VELUX tetőtéri ablak beépítő képzések


A 2017-es tavaszi képzéseink lezárultak. 

Amennyiben szívesen résztvenne Ön vagy kollégája a VELUX beépítő tanfolyamainkon,  a lenti linkre kattintva küldje el jelentkezését. 

*A program változtatásának jogát fenntartjuk, melyről a regisztrált résztvevőket időben értesítjük.

VELUX ablakbeépítő tanfolyamok

Általános tudnivalók 

A programok időtartama
Érkezés 8.00 és 8.30 óra között, a kurzusok kb. 8.30-tól 16.00 óráig tartanak. 

Lemondási feltételek
Amennyiben a programon a megbeszélt időpontban nem tud megjelenni, kérjük, 24 órával előtte jelezni szíveskedjék elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink
1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.
Tel.:  (06/1) 436-0530
training.v-h@velux.com

Ebéd, frissítő
Kizárólag a regisztrált résztvevők számára biztosítjuk, illetve ha esetleges késését telefonon 8:30-ig jelezte!

Parkolás
A VELUX Magyarország Kft. parkolójában.
 
Ruházat
Kényelmes utcai viselet javasolt.
 
Felszerelés
Az oktatás során használt szerszámokat és egyéb felszereléseket a VELUX Magyarország Kft. biztosítja a résztvevőknek.

VELUX ablakbeépítő képzések


VELUX Standard ablakbeépítő képzés kezdőknek és újrakezdőknek

A VELUX Standard képzést azoknak a tetőtéri ablak beépítéssel foglalkozó  ácsoknak, tetőfedőknek, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó magasépítő technikusoknak és építőipari kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik most kezdtek tetőtéri ablakokkal foglalkozni. 

A képzés során a résztvevők megismerhetik az ügyfeleink által leggyakrabban választott ablaktípusokat és elsajátíthatják azok szakszerű beépítési technikáját akár a standard, akár a süllyesztett beépítési magasságról legyen szó.

A tetőtéri ablakokhoz kapható számos kiegészítő közül beépítéshez ajánlott kiegészítőkkel és az utólagosan felszerelhető árnyékolástechnikai termékekkel és beépítésükkel is megismerkedhetnek a résztvevők.

A VELUX képzés anyagát képezi a VELUX fénycsatorna beépítés is, amelyre az utóbbi években egyre gyakoribb az igény a vevőink részéről. VELUX Plus ablakbeépítő képzés haladóknak
A VELUX Plus képzést azoknak a tetőtéri ablak beépítéssel foglalkozó  ácsoknak, tetőfedőknek, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó magasépítő technikusoknak és építőipari kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik már régóta ismerik a VELUX termékeket és beépítésüket, de a vásárlói igények alapján szeretnék megismeri a VELUX egyedi és vevőkre szabott prémium tetőtéri megoldásait is. 

A VELUX Plus ablakbeépítő képzésen a VELUX innovatív és előre mutató termékeivel, termékkombinációival és egyedi megoldásaival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

VELUX Elektromos képzés haladóknak
A VELUX Elektromos képzés leginkább azoknak a szakembereknek szól, akik a VELUX termékek beépítésén túl villanyszereléssel, épületautomatizálással vagy akár hő- és füstelvezető rendszerek beüzemelésével is foglalkoznak.

A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a VELUX elektromos termékeinek széles választékával. A gyakorlatban próbálhatják ki a beépítés és a beüzemelés lépéseit. Emellett betekintést nyerhetnek az io-homecontrol® alapú épületautomatizálási rendszer működésébe. 

A VELUX Elektromos képzés részét képezi a VELUX hő- és füstelvezető rendszer, amely jogszabályok alapján is szabályozott keretekben kerülhet beépítésre, beüzemelésre és folyamatos karbantartást igényel. A képzés áttekintést ad a komplett rendszerről, beüzemeléséről és a karbantartási igényéről.