Standard elektromos és napelemes tetőtéri ablakok

VELUX GLL/GLU

tetőhajlásszög

Ha a legkényelmesebb megoldást keresed, akkor választhatsz elektromos tetőablak kínálatunkból is, amelynek köszönhetően könnyedén és gyakrabban szellőztetheted ki otthonodat. Kényelmesen, távolról vezérelheted tetőablakodat, és nem kell aggódnod, hogyha szellőztetés után nyitva felejted, mert az esőérzékelő automatikusan bezárja, hogyha esik az eső, így megvédi otthonodat a vízkároktól.

Gondoskodj otthonodról és szeretteidről napelemes vagy elektromos működtetésű tetőablakokkal. Töltsd meg otthonodat friss levegővel és napfénnyel, hogy egészséges és energiatakarékos beltéri klímát teremthess, és élvezhesd a zavartalan kényelmet.

Az elektromos ablakot fali kapcsolóval szállítjuk a könnyű használat érdekében.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

Tetőtéri ablak előnyei

 • Távirányítás kényelme – egyetlen gombnyomással vezérelhető
 • Nem ad esélyt az esőnek – az esőérzékelő automatikusan zárja az ablakot
 • Egészséges beltéri mikroklíma – érzékelő alapú automatikus vezérlés a VELUX ACTIVE rendszerrel
Képgaléria

Részletes ismertető

Fenyő
Karbantartásmentes
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  Kiváló energiahatékonyság

  A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, otthonában a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  Innovativitása fa ablakok esetén az ablakszerkezetben alkalmazott 100%-ban újrahasznosítható expandált polisztirol hablemez (EPS) hőszigetelő anyag. 
  Karbantartásmentes típus esetén az ablak fa magja hőkezelést kap. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. 
  Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot kiváló hőszigeteléssel, jobb energiahatékonysággal és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.
  Fenyő
  Karbantartásmentes
 • 2
  Természetes szellőzés

  Természetes szellőzés

  Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül. 
  A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható. 
 • 3
  Elektromos vagy napelemes

  Elektromos vagy napelemes

  A VELUX távirányítású tetőtéri ablakot elektromos áram vagy napelem cella által vezérelt motor hajtja. A napelemes változat esetén nem kell a hálózathoz csatlakozni, ezért a beépítés gyorsabb és egyszerűbb. A napelem cellák a tetőtéri ablak külső borításán helyezkednek el.

  Falikapcsolóval szállítjuk, egy gombnyomással mozgathatja a tetőablakot és a rászerelt elektromos vagy napelemes árnyékolót, redőnyt. Ha több azonos típusú terméke van, akkor azokat egyidejűleg működtetheti azok csoportosításával. Nézze meg a videót

 • 4
  Esőérzékelő

  Esőérzékelő

  Minden elektromos és napelemes tetőtéri ablak esőérzékelőt is tartalmaz, így az ablak automatikusan bezáródik, ha elered az eső.  Rendkívül hasznos funkció, ha Ön elfoglalt, másik helyiségben vagy házon kívül tartózkodik: soha nem kell aggódnia amiatt, hogy az eső kárt tesz berendezési tárgyaiban.
 • 5
  Ablaktisztítás

  Hogyan tisztítsa a tetőtéri ablakot

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. 

  A levegőszűrő betét könnyen kivehető és hagyományos háztartási tisztítószerekkel kimosható. Ehhez teljesen fordítsa át az ablakszárnyat és rögzítse tisztítóállásban, majd húzza ki a betétet a tartósínből.
 • 6
  Karbantartás

  Karbantartás

  Ha meg akarja hosszabbítani VELUX tetőtéri ablaka élettartamát vagy csak javítana állapotán, forduljon hozzánk.
  A karbantartáshoz olyan termékeket kínálunk, amelyek jó szolgálatot tesznek, ha ki akarja cserélni a levegőszűrőt, el akar tüntetni egy karcolást, meg akarja olajozni a vasalatot, le akarja lakkozni az ablakot.

  A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható Alkatrész Webáruházunkban.

 • 7
  Árnyékolók és redőnyök

  Árnyékolók és redőnyök

  Tetőtéri ablakához érdemes árnyékolót is választania. VELUX tetőtéri ablak árnyékolóink között megtalálja az igényeinek megfelelőt, mely illeszkedik otthona és tetőtéri szobája stílusához. Minden helyiségre van ajánlatunk Önnek, legyen szó dekorálásról, hő- vagy fényvédelemről, biztosan talál megoldást gazdag szín- és mintaválasztékunkból. Válassza ki még ma tetőablak árnyékolóját!

  A meleg ellen keres megoldást a tetőtérben? Külső kiegészítőink a beérkező hőt akár 94%-kal csökkentik.


Válassza ki az Ön tetőtéri ablakát

A VELUX Standard tetőtéri ablakok különböző anyagokból és többféle működtetési móddal kaphatók.
Kattintson a megfelelő gombra további információért.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

 • Belső felület
 • Külső borítás
 • Üvegezés

Szeretnéd az összes termékedet egyetlen eszközről vezérelni?

Vezéreld a napelemes vagy elektromos VELUX tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket olyan eszköz segítségével, amellyel egyszerűen és kényelmesen szabályozhatod a friss levegő, a fény és a hőmérséklet mennyiségét otthonodban.

SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.