Fedezze fel az új generációs VELUX felülvilágítókat

Találja meg beépítőjét

Váltson otthonában természetes fénnyel történő világításra!

Élvezzen ki minden lusta reggelt, otthoni munkanapot vagy késő esti konyhai partit az égbolt egy darabkája alatt! Korszerűsítse otthonát az új generációs VELUX felülvilágítókkal, amelyek a lenyűgöző kilátást az energiahatékony szigeteléssel kombinálják, és akár 52%-kal több fényt bocsájtanak be (a természetes fénnyel megvilágított terület nagysága a CFP/CVP 6060 típussal összehasonlítva)
„Olyan nappaliba térek haza, amelyik korábban sötét volt. A mostani világossága kifejezetten kellemes.” Háztulajdonos, Dánia
Discover the new generation of VELUX glass rooflights

Keresse meg a tökéletes megoldást otthonához

Az innovatív íves és síküvegezésű felülvilágító ablakoktól a hagyományos kupolákig a VELUX felülvilágítóablak-család minden otthon minden helyiségéhez a tökéletes megoldást kínálja.

Íves üvegezésű felülvilágító ablak

Csúcsteljesítmény a CurveTech technológiával

Síküvegezésű felülvilágító ablak

Természetes fény és esztétikus formatervezés.

Kupola üvegezéssel

Korszerű kupolamegoldás üvegezéssel

Kupola

Üvegezés nélkül. Életvitelszerűen nem lakott helyiségekhez és épületekhez
Minden helyiséget bevilágít
Merítsen inspirációt ebből a galériából a következő projektjéhez. A VELUX új generációs felülvilágítói világosságot visznek otthona minden helyiségébe.

„Google, nyisd ki az ablakaimat!”

Az új VELUX felülvilágítók zökkenőmentesen illeszkednek intelligens otthona összeállításába. Egyszerűen vásárolja meg a VELUX App Control alkalmazást a felülvilágítóhoz, hogy ablakait okostelefonjával vagy szóbeli parancsokkal irányítsa, vagy automatizálja teljesen a beltéri klímáját a VELUX ACTIVE with Netatmo segítségével.

Egészítse ki rolókkal a tökéletes kényelemért

Alakítsa egyedivé felülvilágítóit rolókkal és egyéb kiegészítőkkel, hogy jobban alhasson, és védje otthonát a túlmelegedéstől. Szereljen rá fényzáró rolót vagy hővédő rolót, hogy otthona kényelmét minden körülményben, egész évben fenntarthassa.

Vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb eső VELUX ajánlott beépítővel

Szeretné otthonát feldobni a maximális természetes fényt bebocsájtó VELUX felülvilágítókkal? Keressen rá a VELUX ajánlott beépítőire a környéken, hogy ingyenes, professzionális tanácsot kapjon a termék kiválasztásához, az ár kiszámításához és a beépítéshez, kötelezettségvállalások nélkül.