VELUX felülvilágítók

Lapostetős megoldások

Ideális felülvilágító lapostetős középületekhez 

Természetes fény lapostetős épületekben is

Minimális hőveszteség
A VELUX felülvilágító kupolák energiahatékony megoldást jelentenek, kiváló szigetelési tulajdonságuk miatt  egész évben kellemes beltéri komortot nyújtanak. 
Esőzajcsökkentés
Formatervezésének köszönhetően, a VELUX felülvilágító kupolák hatékonyan tompítják a külső zajhatásokat. Sem az eső, sem a jégeső  kopogása nem zavarja meg Önt álmában vagy nappali időtöltésében. 
Szeretné tompítani a beérkező fényt?
Az elektromosan működtethető VELUX harmonikaroló háromféle színben a VELUX felülvilágító kupolák összes méretére kapható.
Könnyű beépítés
A VELUX felülvilágító kupolákat egyszerű beépíteni a tetőszerkezetbe, és kb. ugyanannyi ideig tartanak a munkálatok, mint egy egyszerű műanyag felülvilágító esetében.
Fűtött épületekbe
A VELUX felülvilágító kupolák egyedisége a hőszigetelés a kupola alatt.
Évtizedekre terveztük
Ha a VELUX márkát választja, biztos lehet abban, hogy a nyílászáró technológia egyik legjobbját kapja.
Elektromos működtetés
A nyitható kupola tartozéka egy egyfunkciós távirányító is.
Fényszabályozás
A VELUX felülvilágító kupolákon beérkező fényt egyetlen gombnyomással szabályozhatja a távirányítón, csak szerelje fel harmonikarolóval, energiarolóval vagy hővédő rolóval az ablakot.

Sokkal több mint egy ablak

A hőszigetelt felülvilágító drámaian megváltoztathat egy helyiséget. Ez a leggyorsabb módja a tető alatti területek fénnyel, szellőztetéssel és nyitottság érzetével történő felruházásának. A nappali fény és a friss levegő hatása lélegzetelállító.