VELUX energy blinds-
improved insulation
and blackout effect

VELUX awning blinds
- effective heat protection

VELUX roller shutters
- protection from the elements

VELUX energiaszabályozási megoldások

A VELUX tetőtéri ablakok sok természetes fénnyel árasztják el otthonát. A túl sok fényt, és vele együtt a beáramló hőt VELUX árnyékolókkal és redőnyökkel egyszerűen szabályozhatja, melyek kulcsszerepet játszanak otthona kellemes légkörének megteremtésében.

Fényzáró energiaroló

  • Blackout effect
  • Improved insulation
  • Flexible, step-less positioning

VELUX blackout energy blinds provide total blackout and high insulation against cold due to the tight construction and the double-pleated cloth with a built-in aluminium honeycomb structure. The insulation effect is up to 26%. Because the blind is not fixed at the top or the bottom, it can be positioned anywhere in the window to provide fully adjustable light control and privacy.

Külső hővédő roló

  • Hűvös tetőtér nyáron is
  • Akár 76%-kal mérsékli a besugárzó hőt, így 5 °C-kal hűvösebb lehet a szobában
  • Az áttetsző háló megőrzi a kilátást

Tetőtéri árnyékolás - a VELUX külső hővédő roló még azelőtt megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak üvegfelületét, így akár 5 °C-kal csökken a helyiség felmelegedésének mértéke. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Ráadásul a VELUX külső hővédő roló áttetsző anyagból készül, így átengedi a fényt és a kilátást sem akadályozza. A VELUX külső hővédő roló egyszerűen, belülről felszerelhető tetőtéri ablakára.