Olyan burkolókeret-típusokat gyártunk, amelyek minden tetőhéjaláshoz és ablakelrendezéshez megfelelőek. Az összes burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye. Választhat kétféle ablakbeépítési magasság közül: standard és süllyesztett. 

Standard vagy süllyesztett beépítés

A VELUX Új Generációs tetőtéri ablakok új rögzítővasainak köszönhetően a tetőablak kétféle módon építhető be a tetőbe: standard és süllyesztett módon.

A süllyesztett beépítés áramvonalas, letisztult megjelenést tesz lehetővé azáltal, hogy az ablakot 40 mm-rel lejjeb süllyesztik a standard beépítéstől eltérően. Ez tervezési rugalmasságot biztosít az építészek számára, illetve jobb hőszgetelést és esztétikusabb megjelenést a tulajdonosoknak.

Annak érdekében, hogy a dokumentációval igazolt energiahatékonyságot (alacsonyabb hőveszteséget) a lehető legnagyobb valószínűséggel elérje, a tetőtéri ablakot süllyesztett beépítő készlettel javasoljuk beépíteni.

Az EDJ 2000 süllyesztő beépítő készlet használatával javul az ablak U-értéke, így nagyobb energiamegtakarítás is elérhető.

Ne feledjen egyeztetni VELUX ajánlott beépítővel az Ön számára ideális beépítési magasságról és burkolókeret típusról, mielőtt tetőablakához burkolókeretet vásárol!

Standard beépítés

Süllyesztett beépítés

Burkolókeretek süllyesztett beépítéshez

Nézze meg az  EDJ burkolókeret beépítési filmjét:                                                    

Süllyesztett beépítéssel a beépített tetőtéri ablak U-értéke 0,1 W/m2K-nel csökkenthető.

A VELUX Cégcsoport az EDN és EDJ süllyesztő beépítő készleteket ajánlja az optimális hőszigetelési érték eléréséhez.

Anyag- és színválaszték

  • EDN burkolókeret

    Sötétszürke aluminium

  • EDJ burkolókeret

    Sötétszürke aluminium