VELUX tetőtéri ablak beépítő képzések


Amennyiben szívesen résztvenne Ön vagy kollégája a VELUX beépítő tanfolyamainkon,  a lenti linkre kattintva küldje el jelentkezését. 

*A program változtatásának jogát fenntartjuk, melyről a regisztrált résztvevőket időben értesítjük.

VELUX ablakbeépítő tanfolyamok

Általános tudnivalók 

A programok időtartama
Érkezés 8.00 és 8.30 óra között, a kurzusok kb. 8.30-tól 16.00 óráig tartanak. 

Lemondási feltételek
Amennyiben a programon a megbeszélt időpontban nem tud megjelenni, kérjük, 24 órával előtte jelezni szíveskedjék elérhetőségeinken.

Elérhetőségeink
1031 Budapest, Zsófia u. 1-3.
Tel.:  (06/1) 436-0530
training.v-h@velux.com

Ebéd, frissítő
Kizárólag a regisztrált résztvevők számára biztosítjuk, illetve ha esetleges késését telefonon 8:30-ig jelezte!

Parkolás
A VELUX Magyarország Kft. parkolójában.
 
Ruházat
Kényelmes utcai viselet javasolt.
 
Felszerelés
Az oktatás során használt szerszámokat és egyéb felszereléseket a VELUX Magyarország Kft. biztosítja a résztvevőknek.

VELUX ablakbeépítő képzések

 

VELUX Standard ablakbeépítő képzés kezdőknek és újrakezdőknek

A VELUX Standard képzést azoknak a tetőtéri ablak beépítéssel foglalkozó ácsoknak, tetőfedőknek, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó magasépítő technikusoknak és építőipari kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik most kezdtek tetőtéri ablakokkal foglalkozni.

A képzés során a résztvevők megismerhetik az ügyfeleink által leggyakrabban választott ablaktípusokat, és elsajátíthatják azok szakszerű beépítési technikáját akár standard, akár a süllyesztett beépítési magasságról legyen szó.

A tetőtéri ablakokhoz kapható számos kiegészítő közül beépítéshez ajánlott kiegészítőkkel és az utólagosan felszerelhető árnyékolástechnikai termékekkel és beépítésükkel is megismerkedhetnek a résztvevők.

VELUX Standard Plus ablakbeépítő képzés a Bramac Kft.-vel közösen haladóknak

A VELUX Standard Plus képzést azoknak a tetőtéri ablak beépítéssel foglalkozó ácsoknak, tetőfedőknek, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó magasépítő technikusoknak és építőipari kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik már régóta ismerik a VELUX és Bramac termékeket, illetve beépítésüket, de a vásárlói igények alapján szeretnék megismerni a két gyártó cég egyedi, innovatív és vevőkre szabott prémium tetőtéri megoldásait is, legyen szó magas és alacsony hajlásszögű, vagy akár lapos tetőről.

VELUX Fénycsatorna képzés haladóknak

A VELUX Fénycsatorna képzést azoknak a tetőtéri ablak beépítéssel foglalkozó ácsoknak, tetőfedőknek, valamint a kivitelezések szervezésével és vezetésével foglalkozó magasépítő technikusoknak és építőipari kivitelezéssel foglalkozó szakembereknek ajánljuk, akik az egyre bővülő vásárlói igények miatt szeretnék megismeri a VELUX előremutató, innovatív tetőtéri megoldásait.

A képzés során a résztvevők megismerhetik a fénycsatorna típusokat és elsajátíthatják azok szakszerű beépítési technikáját akár magas akár lapostetőről legyen szó.

VELUX Elektromos képzés haladóknak

A VELUX Elektromos képzés leginkább azoknak a szakembereknek szól, akik a VELUX termékek beépítésén túl villanyszereléssel, épületautomatizálással vagy akár hő- és füstelvezető rendszerek beüzemelésével is foglalkoznak.

A képzés során a résztvevők megismerkedhetnek a VELUX elektromos termékeinek széles választékával. A gyakorlatban próbálhatják ki a beépítés és a beüzemelés lépéseit. Emellett betekintést nyerhetnek az io-homecontrol® alapú épületautomatizálási rendszer működésébe.

A VELUX Elektromos képzés részét képezi a VELUX hő- és füstelvezető rendszer, amely jogszabályok alapján is szabályozott keretekben kerülhet beépítésre, beüzemelésre és folyamatos karbantartást igényel. A képzés áttekintést ad a komplett rendszerről, beüzemeléséről és a karbantartási igényéről.

Fontos, hogy a képzés nem pótolja vagy helyettesíti a jogszabályban meghatározott tűzvédelmi képzésen történő részvételt és a jogosultságot igazoló bizonyítvány megszerzéséhez szükséges sikeres szakvizsgát.