VELUX árnyékoló csomag akcio

Hatékony tetőtéri hővédelem

Szabályozza a

tetőtéri szoba hőmérsékletét

Átlátszó szövet -
nem zavarja a kilátást

Külső hővédő roló

Hűvös tetőtér nyáron is


Javasolt helyiségtípus:
 • A besugárzó hő akár 76%-át kiszűri
 • 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában nyáron
 • Áttetsző anyag, a kilátás biztosított
 • Belülről, egyszerűen felszerelhető
 • A szobából működtethető

A VELUX tetőablakra szerelhető külső hővédő roló még azelőtt megfékezi a napsugarakat, hogy azok elérnék az ablaküveget. Így akár 76%-kal csökkentik a besugárzó hőt, és 5 fokkal is hűvösebb lehet a szobában. Az áttetsző hálóval Ön akadálytalanul élvezheti a kilátást, így tetőtéri szobája kellemes környezetet biztosít a meleg, nyári napokon is.

Ismerje meg az árnyékoló működését

Színek

Fekete hálós (5060), 14%-os fényáteresztő képességű változatban kapható. 

A VELUX külső hővédő rolók akár 76%-kal csökkenthetik a helyiségbe jutó fény mennyiségét, így 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában.

 

Működtetési lehetőségek

Az Ön számára ideális árnyékoló működtetés megválasztásához célszerű mérlegelni a tetőtéri ablakok elhelyezkedését, illetve azt, hogy milyen gyakran fogja használni  az árnyékolókat.

Az elektromos és napelemes távvezérlésű árnyékolók akkor jelentenek ideális választást, ha kézzel nem elérhető magasságba épített tetőtéri ablakai vannak, vagy kényelmi funkcióval szeretné kiegészíteni tetőablaka kezelését.

Kézi működtetés

Kézi működtetés: A tetőtéri ablakokra szerelt kézi működtetésű árnyékolók egyszerűen működtethetők kézzel vagy távnyitórúddal. Tökéletes megoldást jelentenek elérhető magasságban lévő, kézi működtetésű tetőablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a roló segítségével. Az árnyékolók a szobából is felszerelhetők, és az ablak akadálytalanul nyitható és zárható, még lehúzott árnyékolóval is. 
 A VELUX külső hővédő roló használatához egyszerűen nyissa ki az ablakot, a szárnyat fordítsa át 180 fokban, és rögzítse az árnyékolót az ablakszárny alján lévő két külső kampóhoz, majd fordítsa vissza az ablakszárnyat.
Elektromos

A VELUX elektromos rolók érintőképernyős vezérlővel a lakás bármely részéből távirányíthatók, ha VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokra kerülnek. Az érintőképernyős vezérlő előre programozott beállításokat is kínál a mindennapi kényelem és a jobb belső klíma biztosításához.
Amennyiben szükséges, az árnyékolók kézzel is leengedhetők és felhúzhatók.  
 
Mit tehetek, ha nincs elektromos VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakom?  
 
Amennyiben Önnek nincs elektromos VELUX INTEGRA® tetőtéri ablaka, de szeretne elektromosan működtetett árnyékolót, akkor KUX 110 egyfunkciós irányítási rendszerre van szükség. Ezzel az elektromosan működtetett VELUX árnyékolók vagy redőnyök kézi működtetésű tetőtéri ablakokon is használhatók. Kipróbálhatja a KMX 110 többfunkciós elektromos irányítási rendszert, mellyel nemcsak az árnyékolót, hanem kézi működtetésű tetőtéri ablakát is elektromosan működtethető teheti.


Napelemes

A napelemes működtetésű rolók és redőnyök kényelmesen, távirányítóval vezérelhetők. Mivel nem igényelnek elektromos bekötést és tápellátást, kiválóan felszerelhetők kézi vagy napelemes működtetésű tetőablakokra. A napenergiával újratölthető akkumulátorok akár 600 működtetéshez elegendő energiát tárolnak még akkor is, ha nem süt a Nap.
Amennyiben Önnek napelemes INTEGRA® tetőtéri ablakai vannak, akkor az ablakokhoz mellékelt intelligens,  VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlőt is használhatja.  A VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlő előre programozott beállításokat is kínál a mindennapi kényelem és a jobb belső klíma biztosításához. Az árnyékolók a lakás minden részéből irányíthatók.   

Szükség esetén a napelemes árnyékolók kézzel is működtethetők. 


MIE roló rudas működtetés

Rudas működtetés

A nyitható (VFE) térdfalablakokra kapható MIE külső hővédő rolót rúddal működtetheti. Billentse be a térdfalablak szárnyát. A rúd segítségével húzza le a hővédő rolót és rögzítse az ablakszárny alján lévő két külső kampóba.
A rudat a MIE külső hővédő roló csomagolása tartalmazza.

Számolja ki VELUX külső hővédő rolója árát

Felszerelési útmutató

Duplázza meg kényelmét

Rengeteg időt töltünk belső terekben. Ezért nagyon fontos az, hogy otthonunkat a lehető legkényelmesebbé tegyük. A VELUX termékek kombinálásával a lehető legtöbbet hozhatja ki tetőtéri ablakaiból, és a legjobb beltéri komfortot biztosíthatja családjának. Az otthonosság érzésének, a fénynek és a (rovarmentes) friss levegőnek az egyensúlyához gyakran többféle termék szükséges. A VELUX termékek tetszés szerinti kombinálásával minden helyiségben megtalálhatja az Ön számára legoptimálisabb megoldást.
Energiaroló és külső hővédő roló

Az egész éves kényelem és komfort érdekében kombinálja a VELUX energiarolót és a VELUX külső hővédő rolót. A külső hővédő roló hatékony hővédelme és az energiaroló rugalmas fényszabályozása, fényzáró hatása és hatékony hőszigetelése együttesen télen-nyáron kellemes klímát teremt a tetőtérben.


Fényzáró roló és külső hővédő roló

Amennyiben teljes fényzárásra és hővédelemre van szüksége, akkor a VELUX fényzáró roló és a külső hővédő roló kombinálása ideális megoldás. Bármikor  sötétséget teremthet, és a szoba hűvös marad még egy forró délutánon is, miközben élvezheti a természetes megvilágítást és a friss levegőt.

*Bruttó ár a DOP MK06 1100 csomag esetén a legnépszerűbb MK06 ablakméretre illeszkedik. További árak és méretek a tetőtéri ablak árnyékoló katalógusban.

További árnyékolók

7
Érv a VELUX árnyékolók mellett
 • Tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokhoz
 • A VELUX árnyékolók percek alatt beszerelhetők
 • Bármilyen stílust kedvel, van hozzá illő árnyékolónk
 • A kényelem mindig elérhető közelben van
 • A VELUX árnyékolók tartósak
 • Árnyékoló szövetminták
 • Stílus és dizájn