Intelligens otthoni vezérlőrendszer

VELUX Touch

Vezérelje összes elektromos és napelemes VELUX termékét könnyedén, egyetlen felületről!
VELUX Touch KLR 300
A VELUX Touch használatával csak a távirányítóért kell nyúlnia, és már kezébe is veheti az irányítást otthona kényelme felett. A VELUX Touch segítségével minden VELUX elektromos és napelemes tetőtéri ablak, árnyékoló és redőny egy kezelőfelületről, könnyedén navigálható. 

Friss levegő és napfény karnyújtásnyira

Húzza fel a redőnyöket reggel, hogy napsütésre ébredjen, nyissa ki a tetőtéri ablakot, ha friss levegőre van szükség, vagy húzza le az árnyékolókat a családi filmnézéshez – mindössze egyetlen távirányítóval. A VELUX Touch használatával többet hozhat ki minden, már meglévő elektromos és napelemes VELUX termékéből.

Irányítás

Vezérelje összes elektromos és napelemes VELUX termékét könnyedén, egyetlen felületről!

Könnyű használat

Egyetlen, könnyedén működtethető, intuitív távvezérlő.

Komfort

Növelje beltéri kényelmét egyetlen távirányítóval!

Könnyű belekezdeni 

A VELUX Touch telepítéséhez nincs szükség különleges műszaki ismeretekre. A kezdéshez kövesse a VELUX Touch dobozában található telepítési útmutatót vagy az online támogatási oldalon elhelyezett segédletet, amely lépésenként végigvezeti Önt a folyamaton.

Állítsa be a napfény és a friss levegő beáramlásának mértékét igényei szerint!
A VELUX Touch többfunkciós vezérlést biztosít az összes elektromos és napelemes tetőtéri ablakhoz, árnyékolóhoz és redőnyhöz. Intuitív kialakításának köszönhetően bárki könnyedén használhatja.

Szellőztessen akár miközben úton van!

A 15 perces időzítővel kiszellőztetheti a szobát, amely után a tetőablak bezárásával sem kell foglalkoznia – a VELUX Touch megteszi ezt Ön helyett.

Ébredj, Touch!

A VELUX Touch közelségérzékelőket használ a képernyő bekapcsolásához. Mindössze annyit kell tennie, hogy a készülék elé áll, és már aktiválódik is.

Könnyű használat

A VELUX Touch segítségével könnyedén vezérelheti tetőtéri ablakait, árnyékolóit és redőnyeit – mindössze egyetlen érintéssel.

Vezérelje csoportosan VELUX termékeit!

Kombinálja az összes elektromos és napelemes VELUX termékét, és irányítsa őket együtt vagy egyenként – igényei szerint.