk 90%-át odabent töltjük. A legtöbbet pedig a ház legfontosabb helyiségében vagyunk: a nappaliban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne élvezhetnéd itt is a természetes fényt. A tetőtéri ablakok tökéletes megoldást jelentenek, ha napfénybe szeretnénk borítani otthonunkat, nyitva ezzel a külvilág felé! 

Minél több tetőtéri ablakot építtetsz be, annál több napfény jut a helyiségbe. Ez ilyen egyszerű.

Nappali – élvezd az otthon melegét

Mit, hogyan, mikor?

Melyik tetőtéri ablakot érdemes megvásárolnod? És mely kiegészítők beszerzését érdemes megfontolnod? Melyik kombináció nyújtja a legnagyobb kényelemet? Böngészd át online katalógusunkat és ismerkedj meg az igényeidre szabott megoldásokkal!

Milyen nagyságrendű projektről van szó?

Kapcsolódó cikkek

Miért VELUX?

Átformáljuk a teret

Napfényes megoldásaink segítenek abban, hogy extra életteret tudhass magadénak a tető alatt, és páratlan értéket hozzon otthonodba, jólétedbe és a tér élményébe.

Az ingatlan értéke növekedik

Biztos lehetsz benne, hogy a VELUX termékmegoldásokba való befektetésed növeli ingatlanod értékét, és hamar megtérül.

Nyugalom az otthonodban

Rolóink és redőnyeink, pótalkatrészeink és szervizünk szerteágazó lehetőségeivel biztosítjuk, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Azért vagyunk, hogy segítsünk

Csapatunk arra törekszik, hogy teljes megelégedettségedet biztosítsa a kapcsolatfelvétel pillanatától a tanácsadáson át a felszerelésig.

Minőség, kompromisszumok nélkül

Az igényeid a mi iránytűnk. 1941 óta folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük termékeinket és lehető legtartósabbra építjük őket.

Ésszerű választás

Fenntartható megoldásokkal javíthatod életed minőségét, amely jó neked és a Bolygónak.