VELUX tetőtéri ablak beépítő képzések


Amennyiben szívesen résztvenne Ön vagy kollégája a VELUX beépítő tanfolyamainkon,  a lenti linkre kattintva küldje el jelentkezését. 

*A program változtatásának jogát fenntartjuk, melyről a regisztrált résztvevőket időben értesítjük.

VELUX ablakbeépítő tanfolyamok

Általános tudnivalók 

A programok időtartama
Érkezés 8.00 és 8.30 óra között, a kurzusok kb. 8.30-tól 16.00 óráig tartanak. 

Lemondási feltételek
Amennyiben a programon a megbeszélt időpontban nem tud megjelenni, kérjük, 24 órával előtte jelezni szíveskedjék elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink
1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.
Tel.:  (06/1) 436-0601
training.v-h@velux.com

Ebéd, frissítő
Kizárólag a regisztrált résztvevők számára biztosítjuk, illetve ha esetleges késését telefonon 8:30-ig jelezte!

Parkolás
A VELUX Magyarország Kft. parkolójában.
 
Ruházat
Kényelmes utcai viselet javasolt.
 
Felszerelés
Az oktatás során használt szerszámokat és egyéb felszereléseket a VELUX Magyarország Kft. biztosítja a résztvevőknek.

VELUX ablakbeépítő képzések

 

1) VELUX Standard ablakbeépítő képzés kezdőknek és újrakezdőknek

A VELUX Standard képzést azoknak az ácsoknak, tetőfedőknek, bádogosoknak, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó építész szakembereknek, műszaki ellenőröknek ajánljuk, akik most kezdtek, kezdenek, tetőtéri ablakok beépítésével is foglalkozni.

A képzés során a résztvevők megismerhetik az ügyfeleink által leggyakrabban választott ablaktípusokat és a VELUX teljes termékrendszerét. Elsajátíthatják azok szakszerű beépítési technikáját, a tipikus rétegrendekhez történő csatlakoztatását.

A tetőtéri ablakokhoz kapható számos kiegészítő közül az utólagosan felszerelhető árnyékolástechnikai termékekkel és beépítésükkel is megismerkedhetnek a résztvevők.
A képzés során a résztvevők megismerhetik a fénycsatorna típusokat.

2) VELUX Standard Plus ablakbeépítő képzés haladóknak

A VELUX Standard Plus képzést azoknak az ácsoknak, tetőfedőknek, bádogosoknak, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó építész szakembereknek, műszaki ellenőröknek ajánljuk, akik már régóta ismerik a VELUX termékeket, illetve beépítésüket, de az aktuális építési trendek alapján szeretnének felkészültek lenni a vásárolói igényekre.

A képzési anyag részét képezik a csoportos összeépítések, lemezfedés, rétegrendek.
A képzés során a résztvevők bővíthetik elméleti és gyakorlati tudásukat az új építés, tetőfelújítás illetve ablakcsere megbízásokkal kapcsolatban.

3) VELUX Elektromos képzés haladóknak

A VELUX Elektromos képzés leginkább azoknak a szakembereknek szól, akik a VELUX termékek beépítésén túl villanyszereléssel, épületautomatizálással vagy akár hő- és füstelvezető rendszerek beüzemelésével is foglalkoznak.

A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a VELUX INTEGRA® elektromos termékek széles választékával. A gyakorlatban próbálhatják ki a beépítés és a beüzemelés lépéseit. Emellett betekintést nyerhetnek az IO-homecontrol® és a szenzor alapú VELUX ACTIVE épületautomatizálási rendszer működésébe. 

A VELUX Elektromos képzés részét képezi a VELUX hő- és füstelvezető rendszer, amely jogszabályok alapján is szabályozott keretekben kerülhet beépítésre, beüzemelésre és folyamatos karbantartást igényel. A képzés áttekintést ad a komplett rendszerről, beüzemeléséről és a karbantartási igényéről.
Fontos, hogy a képzés nem pótolja vagy helyettesíti a jogszabályban meghatározott tűzvédelmi képzésen történő részvételt és a jogosultságot igazoló bizonyítvány megszerzéséhez szükséges sikeres szakvizsgát.