Képgaléria

SSL--, SML--

Redőnyök

Bruttó 135 793 Ft-tól

Teljeskörű védelem egész évben

  • Akár 6,1°C-kal alacsonyabb beltéri hőmérséklet nyáron*
  • Közel teljes fényzárás
  • Hatékony téli hőszigetelés
  • Esőzajcsökkentés
  • A tetőtéri ablak betörésvédelme
  • Távvezérlésű elektromos/napelemes változatban 
  • 5 év garancia

A bármilyen évszakban ideális megoldást jelentő VELUX redőnyök nyáron megőrzik a helyiség kellemes klímáját, télen pedig megakadályozzák a beltér lehűlését, ráadásul a nap bármely szakában teljesen elsötétíthető velük a helyiség. Emellett csökkentik az eső és a vihar által keltett zajt, és fokozzák az otthon védelmét az illetéktelen behatolás ellen.

Az elektromos és napelemes redőny felszerelését bízza szakemberre!

* Egy szimulált déli tájolású helyiség adatai a legnépszerűbb 2 db VELUX GLL 61 típusú tetőtéri ablakkal, MK06 méretben (780 x 1178 mm), 2023 júliusban és augusztusban, Budapesten mérve. A VELUX 2023 évi tanulmánya alapján a tetőtéri kiegészítők hatásáról a nyári hónapokban.

Ez is tetszhet

VELUX soft shutter külső hővédelemmel

Hővédő fényzáró roló

 Fényzárás
Tetőtér túlmelegedésének megelőzése
VELUX fényzáró harmonikás energiaroló, zöld

Fényzáró dupla pliszé

Fényzárás
Hőszigetelés

Színek

A redőny lakkozott alumíniumból készül és oldalsó vezetősínekben fut. A lamellákat habosított poliuretánnal töltjük meg, ettől kiváló hőszigetelésű.

Sötétszürke, világosszürke, színes alumínium (RAL vagy NCS árnyalatra festve) vagy vörösréz kivitelben kapható. Fontos azonban tudnia, hogy csak a lamellák és az átmeneti lemezek színe választható, a redőny többi profilja egységesen sötétszürke.

A redőnytok az ablakon kívül helyezkedik el.

A redőnypáncél 7 dB-lel csökkenti az eső zaját. (Az emberi fül számára 10 dB esetén az esőzaj kb. felére csökken.)

Melyik redőny működtetési módot válasszam?

Az Ön számára ideális VELUX redőny működtetésének megválasztásához célszerű mérlegelni a tetőtéri ablakok elhelyezkedését, illetve azt, hogy milyen gyakran fogja használni a redőnyt.

A távvezérlésű elektromos vagy napelemes redőny akkor jelent ideális választást, ha kézzel nem elérhető magasságba épített tetőtéri ablakai vannak, vagy kényelmi funkcióval szeretné kiegészíteni tetőablaka kezelését.

Kézi működtetés

2020-ban kifutó termék, a készlet erejéig kapható.

Kézi működtetésű redőnyünk tökéletes megoldást jelent elérhető magasságban lévő manuális tetőtéri ablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a redőny segítségével. Nyáron védi tetőterét a túlmelegedéstől, télen pedig kiválóan szigeteli a tetőtéri ablakot, hogy  a fűtési energia a szobában maradjon. 

Az eszközt nélkülöző, kézi működtetés az ablakszárny átfordításával valósul meg. Egyszerűen nyissa ki az ablakot, és fordítsa át, amíg egy kattanással a redőnypalást a szárnyhoz rögzül. Az ablakszárnyat visszafordítva a redőnypalást teljesen lehúzódik, nem állítható meg tetszőleges helyzetben.

Alsó kilincses tetőtéri ablakokra nem szerelhető fel (kivéve a GPL, GPU alsó és felső kilincses tetőtéri ablakokat).

Amennyiben a redőnypalást felületén víz vagy hó gyűlik össze, felhúzáskor a nedvesség a lakásba juthat.

Kérjük, vásárlás előtt mérlegeljen és amennyiben ez a működési mód nem megfelelő az Ön számára, válassza az elektromos vagy napelemes redőnyt.

elektromos árnyékoló

Elektromos távvezérlés

Egyszerűsítse otthoni életét a VELUX elektromos árnyékolókkal és redőnyökkel. Használatra kész falikapcsolóval szállítjuk (funkciói: fel-le-megállít), mely könnyen felrögzíthető a falra. Válassza a VELUX elektromos árnyékolókat és redőnyöket VELUX  elektromos tetőablakokra.

Mit tehetek, ha nincs elektromos VELUX  tetőtéri ablakom?
Ez esetben a KUX 110 vezérlőegységre lesz szüksége az elektromos kiegészítők működéséhez.
Ha a tetőtéri ablakot is távvezérlésűvé alakítaná, a KUX 110 vezérlőegység mellett a KMG 100/ KMG 100K ablakmozgató motort kell beszereznie.

Ha az elektromos redőnyt kézi működtetésű tetőtéri ablakára szereli, leengedett redőny mellett az ablakszárnyat a ZOZ 217 kitámasztó kar készlet segítségével 3 pozícióban tudja megállítani a szellőztetéshez.

napelemes árnyékoló

Napelemes távvezérlés

Egyszerűsítse otthoni életét a VELUX napelemes árnyékolókkal és redőnyökkel. Használatra kész falikapcsolóval szállítjuk (funkciói: fel-le-megállít), mely könnyen felrögzíthető a falra. Válassza a VELUX napelemes árnyékolókat és redőnyöket kézzel nyitható vagy napelemes tetőablakokra. Nem igényelnek elektromos bekötést és tápellátást.

Jó tudni, hogy az akkumulátor élettartama miatt időszakosan (igénybevételtől függően kb. 10 évente) az akkumulátor és a motor cseréjére lehet szükség.

Az SSL redőny C– és F– méretű VELUX elektromos ablakra szereléséhez a ZOZ 213, CK -- és FK -- méretű VELUX elektromos ablakra szereléséhez a ZOZ 213K adapterkészlet is szükséges.

Számolja ki VELUX redőnye árát

VELUX termék- és árkatalógus 2023

Könnyű felszerelés

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

VELUX redőny - távirányítással, elektromos működtetéssel

VELUX redőny - távirányítással, napenergiával történő működtetésse

Az SHL kézi működtetésű redőny csak a 2003 óta forgalmazott kézzel elérhető magasságú, felső kilincses tetőtéri ablakokra szerelhető fel.

 

Fontos! A dokumentumok letöltéséhez böngészőjében a felugró ablakot engedélyeznie kell!