VELUX tetőtéri ablak beépítő képzések


Amennyiben szívesen résztvenne Ön vagy kollégája a VELUX beépítő tanfolyamainkon,  a lenti linkre kattintva küldje el jelentkezését. 

*A program változtatásának jogát fenntartjuk, melyről a regisztrált résztvevőket időben értesítjük.

VELUX ablakbeépítő tanfolyamok

Általános tudnivalók 

A programok időtartama
Érkezés 8.00 és 8.30 óra között, a kurzusok kb. 8.30-tól 16.00 óráig tartanak. 

Lemondási feltételek
Amennyiben a programon a megbeszélt időpontban nem tud megjelenni, kérjük, 24 órával előtte jelezni szíveskedjék elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink
1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.
Tel.:  (06/1) 436-0601
training.v-h@velux.com

Ebéd, frissítő
Kizárólag a regisztrált résztvevők számára biztosítjuk, illetve ha esetleges késését telefonon 8:30-ig jelezte!

Parkolás
A VELUX Magyarország Kft. parkolójában.
 
Ruházat
Kényelmes utcai viselet javasolt.
 
Felszerelés
Az oktatás során használt szerszámokat és egyéb felszereléseket a VELUX Magyarország Kft. biztosítja a résztvevőknek.

VELUX ablakbeépítő képzések

 

1) VELUX Standard ablakbeépítő képzés kezdőknek és újrakezdőknek

A VELUX Standard képzést azoknak az ácsoknak, tetőfedőknek, bádogosoknak, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó építész szakembereknek, műszaki ellenőröknek ajánljuk, akik most kezdtek, kezdenek, tetőtéri ablakok beépítésével is foglalkozni.

A képzés során a résztvevők megismerhetik az ügyfeleink által leggyakrabban választott ablaktípusokat és a VELUX teljes termékrendszerét. Elsajátíthatják azok szakszerű beépítési technikáját, a tipikus rétegrendekhez történő csatlakoztatását.

A tetőtéri ablakokhoz kapható számos kiegészítő közül az utólagosan felszerelhető árnyékolástechnikai termékekkel és beépítésükkel is megismerkedhetnek a résztvevők. A képzés során a résztvevők megismerhetik a fénycsatorna típusokat.

2) VELUX Standard Plus ablakbeépítő képzés a Bramac tetőfedőanyag-gyártóval közösen haladóknak

A Standard Plus képzést azoknak a tetőtéri ablak beépítéssel foglalkozó ácsoknak, tetőfedőknek, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó magasépítő technikusoknak és építőipari kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik már régóta ismerik a VELUX és Bramac termékeket, illetve beépítésüket, de a vásárlói igények alapján szeretnék megismerni a két gyártó cég egyedi, innovatív és vevőkre szabott tetőtéri megoldásait, termékújdonságait, legyen szó magas és alacsony hajlásszögű tetőről.

3) VELUX ablakbeépítő képzés nyílászáró kereskedésekben dolgozó beépítőknek

A VELUX képzést azoknak a nyílászáró kereskedésben dolgozó ablakbeépítőknek ajánljuk, akik most kezdtek, kezdenek tetőtéri ablakok beépítésével foglalkozni.

A képzés során a résztvevők megismerhetik az ügyfeleink által leggyakrabban választott ablaktípusokat és a VELUX teljes termékrendszerét. Elsajátíthatják azok szakszerű beépítési technikáját, a tipikus rétegrendekhez történő csatlakoztatását, illetve a tetőszerkezet, fedéstípus alapismereteket.
A tetőtéri ablakokhoz kapható számos kiegészítő közül az utólagosan felszerelhető árnyékolástechnikai termékekkel és beépítésükkel is megismerkedhetnek a résztvevők. A képzés során a résztvevők megismerhetik a fénycsatorna típusokat.