tetőtéri ablak roló
Konfigurátorunk használatával megismerheti termékeinket és pár lépésben megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot és a hozzá tartozó kiegészítőket. Az így kapott terméklistára kérjen kedvezményes árat építőanyag kereskedő partnereinktől!

Könnyen nyithatóak, egyszerűen használhatóak és beépíthetőek.

A felső kilincses VELUX tetőtéri ablakokkal a friss levegő karnyújtásnyira van. A felső kilincses tetőtéri ablakok egyszerűen működtethetők - még akkor is, ha bútor van alattuk. Az innovatív felső kilincsnek köszönhetően az ablak alacsonyabbra építhető, mint az ugyanolyan alsó kilincses ablak, így álló és ülő helyzetben egyaránt remek a kilátás. 

A felső kilincses ablakokat olyan helyiségekben ajánljuk, ahol szükség vagy igény van az ablak alacsony helyzetben történő beépítésére: alacsony mennyezetű szobákban, vagy ahol jobb kilátást szeretne a lenti környezetre.

Tekintse meg a működtetést

A felső kilincses ablak előnyei

Kényelmes – még akkor is, ha bútorok vannak a tetőtéri ablak alatt

Könnyen nyitható és gyorsan zárható a felső kilincsnek köszönhetően

Az alacsony beszerelés rugalmasabb beépítést és jobb kilátást tesz lehetővé

Természetes szellőzés – zárt ablakoknál is

Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül.

Élvezze a friss, tiszta, szűrt levegőt

A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható.

Üvegválaszték


Felső kilincses fa tetőtéri ablakunkat elsősorban nappaliba, gyerekszobába, hálószobába és dolgozószobába ajánljuk. A felső kilincs abban az esetben is kényelmes ablaknyitást és zárást tesz lehetővé, ha az ablak alá bútorokat helyez. 

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be otthonába, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak nappalijában. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy lakásának környékére. Tapasztalni fogja azt is, hogy tetőtere tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A VELUX felső kilincses premium tetőablak ideális megoldás gyerekszobába is. Egy gyerekbirodalomnak napközben világosnak és friss levegőjűnek kell lennie, éjjel viszont sötétnek és megfelelően szellőzőnek. A rétegragasztott belső biztonsági üveg lehetővé teszi, hogy a gyerekek nyugodtan játsszanak akár a szobában is - ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szikánkos és nem esik ki az ablakkeretből. 

Az ideális térdfalmagasság maximum 130 cm.

tetőhajlásszög

Sokkal több, mint egy ablak

A felső kilinces tetőtéri ablak drámaian megváltoztathat egy helyiséget. Ez a leggyorsabb módja a tető alatti területek fénnyel, szellőztetéssel és nyitottság érzetével történő felruházásának. A nappali fény és a friss levegő hatása lélegzetelállító – nem is beszélve a kilátásról.

Ami még érdekelheti Önt...

Panoráma tetőablak

Az elegáns alsó kilincses VELUX tetőtéri ablakoknak köszönhetően teljes egészében élvezheti a várossziluettet, és maximalizálhatja a bejutó napfény mennyiségét.

VELUX CABRIO® tetőerkély

A VELUX CABRIO® tetőerkély másodpercek alatt kinyílik, és napos hellyé varázsolja a tetőteret. Az innovatív erkély levegőt, fényt és nagyszerű kilátást biztosít otthonának. A fokozottabb kényelem érdekében a VELUX CABRIO® tetőterkély a tetőhöz símul, amikor használaton kívül van.

Burkolókeretek

A VELUX burkolókeretek biztosítják az időjárásálló illeszkedést a tetőtéri ablak és a tetőfedő anyag között. A VELUX burkolókeretek széles választékából könnyedén kiválaszthatja a tetőablakához illeszekedőt, bármilyen tetőtéri ablak és tetőfedő anyag kombinációról is legyen szó.

Készen áll a vásárlásra?