Élvezze otthona kényelmét

Mostantól otthona proaktívan figyeli a hőmérsékletet, páratartalmat és CO2-szintet, és ezeknek megfelelően működteti tetőtéri ablakait, redőnyeit és árnyékolóit az egészségesebb beltéri klíma biztosítása érdekében.
Válassza a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket és élvezze a távirányítás előnyeit – egyszerűen, gondmentesen. Szerelje fel otthonát a VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozóval, hogy a négy fal között is egészségesebben élhessen, a beltéri mikroklíma automatikus szabályozásáról mi gondoskodunk.
A jövő okos otthonai már ma létrehozhatók.

Előnyök

Szellőztetés egyetlen gombnyomással

Élvezze az előre programozott beállítások kényelmét

Védje otthonát, amikor távol van

Ismerje meg a VELUX INTEGRA® családot

A VELUX INTEGRA® rendszer elektromos hálózatról illetve napenergiával működő tetőtéri ablakok, árnyékolók, redőnyök és tartozékok portfóliója, melyek egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik a VELUX ablakokat. Mindegyik termék könnyen kezelhető az elegáns VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlővel és az intuitív, ikon-alapú kezelőfelülettel, illetve az előre programozott beállításokkal.

Minden termék a biztonságos io-homecontrol® technológián alapul

Könnyű kezelés érintőképernyős vezérlővel

8 előre programozott beállítás

Annak érdekében, hogy mentesítsük Önt néhány napi rutinfeladat alól, illetve javítsuk a beltéri komfortot, 8 hasznos, előre programozott, használatra kész beállítást adunk.

  • Belső klíma
  • Szellőzés
  • Energiamérleg
  • Árnyékolás
  • Jó éjt
  • Jó reggelt
  • Elmegyek otthonról
  • Szabadságon

A VELUX INTEGRA az
io-homecontrol®-on alapul

Mi az az io-homecontrol®?

Az io-homecontrol® az az otthon-automatizálási protokoll, amelyet a VELUX INTEGRA® termékek az érintőképernyős vezérlővel történő kommunikációhoz használnak. A kényelmi és a biztonsági szempontok szem előtt tartásával készült termékek a piacon ma elérhető legfejlettebb otthon-automatizálási megoldások közé tartoznak – mely mögött felsorakoztak az iparág legjobb vállalatai. 

Biztonságos az io-homecontrol®?

Az io-homecontrol® rádiókommunikációt alkalmaz az utasítások és az információk biztonságos továbbításához - ezzel digitális burkot képezve az Ön otthona körül. Egy valós példát használva a biztonsági szint hozzávetőleg olyan, mint az ATM-ek és a bankok közötti kommunikációs csatornáké.

Használhatom az okostelefonomat? 

A VELUX INTEGRA® termékek mobiltelefonos alkalmazással, vagy tabletről vagy számítógépről, akár az otthontól távolról is kezelhetőek. Az io-homecontrol® technológiának köszönhetően könnyen használhatja a Somfy TaHoma Connect Boxot. Kattintson ide további információkért.