VELUX tetőterasz

GEL
tetőhajlásszög

Van hely a tetőn, amit kihasználna, de a magastető miatt nem lehet? A VELUX tetőterasz a kinti és a benti világból is a legjobbat nyújtja: kisétálhat rajta a tetőre, ha nyitva van vagy fényt engedhet be rajta, ha zárva van.

 

A tetőterasz beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

 

A tetőterasz beépítése rendkívüli szakértelmet igényel. Kérje segítségünket a megfelelő szakember kiválasztásához!

 

Előnyök

 • Ajtó a külvilágra

 • Bent extra fényözön és padlótól a mennyezetig terjedő kilátás

 • Tetőtéri ablak vagy tetőterasz – Ön dönt

Részletes ismertető

Fenyő
Fehérre festett
 • 1
  Ablak vagy  ajtó - Ön dönt

  Ablak vagy ajtó – Ön dönt

  Vagy nyissa ki a felső ablakelemet úgy, mint a felnyíló ablakot szellőztetéshez.
  Vagy nyissa ki mindkét ablakelemet és lépjen ki a tetőteraszra. Az alsó ablakelem jobbra és balra nyíló változatokban is kapható.
 • 2
  Működtetés

  Működtetés

  Csak nyissa ki a felső felnyíló ablakot és tolja ki az alsó ablakelemet. 
  Nézze meg, hogyan!
 • 3
  Természetes szellőzés

  Természetes szellőzés

  Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül. 
  A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható. 
 • 4
  Ablaktisztítás

  Ablaktisztítás

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. 

  A levegőszűrő betét könnyen kivehető és hagyományos háztartási tisztítószerekkel kimosható. Ehhez teljesen fordítsa át az ablakszárnyat és rögzítse tisztítóállásban, majd húzza ki a betétet a tartósínből.
 • 5
  Karbantartás

  Karbantartás

  Ha meg akarja hosszabbítani VELUX tetőtéri ablaka élettartamát vagy csak javítana állapotán, forduljon hozzánk.
  A karbantartáshoz olyan termékeket kínálunk, amelyek jó szolgálatot tesznek, ha ki akarja cserélni a levegőszűrőt, el akar tüntetni egy karcolást, meg akarja olajozni a vasalatot, le akarja lakkozni az ablakot.

  A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható Alkatrész Webáruházunkban.

 • 6
  Árnyékolók és redőnyök

  Árnyékolók és redőnyök

  Tetőtéri ablakához érdemes árnyékolót is választania. VELUX tetőtéri ablak árnyékolóink között megtalálja az igényeinek megfelelőt, mely illeszkedik otthona és tetőtéri szobája stílusához. Minden helyiségre van ajánlatunk Önnek, legyen szó dekorálásról, hő- vagy fényvédelemről, biztosan talál megoldást gazdag szín- és mintaválasztékunkból. Válassza ki még ma tetőablak árnyékolóját!

Válassza ki az Ön tetőteraszát

A VELUX tetőtéri ablakok különböző anyagokból, különböző üvegezésekkel és többféle működtetési móddal kaphatók. Kattintson a megfelelő gombra további információért.

A tetőterasz beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.
 • Belső felület
 • Külső borítás
 • Üvegezés

SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.