Redőny

Bruttó 97 800 Ft-tól

Teljeskörű védelem egész évben

  • A legjobb nyári hő- és napvédelem – akár 6 fokkal hűvösebb lehet a szobában
  • Közel teljes fényzárás*
  • Hatékony téli hőszigetelés
  • Esőzajcsökkentés
  • A tetőtéri ablak betörésvédelme
  • Távvezérlésű elektromos/napelemes változatban 

A bármilyen évszakban ideális megoldást jelentő VELUX redőnyök nyáron megőrzik a helyiség kellemes klímáját, télen pedig megakadályozzák a beltér lehűlését, ráadásul a nap bármely szakában teljesen elsötétíthető velük a helyiség. Emellett csökkentik az eső és a vihar által keltett zajt, és fokozzák az otthon védelmét az illetéktelen behatolás ellen.

See gallery

Colours

A redőny lakkozott alumíniumból készül és oldalsó vezetősínekben fut. A lamellákat habosított poliuretánnal töltjük meg, ettől kiváló hőszigetelésű.

Sötétszürke, világosszürke, színes alumínium (RAL vagy NCS árnyalatra festve) vagy vörösréz kivitelben kapható. Fontos azonban tudnia, hogy csak a lamellák és az átmeneti lemezek színe választható, a redőny többi profilja egységesen sötétszürke.

A redőnytok az ablakon kívül helyezkedik el.

A redőnypáncél 7 dB-lel csökkenti az eső zaját. (Az emberi fül számára 10 dB esetén az esőzaj kb. felére csökken.)

Which shutter operation should I choose?

Az Ön számára ideális VELUX redőny működtetésének megválasztásához célszerű mérlegelni a tetőtéri ablakok elhelyezkedését, illetve azt, hogy milyen gyakran fogja használni a redőnyt.

A távvezérlésű elektromos vagy napelemes redőny akkor jelent ideális választást, ha kézzel nem elérhető magasságba épített tetőtéri ablakai vannak, vagy kényelmi funkcióval szeretné kiegészíteni tetőablaka kezelését.

Kézi vagy kurblis

Kézi működtetésű redőnyeink a csomagolásban található hajtókarral (kurblival) vagy egyszerűen, kézzel kezelhetők. Tökéletes megoldást jelentenek elérhető magasságban lévő, kézi működtetésű tetőtéri ablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a redőny segítségével.

A kurblival egyszerűen működtethető a redőny a szobából, és a redőnypalást bármilyen helyzetben megállítható. 

Az eszközt nélkülöző, kézi működtetés az ablakszárny átfordításával valósul meg. Egyszerűen nyissa ki az ablakot, és fordítsa át, amíg egy kattanással a redőnypalást a szárnyhoz rögzül. Az ablakszárnyat visszafordítva a redőnypalást teljesen lehúzódik, nem állítható meg tetszőleges helyzetben.

Elektromos távvezérlés

A VELUX elektromos redőnyök érintőképernyős vezérlővel a lakás bármely részéből távirányíthatók, ha VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokra kerülnek. Az érintőképernyős vezérlő előre programozott beállításokat is kínál a mindennapi kényelem és a jobb belső klíma biztosításához. Amennyiben szükséges, az árnyékolók kézzel is leengedhetők és felhúzhatók.  

 
Mit tehetek, ha nincs elektromos VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakom?  
 
Amennyiben Önnek nincs elektromos VELUX INTEGRA® tetőtéri ablaka, de szeretne elektromosan működtetett árnyékolót, akkor KUX 110 egyfunkciós irányítási rendszerre van szükség. Ezzel az elektromosan működtetett VELUX árnyékolók vagy redőnyök kézi működtetésű tetőtéri ablakokon is használhatók. Kipróbálhatja a KMX 110 többfunkciós elektromos irányítási rendszert, mellyel nemcsak az árnyékolót, hanem kézi működtetésű tetőtéri ablakát is elektromosan működtethető teheti.


Napelemes távvezérlés

A napelemes működtetésű redőnyök kényelmesen, távirányítóval vezérelhetők. Mivel nem igényelnek elektromos bekötést és tápellátást, kiválóan felszerelhetők kézi vagy napelemes működtetésű tetőablakokra. A roló külső felületén lévő napelemek gyűjtik be a napsugarakat és működtetik az árnyékolót. 
A napenergiával újratölthető akkumulátorok akár 600 működtetéshez elegendő energiát tárolnak még akkor is, ha nem süt a Nap. Az árnyékoló csomagolása távirányítót is tartalmaz.

Amennyiben Önnek napelemes INTEGRA® GGL tetőtéri ablakai vannak, akkor az ablakokhoz mellékelt intelligens,  VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlőt is használhatja.  A VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlő előre programozott beállításokat is kínál a mindennapi kényelem és a jobb belső klíma biztosításához. Az árnyékolók a lakás minden részéből irányíthatók.   

Szükség esetén a napelemes árnyékolók kézzel is működtethetők. Számolja ki VELUX redőnye árát

Add smart indoor climate control

Ready for smart heat protection?

VELUX ACTIVE with NETATMO lets your VELUX INTEGRA® awning blinds and roller shutters operate proactively based on local weather forecast information.

Use the app and voice control to open and close your products.

Add smart indoor climate control

Ready for smart heat protection?

VELUX ACTIVE with NETATMO lets your VELUX INTEGRA® awning blinds and roller shutters operate proactively based on local weather forecast information.

Use the app and voice control to open and close your products.

Könnyű felszerelés

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

VELUX redőny – kézi működtetés
VELUX redőny - távirányítással, elektromos működtetéssel

VELUX redőny - távirányítással, napenergiával történő működtetésse

Az SHL kézi működtetésű redőny csak a 2003 óta forgalmazott kézzel elérhető magasságú, felső kilincses tetőtéri ablakokra szerelhető fel.

Fontos! A dokumentumok letöltéséhez böngészőjében a felugró ablakot engedélyeznie kell!