VELUX tetőerkély

GDL
tetőhajlásszög

A luxus érzetét kelti az akadálytalanul beáramló fény, a „padlótól a mennyezetig” terjedő kilátás és utolérhetetlen hangulatot kölcsönöz a tetőtérnek a speciális műszaki megoldású és megjelenésű tetőerkély.

Csak nyissa ki a felső felnyíló ablakot, tolja az alsó ablakelemet függőleges helyzetbe és lépjen közelebb. Az alsó ablak mozgatásával egyidejűleg egy az ablakelemhez mindkét oldalon rögzített korlát nyílik le automatikusan, hogy az Ön személyes biztonságáról gondoskodjon.

Kizárólag térdfal nélküli tetőtérbe építhető be.

A tetőerkély beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

A tetőerkély beépítése rendkívüli szakértelmet igényel. Kérje segítségünket a megfelelő szakember kiválasztásához!

Előnyök

 • Élvezze azonnal az erkélyhatást - a VELUX tetőerkély tetőtéri ablakból másodpercek alatt erkéllyé alakul

 • Legyen a környezet a lakás része - engedjen be több természetes fényt és friss levegőt

 • Tetőtéri ablak vagy erkély – Öné a választás - a felső rész a hagyományos tetőtéri ablaknak megfelelően nyílik

Részletes ismertető

Fenyő
Fehérre festett
 • 1
  Extra fény és panoráma kilátás

  Extra fény és panoráma kilátás

  A VELUX tetőerkéllyel fényben fürödhet a szoba és remek lehet a kilátás, miközben a ház környezete a lakás részévé válik. A felső ablak felfelé-kifelé nyílik, így kiállhat az ablakba és élvezheti a panorámát.
 • 2
  Működtetés

  Működtetés

  Csak nyissa ki a felső felnyíló ablakot, tolja az alsó ablakelemet függőleges helyzetbe és lépjen közelebb. Az alsó ablak mozgatásával egyidejűleg egy az ablakelemhez mindkét oldalon rögzített korlát nyílik le automatikusan, hogy az Ön személyes biztonságáról gondoskodjon.

  Nézze meg, hogyan!
 • 3
  ThermoTechnologyTM

  Kiváló energiahatékonyság

  A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, otthonában a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  Innovativitása fa ablakok esetén az ablakszerkezetben alkalmazott 100%-ban újrahasznosítható expandált polisztirol hablemez (EPS) hőszigetelő anyag. 
  Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot, kiváló hőszigeteléssel, jobb energiahatékonysággal és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.
  Fenyő
  Fehérre festett
 • 4
  Természetes szellőzés

  Természetes szellőzés

  Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül. 
  A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható. 
 • 5
  Ablaktisztítás

  Ablaktisztítás

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. 

  A levegőszűrő betét könnyen kivehető és hagyományos háztartási tisztítószerekkel kimosható. Ehhez teljesen fordítsa át az ablakszárnyat és rögzítse tisztítóállásban, majd húzza ki a betétet a tartósínből.
 • 6
  Karbantartás

  Karbantartás

  Ha meg akarja hosszabbítani VELUX tetőtéri ablaka élettartamát vagy csak javítana állapotán, forduljon hozzánk.
  A karbantartáshoz olyan termékeket kínálunk, amelyek jó szolgálatot tesznek, ha ki akarja cserélni a levegőszűrőt, el akar tüntetni egy karcolást, meg akarja olajozni a vasalatot, le akarja lakkozni az ablakot.

  A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható Alkatrész Webáruházunkban.

 • 7
  Árnyékoló és redőnyök

  Árnyékolók és rdőnyök

  Tetőtéri ablakához érdemes árnyékolót is választania. VELUX tetőtéri ablak árnyékolóink között megtalálja az igényeinek megfelelőt, mely illeszkedik otthona és tetőtéri szobája stílusához. Minden helyiségre van ajánlatunk Önnek, legyen szó dekorálásról, hő- vagy fényvédelemről, biztosan talál megoldást gazdag szín- és mintaválasztékunkból. Válassza ki még ma tetőablak árnyékolóját!

Válassza ki az Ön tetőerkélyét

A VELUX tetőtéri ablakok különböző anyagokból, különböző üvegezésekkel és többféle működtetési móddal kaphatók. Kattintson a megfelelő gombra további információért.

A tetőerkély beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

 • Belső felület
 • Külső borítás
 • Üvegezés

SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.

Online tetőablak árlista

Ismerje meg tetőtéri ablak választékunkat!