Javítson otthona klímáján az új VELUX kupolával

Tegye világossá munkahelyét, növelje a saját és munkatársai jó közérzetét és termelékenységét! A VELUX kupolás ablakaival kihasználhatja a természetes fény és a friss levegő előnyeit az épületben.

Improve productivity

Növelje termelékenységét

Save electricity

Takarékoskodjon az árammal

Easy to install Sort alt

Egyszerűen beépíthető

„Munkakörülményeink óriási mértékben javultak”

- Niels „Ur” Larsen

Közismert, hogy ha természetes fényt használnak a világítás elsődleges forrásaként, javul a termelékenység, a teljesítmény és a jó közérzet, különösen a munkahelyen. Tekintse meg, hogy a Niels Ur Bilcentrum autójavító műhely miként javított a beltéri klímáján és munkakörülményein egy VELUX kupola beépítésével.

Csökkentse a villamosenergia-fogyasztást, és javítsa a közérzetet

Irodaépületekben végzett tanulmányok alapján megállapították, hogy ha az elektromos fényt természetes fénnyel váltják ki, 20-60%-os villamosenergia-megtakarítás érhető el vele. Az energiamegtakarítás mellett a fénynek való kitettségről az is bebizonyosodott, hogy jelentősen befolyásolja a dolgozók mentális és fizikai jó közérzetét.

Mechanic working

Könnyen cserélhető vagy korszerűsíthető

A VELUX kupolacsere-termékek segítségével kupolája egyszerűen kicserélhető vagy korszerűsíthető. Például a VELUX cseretokkal kiválthat egy harmadik fél által beépített kupolát, vagy VELUX kupoláját szellőztethető változattá alakíthatja.

Cseretok

VELUX replacement frame
Egyszerű, gyors megoldás csereműveletekhez anélkül, hogy újabb alapegységet kellene beépíteni. Kompatibilis minden VELUX kupola felső egységgel

Cserekészlet szellőzéshez

VELUX replacement kit
Ezzel a cserekészlettel a fix kupola szellőztethetővé alakítható. A cseretokkal kombinálva más gyártók kupolái szellőztethető kupolákká alakíthatók.

Egyéb termékek


VELUX Dome with glazing

Kupola üvegezéssel

Irodákhoz vagy egyéb, életvitelszerűen lakott helyiségekhez az üvegezett VELUX kupolát javasoljuk a nagyobb energiahatékonyság és kényelmi szint miatt.
VELUX smoke vent with glazing

Füstelvezető üvegezéssel

A VELUX kupola tökéletes megoldás lépcsőházakba és toldaléképületekbe, amelyekre tűzbiztonsági előírások vonatkoznak, miközben biztosítaniuk kell az épület használóinak kényelmét is.

Megbízható termékek

Kézfogás


A VELUX kupolák és tetőtéri ablakok méltán híresek magas minőségükről és tartósságukról.
Az Ön iránti elkötelezettségünk nem ér véget a beépítéssel – a VELUX 10 éves jótállása valamennyi VELUX ablakra és kupolára kiterjed.

Easy to install Tools

Egyszerűen beépíthető

Improved packaging

Modernebb csomagolás

Fast delivery

Gyors leszállítás

Időtakarékos, zökkenőmentes beépítés

Egy VELUX kupola beépítése vagy harmadik fél kupolájának cseréje egyszerű és hatékony folyamat, a kezdetétől a befejezéséig. A kupola és az új belső burkolat beépítése zökkenőmentesen elvégezhető, és az egyes lépések között nem kell szünetet tartani. Nézze meg a videót arról, hogy mindez hogyan történik.

Új, korszerűbb csomagolás és gyors kiszállítás

A VELUX kupolatermékeit röbid határidővel, biztonságos kartondobozos csomagolásban szállítjuk. Ez egyszerűvé és biztonságossá teszi a termékek kezelését a beépítők és a forgalmazók számára.

New improved packaging

Készen áll a vásárlásra?