VELUX tetőtéri hírek tetőablak beépítők számára

Böngéssze át a legfrissebb termékújdonságokat, információkat a VELUX Magyarország Kft. háza tájáról.

Küldje el kollégáinknak saját gyakorlati tapasztalatait is  a VELUX tetőtéri termékek beépítésével kapcsolatban. 


2018. április

VELUX PontNeked Beépítő Program

PontNeked is megéri!

Április 3-tól október 31-ig a programban résztvevő VELUX tetőtéri ablakok, beépítőtermékek és fénycsatornák dobozairól kivágott vonalkódos matricák pontot érnek számodra!


Nézd meg a részleteket!

tetoablak

2017. November

VELUX Alkatrész Webáruház

Örömmel értesítünk, hogy elindult alkatrész webáruházunk, ahonnan a leggyakrabban keresett tetőtéri ablak és árnyékoló alkatrészeket könnyen és gyorsan be tudod szerezni.  


2017. Október

VELUX Hírforgács

Kattints a VELUX Hírfogács következő adásáért! Legfrissebb videónkban beépítőtermékeink előnyeit és sikeres, profi beépítésükhöz szükséges tanácsokat szeretnénk megosztani Veled.


 Aktuális híreink:
- VELUX BDX hőszigetelő keret
- VELUX BBX párafékező fólia

2017. Július

VELUX Hírforgács

Tekintsd meg a VELUX Hírforgács legfrissebb adását, melyben termékújdonságainkat és sikeres beépítésükhöz szükséges tanácsainkat osztjuk meg Veled, ezúttal videó formában!

Aktuális híreink:
- VELUX ZTB extra hőszigetelő elem fénycsatornához
- VELUX INTEGRA® elektromos és napelemes árnyékolók
- VELUX EDW/EDZ/EDJ burkolókeret flexibilis szivaccsal

2017. Június

VELUX PontNeked Beépítő Program

PontNeked is megéri!

Június 6-tól október 31-ig minden VELUX fénycsatorna beépítési tájékoztatója 1 pontot ér számodra!

Nézd meg a részleteket!


tetőablak poliuretán bevonattal
háromrétegű üvegezés
2017. március

Tavaszi megújulás

Megújult tetőtéri ablak választékunk 2017. április 3-tól.

Standard tetőtéri ablakok

  • jobb energiateljesítmény szinte azonos áron: 1,3 W/m2K-re javítottuk az ablakok U-értékét
  • 100% karbantartás mentes változat is elérhető: kibővítettük ezt a választékot az eddiginél 8%-kal olcsóbb GLU műanyag bevonatos tetőablakkal

Standard Plus tetőtéri ablakok

  • 3-rétegű jövőbiztos üvegezéssel megfizethető áron: a kategóriában egyedülálló az ajánlatunk, ezen az árszinten csak VELUX tetőtéri ablakot lehet kapni az előírásoknál is lényegesen alacsonyabb 1,1 W/m2K U-értékkel, ami a hosszútávú energiahatékonyság záloga 

 Burkolókeretek
  • a max. 45 mm profilú cserépfedésekhez új burkolókeretet vezetünk be (EDZ), ezzel egy lényegesen olcsóbb alternatívát kínálunk 

2016. november

Térnyerő megoldás: VELUX manzárdablak

A hamarosan Magyarországon elérhető manzárdablak számos lehetőséget nyújt azáltal, hogy megválaszthatjuk az ablakok számát és sorolását is. 
Egy-három ablak egy sorban lévő beépítésével úgy képezhetünk üvegfelületet a bevilágítás és a kilátás céljára, hogy az ablaksor a tető síkjánál meredekebb szögben helyezkedik el. A magas tetőhajlás és a használati komfort az alsó kilincses felnyíló tetőtéri ablakok alkalmazását indokolja. A másik lehetőség az, ha az ablakokat egymás felett két sorban helyezzük el úgy, hogy a tetősíkból kiemelkedve az egymás feletti ablakok a manzárdtetők vonalvezetését képezik le. Ezekben az esetekben a felső sorban távvezérlésű tetőtéri ablakok biztosítják az egyszerű és akár programozható napi használatot. 
A VELUX manzárdablak egyedülállósága abban rejlik, hogy az ablak előtt állva szemből és felülről is elénk tárul a külső környezet látképe, sokkal nagyobb térérzetet adva egy hagyományos homlokzati ablaknál. Az ablakok tetősíkból kiemelt beépítéséhez speciális burkolókeretre van szükség, és mindamellett szeretnénk felhívni beépítőink figyelmét, hogy a beépítés időigénye mindössze egy nap (az előkészületek és burkolat kialakítás nélkül). 
A burkolókeret a már megszokott VELUX minőségben előre felszerelt beépítőtermékekkel kapható, mely a beépítőnek és a vevőnek is kedvező, hiszen egyszerű és gyors beszerelésre kell számítani. 


2016. október 

VELUX Smart Ventilation - Intelligens szellőztetés

A piacon elsőként megjelenő VELUX Intelligens szellőztetés egy olyan forradalmi megoldás, amely kétcsatornás rendszerének köszönhetően váltakoztatja a levegő áramlását a hőregenerátorokon keresztül. Így biztosítja a friss levegőt az állandó légcserének köszönhetően, javítva ez által a beltéri komfortot és nem utolsósorban jelentős (több mint 75%) hő nyerhető vissza. 
Mindkét csatorna egy ventilátorból és egy regenerátorból áll, melyek felváltva működnek. Az egyik csatorna eltávolítja a benti párás meleg levegőt, áthalad a regenerátoron, ahol hőnyereség keletkezik belőle, majd a regenerátor eltárolja azt. Mindeközben a másik csatorna a kinti hideg levegőt beszívja, átengedi a regenerátoron, ahol a tárolt hőenergia előmelegíti azt, majd tovább engedi a szellőző szárnyon keresztül a szobába. A VELUX szellőztető rendszer egy rendkívül csendes és esztétikus megoldás GGL/GGU típusú tetőtéri ablakokhoz, mely kívülről a tokba egyszerűen beépíthető. Kiváló hőszigeteléssel tervezett házakba és magasan beépített ablakok esetén javasoljuk használatát.

2016. szeptember

Termékváltozások