VELUX energy blinds-
improved insulation
and blackout effect

VELUX awning blinds
- effective heat protection

VELUX roller shutters
- protection from the elements

VELUX energiaszabályozási megoldások

A VELUX tetőtéri ablakok sok természetes fénnyel árasztják el otthonát. A túl sok fényt, és vele együtt a beáramló hőt VELUX árnyékolókkal és redőnyökkel egyszerűen szabályozhatja, melyek kulcsszerepet játszanak otthona kellemes légkörének megteremtésében.

Fényzáró dupla pliszé

  • Blackout effect
  • Improved insulation
  • Flexible, step-less positioning

VELUX blackout energy blinds provide total blackout and high insulation against cold due to the tight construction and the double-pleated cloth with a built-in aluminium honeycomb structure. The insulation effect is up to 26%. Because the blind is not fixed at the top or the bottom, it can be positioned anywhere in the window to provide fully adjustable light control and privacy.

Hővédő rolók

  • Hűvös tetőtér nyáron is
  • Akár 76%-kal mérsékli a besugárzó hőt, így 5 °C-kal hűvösebb lehet a szobában
  • Az áttetsző háló megőrzi a kilátást
Tetőtéri árnyékolás - a VELUX hővédő roló még azelőtt megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak üvegfelületét, így akár 5 °C-kal csökken a helyiség felmelegedésének mértéke. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Ráadásul a VELUX hővédő roló áttetsző anyagból készül, így átengedi a fényt és a kilátást sem akadályozza. A VELUX hővédő roló egyszerűen, belülről felszerelhető tetőtéri ablakára.