Hővédő rolók

Bruttó 14 800 Ft-tól

Hatékony nyári hővédelem kilátással

Vásárolja meg belső árnyékolóval 10%-kal olcsóbban!
Nézze meg csomagajánlatainkat!

 • Hűvös tetőtér nyáron is
 • Akár 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában
 • Áttetsző háló
 • Belülről egyszerűen felszerelhető
 • Felhívjuk figyelmét, hogy az MML elektromos hővédő roló csak a VELUX INTEGRA® ablakokhoz rendelhető.
 • Kézzel működtethető vagy távvezérlésű elektromos/napelemes változatban

A VELUX hővédő rolók az ablak külső oldalára kerülnek, még azelőtt megfékezik a napsugarakat, hogy azok elérnék az ablaküveget. Így akár 76%-kal csökkentik a besugárzó hőt, és kellemes hőmérsékletet biztosítanak a tetőtéri szobákban meleg, nyári napokon is. Az áttetsző háló megőrzi a kilátást és beengedi a fényt.

Minden, a nap nagy részében intenzív napsugárzásnak kitett tetőtéri ablakra ajánljuk, különösen a nyugati és déli tájolású helyiségekben.
See gallery

Colours

Fekete hálós (5060) fényáteresztő képességű változatban kapható. 

A VELUX hővédő rolók akár 76%-kal csökkenthetik a helyiségbe jutó fény mennyiségét, így 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában.

Működtetési lehetőségek

Az Ön számára ideális árnyékoló működtetés megválasztásához célszerű mérlegelni a tetőtéri ablakok elhelyezkedését, illetve azt, hogy milyen gyakran fogja használni  az árnyékolókat.

Az elektromos és napelemes távvezérlésű árnyékolók akkor jelentenek ideális választást, ha kézzel nem elérhető magasságba épített tetőtéri ablakai vannak, vagy kényelmi funkcióval szeretné kiegészíteni tetőablaka kezelését.

Kézi működtetés

A VELUX hővédő roló könnyen használható. Nyissa ki az ablakot, a szárnyat fordítsa át 180 fokban, és rögzítse a rolót az ablakszárny alján lévő két külső kampóhoz, majd fordítsa vissza az ablakszárnyat. A roló a szobából is felszerelhető, és az ablak akadálytalanul nyitható és zárható, még lehúzott rolóval is.

A hővédő roló távnyitórúddal nem működtethető. Ha a tetőtéri ablak olyan magasan van, hogy kézzel nem éri el az ablakszárny tetejét, akkor elektromos vagy napelemes hővédő rolóra lesz szüksége.

Elektromos távvezérlés

Egyszerűsítse otthoni életét a VELUX INTEGRA® elektromos árnyékolókkal és redőnyökkel. Használatra kész falikapcsolóval szállítjuk (funkciói: fel-le-megállít), mely könnyen felrögzíthető a falra. Válassza a VELUX INTEGRA® elektromos árnyékolókat és redőnyöket VELUX INTEGRA® elektromos tetőablakokra.

Mit tehetek, ha nincs elektromos VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakom?
Ez esetben a KUX 110 vezérlőegységre lesz szüksége az elektromos kiegészítők működéséhez.
Ha a tetőtéri ablakot is távvezérlésűvé alakítaná, a KUX 110 vezérlőegység mellett a KMG 100/ KMG 100K ablakmozgató motort kell beszereznie.

Az MML hővédő roló felszereléséhez

 • 1992-2003 között forgalmazott tetőtéri ablakok esetén a ZOZ 238 adapterkészlet
 • VELUX INTEGRA® GPU ablak esetén a ZOZ 229 kiegészítő is szükséges.

Napelemes távvezérlés

Egyszerűsítse otthoni életét a VELUX INTEGRA® napelemes árnyékolókkal és redőnyökkel. Használatra kész falikapcsolóval szállítjuk (funkciói: fel-le-megállít), mely könnyen felrögzíthető a falra. Válassza a VELUX INTEGRA® napelemes árnyékolókat és redőnyöket kézzel nyitható vagy napelemes tetőablakokra. Nem igényelnek elektromos bekötést és tápellátást.

Jó tudni, hogy az akkumulátor élettartama miatt időszakosan (igénybevételtől függően kb. 10 évente) az akkumulátor és a motor cseréjére lehet szükség.

Az MSL hővédő roló felszereléséhez

 • CK--/ C-- és FK--/ F-- méretű VELUX INTEGRA® napelemes ablak esetén a ZOZ 246 dupla napelem elosztó
 • 1992-2003 között forgalmazott tetőtéri ablakok esetén a ZOZ 238 adapterkészlet
 • VELUX INTEGRA® GPU ablak esetén a ZOZ 229 kiegészítő is szükséges.

Számolja ki VELUX hővédő rolója árát

Könnyű felszerelés

A részletes, illusztrált útmutatók gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

VELUX külső hővédő roló - kézi működtetés
VELUX külső hővédő roló - távirányítással, elektromos működtetéssel
VELUX külső hővédő roló - távirányítással, napelemes működtetéssel

Fontos! A dokumentumok letöltéséhez böngészőjében a felugró ablakot engedélyeznie kell!

Duplázza meg kényelmét

Rengeteg időt töltünk belső terekben. Ezért nagyon fontos az, hogy otthonunkat a lehető legkényelmesebbé tegyük. A VELUX termékek kombinálásával a lehető legtöbbet hozhatja ki tetőtéri ablakaiból, és a legjobb beltéri komfortot biztosíthatja családjának. Az otthonosság érzésének, a fénynek és a (rovarmentes) friss levegőnek az egyensúlyához gyakran többféle termék szükséges. A VELUX termékek tetszés szerinti kombinálásával minden helyiségben megtalálhatja az Ön számára legoptimálisabb megoldást


Fényzáró energiaroló és külső hővédő roló

Az egész éves kényelem és komfort érdekében kombinálja a VELUX fényzáró energiarolót és a VELUX külső hővédő rolót. A külső hővédő roló hatékony hővédelme és a fényzáró energiaroló rugalmas fényszabályozása, fényzáró hatása és hatékony hőszigetelése együttesen télen-nyáron kellemes klímát teremt a tetőtérben.


Fényzáró roló és külső hővédő roló

Amennyiben teljes fényzárásra és hővédelemre van szüksége, akkor a VELUX fényzáró roló és a külső hővédő roló kombinálása ideális megoldás. Bármikor  sötétséget teremthet, és a szoba hűvös marad még egy forró délutánon is, miközben élvezheti a természetes megvilágítást és a friss levegőt.

Add smart indoor climate control

Ready for smart heat protection?

VELUX ACTIVE with NETATMO lets your VELUX INTEGRA® awning blinds and roller shutters operate proactively based on local weather forecast information.

Use the app and voice control to open and close your products.

Add smart indoor climate control

Ready for smart heat protection?

VELUX ACTIVE with NETATMO lets your VELUX INTEGRA® awning blinds and roller shutters operate proactively based on local weather forecast information.

Use the app and voice control to open and close your products.

További árnyékolók

7
Érv a VELUX árnyékolók mellett
 • Tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokhoz
 • A VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetők
 • Bármilyen stílust kedvel, van hozzá illő árnyékolónk
 • A kényelem mindig elérhető közelben van
 • A VELUX árnyékolók tartósak
 • Árnyékoló szövetminták
 • Stílus és dizájn