Élvezze otthona kényelmét

Mostantól otthona proaktívan figyeli a hőmérsékletet, páratartalmat és CO2-szintet, és ezeknek megfelelően működteti tetőtéri ablakait, redőnyeit és árnyékolóit az egészségesebb beltéri klíma biztosítása érdekében.
Válassza a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket és élvezze a távirányítás előnyeit – egyszerűen, gondmentesen. Szerelje fel otthonát a VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozóval, hogy a négy fal között is egészségesebben élhessen, a beltéri mikroklíma automatikus szabályozásáról mi gondoskodunk.
A jövő okos otthonai már ma létrehozhatók.

Ismerje meg a VELUX INTEGRA® családot

A VELUX INTEGRA az
io-homecontrol®-on alapul

Mi az az io-homecontrol®?

Az io-homecontrol® az az otthon-automatizálási protokoll, amelyet a VELUX INTEGRA® termékek a kommunikációhoz használnak. A kényelmi és a biztonsági szempontok szem előtt tartásával készült termékek a piacon ma elérhető legfejlettebb otthon-automatizálási megoldások közé tartoznak – mely mögött felsorakoztak az iparág legjobb vállalatai. 

Biztonságos az io-homecontrol®?

Az io-homecontrol® rádiókommunikációt alkalmaz az utasítások és az információk biztonságos továbbításához - ezzel digitális burkot képezve az Ön otthona körül. Egy valós példát használva a biztonsági szint hozzávetőleg olyan, mint az ATM-ek és a bankok közötti kommunikációs csatornáké.

Használhatom az okostelefonomat? 

A VELUX INTEGRA® termékek mobiltelefonos alkalmazással, vagy tabletről vagy számítógépről, akár az otthontól távolról is kezelhetőek. Az io-homecontrol® technológiának köszönhetően könnyen használhatja a Somfy TaHoma Connect Boxot. Kattintson ide további információkért.