Otthon, a tenyerén hordozva

A VELUX App Control az összes VELUX elektromos termék teljes vezérlését biztosítja, közvetlenül a telefonról. Egyetlen pöccintés, és máris becsukhatja vagy kinyithatja a tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket, vagy csoportosíthatja a VELUX elektromos termékeket az együttes vezérléshez. Ossza meg a VELUX App Control alkalmazást mindenkivel a háztartásban; legyen minden tetőtéri ablak elérhető közelségben – otthon és útközben egyaránt.

Vegye a kezébe otthona vezérlését.

Nappali VELUX App Controllal
Ikon

Kényelem igény szerint

A VELUX App Control segítségével karnyújtásnyi távolságba kerül a kényelem. Koppintson az okostelefon képernyőjére, hogy élvezhesse a friss levegőt vagy a kellemes árnyékot, és az otthoni hőmérséklet, világosság és hangulat éppen olyan lesz, amilyennek szereti.            
Ikon

Élvezze a kényelmet

Az intuitív ütemezési funkciók, a beépített okoshangszóró és a hangvezérlés segítségével a VELUX App Control akkor is lehetővé teszi otthona szellőztetését, amikor Ön dolgozik, és akkor is behúzza az árnyékolót, ha Önnek tele van a keze. 
Ikon

Állandó biztonság

Ha bármilyen kétsége támadna, gyorsan ellenőrizheti és működtetheti a VELUX elektromos tetőtéri ablakokat – akkor is, ha nincs otthon. Soha többé nem kell amiatt aggódnia, hogy elfelejtette bezárni a tetőtéri ablakokat.

Ingyenesen szerezheti be a VELUX App Controlt

2021. május végéig ingyenes VELUX App Control gatewayt biztosítunk minden VELUX elektromos vagy napelemes működtetésű tetőtéri ablak vásárlásakor*.

*A tájékoztatás nem teljes körű

VELUX App Control: egy nő a konyhában

Bármilyen kérdése lenne, várjuk

A hangvezérlés és a beépített okoshangszóró alapfelszereltség a VELUX App Control esetén: így egyetlen kérés kimondásával lehetővé válik az árnyékolók behúzása vagy a tetőtéri ablakok kinyitása.

Apple HomeKit  Hey Google

Intelligens vezérlés, gondtalan élet

Intelligens vezérlés
 • Vezérelje otthonát
  Otthona teljes vezérlése az Ön kezében van a VELUX App Control segítségével. Egyetlen koppintás az okostelefonon, és máris becsukhatja vagy kinyithatja a VELUX tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket.
 • Szebb reggelek, nyugodtabb éjszakák
  Használja az ütemezés funkciót, hogy alvás közben is szellőztethessen; hangolja össze az árnyékolókat az ébresztőórával, hogy minden reggel természetes fénynél ébredjen.
 • Egyszerűen elindítható
  Egyetlen gombnyomással csukott pozícióba állíthatja az összes VELUX elektromos tetőtéri ablakot; ezzel biztosíthatja a folyamatos, de biztonságos szellőzést, ha épp nincs otthon.
 • Bárhonnan használható távirányító
  Elég csak rápillantania, és bárhol is jár, már vezérelheti is a VELUX elektromos tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket.
 • Csoportos vezérlés
  A VELUX elektromos tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket külön-külön vagy termékcsoportokban, szobánként is vezérelheti.
 • Hozzáférés a háztartás minden tagjának
  A többfelhasználós hozzáférés segítségével a háztartásban mindenki a saját telefonjáról vezérelheti a VELUX termékeket.
 • Ütemezés a személyes beállítások alapján
  A VELUX távműködtetésű tetőtéri ablakok, árnyékolók és redőnyök nyitása és zárása a nap bármelyik, Ön által meghatározott időpontjára ütemezhető.
 • Szellőzésidőzítő
  Használja a szellőzésidőzítőt – a VELUX elektromos tetőtéri ablakok így automatikusan becsukódnak az Ön által kellően hosszúnak ítélt szellőztetés után.

Szerelje fel, csatlakoztassa, aknázza ki a tudását

A VELUX App Control alkalmazás első lépéseit gyerekjáték megtenni.
Így fogjon neki:
 1. Vásároljon VELUX App Controlt (a gateway összeköti a
  VELUX távvezérelhető termékeket az okostelefonnal Wi-Fi-kapcsolaton keresztül).
 2. Töltse le a VELUX ACTIVE alkalmazást.
 3. Kövesse az alkalmazáson belüli telepítési útmutatót.
 4. Mostantól végre Ön irányítja a saját otthonát!
 

      App Store  Google Play Áruház

VELUX App Control csomag

Kérdése van?

Ha kérdései vannak a gateway beállításával, az adatvédelemmel, az alkalmazás működtetésével vagy a VELUX App Control hangvezérléses használatával kapcsolatban, látogasson el a Támogatás és GYIK oldalra.

Mi illik a legjobban otthonához?

A VELUX App Control egyszerű, intelligens vezérlést biztosít az összes VELUX termékhez, közvetlenül a telefonról, a VELUX ACTIVE with NETATMO pedig emellett számos automatikus beltéri klímavezérlési funkcióval is kiegészíti otthonát, hogy odabent mindig olyan egészséges legyen a levegő, amennyire csak lehetséges.

 Funkciók

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Okostelefonos vezérlés 

Csoportos vezérlés funkció


 Ütemezés


 Hangvezérlés
Hey Google és
Apple HomeKit
Hey Google és
Apple HomeKit
 Átjárhatóság
Hey Google,
Apple HomeKit, 
Somfy árnyékolók/rolók
Hey Google,
Apple HomeKit, 
Somfy árnyékolók/rolók
Automatikus hővédelem

Szellőzésidőzítő

Beltéri klímavezérlés
-

Érzékelőalapú szellőztetés 
-

Intelligens érzékelőadatok 
-

Élő időjárási adatok 
-

Időjárásőrök 
-

A VELUX App Control mindig bővíthető

A VELUX App Controlról bármikor feljebb léphet teljes körű beltéri klímamegoldásunkra, a VELUX ACTIVE with NETATMO-ra, hogy otthonában mindig friss és egészséges legyen a levegő.

A bővítés egyszerű, és csak a VELUX ACTIVE beltéri klímaérzékelőre van szükség hozzá.

A VELUX App Control mindig bővíthető

A VELUX App Controlról bármikor feljebb léphet teljes körű beltéri klímamegoldásunkra, a VELUX ACTIVE with NETATMO-ra, hogy otthonában mindig friss és egészséges legyen a levegő.

A bővítés egyszerű, és csak a VELUX ACTIVE beltéri klímaérzékelőre van szükség hozzá.

Esetleg ezek is érdekelhetik…