30% kedvezményt kaphat, ha 2 vagy több
VELUX elektromos terméket vásárol

Tapasztalja meg a VELUX elektromos tetőtéri ablak legjobb oldalát

A VELUX ACTIVE összekapcsolja a VELUX elektromos termékeket, így lehetővé teszi a redőnyök és árnyékolók számára, hogy automatikusan megvédjék az otthonát a túlzott felmelegedéstől, a tetőtéri ablakok pedig kinyílhatnak, hogy beengedhessenek egy kis levegőt, és fenntarthassák az egészséges levegőminőséget. Mindezt az intuitív VELUX ACTIVE with NETATMO alkalmazással vezérelheti. 
Ügyes, igaz? Nézze meg a VELUX elektromos termékválasztékot

Megmutatja, mennyire egészséges az Ön otthona

Az új VELUX ACTIVE irányítópultról Ön egyszerűen kiderítheti, milyen az otthoni légminőség.

Az új beltéri légminőség-ellenőrző irányítópult megjeleníti a helyiségek állapotát, és azonnal elárulja Önnek, hogy jó vagy rossz-e a légminőség. Ön mostantól 24 órára,illetve 7 vagy 30 napra visszamenőleg, egy egyszerűen értelmezhető fánkdiagramon tekintheti meg a hőmérséklet-, páratartalom és szén-dioxid-szintek korábbi értékeit.

A diagramról azt is leolvashatja, hogy az adott helyiség légminősége mennyi ideig volt az aktuális kényelmi/egészségügyi küszöbértékeken belül vagy alatt.

Egyetlen alkalmazás, végtelen lehetőségek

 • Az otthona áttekintése
  A VELUX ACTIVE with NETATMO alkalmazással pontosan szabályozhatja a beltéri klímát. Állítsa be a VELUX elektromos tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket bárhonnan, és állítsa be a hőmérsékletet, a szellőzést és más részleteket egyetlen gombnyomással.
 • Kellemes reggelek és éjszakák

  Kellemes reggelek és éjszakák

  Előre meghatározott billentyűparancsok, amelyekkel minden árnyékoló és redőny felhúzható vagy leereszthető – így Ön tökéletesen alhat éjjel, a reggelek mégis napsütésesek lesznek.
 • Könnyű elindulás

  Könnyű elindulás

  A VELUX elektromos tetőtéri ablakok egy érintéssel becsukhatók, a szellőztetés pedig rögzített szellőztetési pozícióban történik. A VELUX ACTIVE központi zárral megegyező funkciókat kínál.
 • Helyiség állapota

  A beltéri klíma állapota

  Minden szobában ellenőrzi a hőmérséklet, a páratartalom és a CO2 értékét,* és megállapítja, hogy kell-e javítani a beltéri klímán.

  * Ha további, VELUX  elektromos termékekkel rendelkező helyiségek (például a konyha, a nappali, a fürdőszoba, a hálószoba vagy a gyerekszoba) állapotát is nyomon szeretné követni, vásároljon további VELUX ACTIVE beltéri klímaérzékelőket.’
 • Kényelmes használat

  Kényelmes használat

  A VELUX elektromos tetőtéri ablakok, árnyékolók és redőnyök bárhonnan kinyithatók és becsukhatók.
 • Pontosan a kívánt beltéri klíma állítható be

  Pontosan a kívánt beltéri klíma állítható be

  Az előre megadott beállítások (például a személyre szabott hőmérséklet vagy a napi szellőztetési gyakoriság) könnyen módosíthatók
 • Csoportos vezérlés

  Csoportos vezérlés

  Egy vagy akár több terméket is vezérelhet egyetlen gombnyomással. Ha egyszerre vezérli tetőablakait, árnyékolóit és redőnyeit, biztosíthatja, hogy szinkronban legyenek.
 • Időjárás elleni védelem

  Időjárás elleni védelem

  Állítsa be, hogy milyen időjárási körülmények között szeretné kinyitni az ablakokat. Túl szeles, túl hideg, esetleg túl meleg az idő? Ne aggódjon, a VELUX ACTIVE az Ön tetszése szerint fog cselekedni.
 • Alkalmazások mindenkinek a háztartásban

  Alkalmazások mindenkinek a háztartásban

  Ossza meg a hozzáférést, és mindenki számára lehetőséget biztosíthat otthonában, hogy saját okostelefonjáról működtethesse a termékeket.

Let’s have a quote here. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

PERSON NAME
PERSON LOCATION

Termékadatok

VELUX ACTIVE
 • 1
  VELUX ACTIVE kezdőcsomag
  A kezdőcsomag tartalma: egy beltéri klíma érzékelő, egy központi zár és egy gateway. A VELUX ACTIVE otthoni üzembe állításához mind a kezdőcsomagra, mind az okostelefonos alkalmazásra szükség van.
 • 1a
  VELUX ACTIVE központi zár
  Kifelé menet koppintson a központi zár kapcsolójára; ezzel becsukja a VELUX elektromos tetőtéri ablakokat. A szellőzés – a tetőtéri ablakok szellőzőnyílásain keresztül – ekkor is biztosított marad.

  Azt javasoljuk, hogy a lakás minden kijáratához szereljen fel egy központi zárat.
 • 1b
  VELUX ACTIVE beltéri klíma érzékelő
  A beltéri klíma érzékelő folyamatosan méri a szoba hőmérsékletét, páratartalmát és légminőségét (a CO2-szintet).

  Az érzékelő kapcsolójával kinyithatja és becsukhatja a VELUX elektromos tetőtéri ablakokat.

  Azt javasoljuk, hogy minden VELUX elektromos termékkel ellátott szobába szereljen beltéri klíma érzékelőt.
 • 1c
  VELUX ACTIVE gatway
  A gateway a VELUX elektromos termékek, a beltéri klíma érzékelő és a központi zár összekapcsolására szolgál. A gateway ezenfelül (a Wi-Fi-útválasztón keresztül) internetes kapcsolatot biztosít a rendszernek; a VELUX elektromos termékek okostelefonos vezérléséhez internetkapcsolat szükséges.

  A gateway a kezdőcsomag része.

  Egy házhoz vagy lakáshoz egy gateway szükséges.

A VELUX ACTIVE minden VELUX termékkel együttműködik? Majdnem

A VELUX ACTIVE kompatibilis a legtöbb VELUX termékkel, beleértve a teljes VELUX elektromos termékskálát is. Ellenőrizze a kompatibilitási útmutatót, hogy a termékei kompatibilisek-e, vagy keresse fel a Támogatás & GYIK oldalt, ahol választ találhat az összes többi gyakran feltett kérdésre is.

Esetleg ezek szintén érdekelhetik...