Rugalmas fényszabályozás

Jobb hőszigetelés

Fényzáró hatás

Fényzáró energiaroló lapostetős felülvilágítókra

Rugalmas fényszabályozás és hatékony szigetelés

  • Fényzáró hatás
  • Duplapliszé anyag belső oldalán alumínium bevonattal a jobb hőszigetelésért
  • Nincsenek látható zsinórok

Elektromos vagy napelemes működtetésű fényzáró energiarolónk rendkívüli fényszabályozási és hőszigetelési lehetőséget kínál. Vékony sínekkel és látható zsinórok nélkül szállítjuk, bármilyen helyiségbe tökéletesen illik. A roló a kézreálló távirányítóval egyszerűen fel-le húzható. Könnyen felszerelhető és io-homecontrol® kompatibilis.

Színek

Két színben kapható: fehér és fekete. 

A VELUX fényzáró energiaroló teljes sötétséget teremt.

Távirányítású, elektromos vagy napelemes kivitelben

Ha fix (nem nyitható) felülvilágítóval rendelkezik vagy nyitható ugyan a felülvilágító, de nem az érintőképernyős vezérlővel együtt vásárolta meg, az elektromos fényzáró energiaroló (FMK) működtetéséhez a KUX 110 egyfunkciós irányítási rendszert is meg kell vásárolnia. Ennek tartozéka a távirányító, melynek funkciói: fel-le-megállít. Ha felülvilágítójára napelemes fényzáró energiarolót (FSK) választ, a termék csomagolása tartalmazza a távirányítót.

Ha a lapostetős felülvilágító kiválasztásakor a KLR 200 intelligens érintőképernyős vezérlőt is megvásárolta, ez az intuitív megoldás az Ön elektromos árnyékolójának távvezérlésére is alkalmas. A VELUX INTEGRA® vezérlő számtalan előre betáplált programmal a mindennapi komfortszint növelését és a beltéri légállapotok javítását szolgálja. Az árnyékoló a szobán belül bárhonnan irányítható. 

Ha szükséges, az árnyékolót kézzel is fel-le tudja húzni. 

Keresse meg VELUX fényzáró energiarolója árát

Felszerelési útmutató

Növelje a komfortot! Kombinálja a VELUX fényzáró energiarolóját...

Kombinálja VELUX fényzáró energiarolóját VELUX külső hővédő rolóval a hővédelemért.