Hatékony hővédelem és fényzárás


Javasolt helyiségtípus:

  • Hővédelem: a besugárzó hő akár 80%-át kiszűri, így kb. 5 fokkal lehet hűvösebb nyáron
  • Fényzárás: aludjon jobban, sötétítse be a szobát, kb. 85%-os sötétítő hatás
  • Tartós és időjárásálló, néhány keresztlamellával rögzített, speciális hővédő anyag
  • Az eső és a jégeső zaját 7 dB-lel csökkenti

A VELUX hálós redőny megfékezi a nap melegítő sugarait, mielőtt elérnék a tetőtéri ablak üvegét. Ezáltal hatékonyan véd a nyári hőség ellen, hűvösen tartja a szobát.

A tartós fényblokkoló anyag lehetővé teszi a besötétítést a nyugodt éjszakai alváshoz. Modern formatervezésével tökéletesen illeszkedik a tetőbe. A redőnyt a gyártás során hozzá párosított falikapcsolóval szállítjuk, mellyel nagyon könnyű a mozgatás, a felszerelés gyors és problémamentes.

A VELUX hálós redőnyök tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokra. Használaton kívüli állapotban nem láthatók, kisméretű felső borításuk pedig a tetőfedés anyagától függetlenül elegánsan belesimul a tetőbe.

A redőny házilag is felszerelhető. Ha segítségre van szüksége, kérje a VELUX Ajánlott Beépítők ajánlatát.
Képgaléria

Ez is tetszhet Önnek

Redőny

A VELUX redőnyök teljeskörű védelmet nyújtanak bármely időjárás esetén és az év minden szakában minden éghajlaton jó választásnak bizonyulnak.

Külső hővédő roló

Gondoskodjon a hatékony hővédelemről, hogy a helyiség hűvös maradjon. A VELUX külső hővédő rolók nem engedik, hogy a napsugárzás elérje az üveget és nap melege bejusson, így odabent kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

Színek

Az anyag tartós és fényzáró, a merevítő keresztlamellák és az oldalsó sínek sötétszürke alumíniumból készülnek. A felső borítás kívül szépen illeszkedik a tetőtéri ablakhoz és felhúzott állapotban elrejti a hálós redőnyt.

Napelemes távvezérlés

napelemes árnyékoló
A napelemes redőnyöket falikapcsolóval tudja mozgatni, melyet a csomagolás tartalmaz (funkciói: fel-le-megállít). Mivel nem igényelnek elektromos bekötést és tápellátást, tökéletes komfortot nyújtó kiegészítői a kézzel nyitható vagy napelemmel vezérelt tetőablakoknak.

A napenergiával újratölthető akkumulátorok kb. 100 fel-le mozgatáshoz elegendő energiát tárolnak még akkor is, ha nem süt a Nap. Jó tudni azonban, hogy az akkumulátor élettartama miatt időszakosan (igénybevételtől függően kb. 10 évente) az akkumulátor és a motor cseréjére lehet szükség.

1992-2003 között forgalmazott tetőtéri ablakokra történő felszereléséhez a ZOZ 238 adapterkészlet is szükséges.

Az SSS redőny CK--/ C-- és FK--/ F-- méretű VELUX INTEGRA® napelemes ablakra nem szerelhető fel.

Számolja ki VELUX hálós redőnye árát

Felszerelési útmutató

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

 

Fontos! A dokumentumok letöltéséhez böngészőjében a felugró ablakot engedélyeznie kell!