Konfigurátorunk használatával megismerheti termékeinket és pár lépésben megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot és a hozzá tartozó kiegészítőket. Az így kapott terméklistára kérjen kedvezményes árat építőanyag kereskedő partnereinktől!

Könnyen nyithatóak, egyszerűen használhatóak és beépíthetőek.

Felső kilincses tetőtéri ablakok

A felső kilincses VELUX tetőtéri ablakokkal a friss levegő karnyújtásnyira van. A felső kilincses tetőtéri ablakok egyszerűen működtethetők - még akkor is, ha bútor van alattuk. Az innovatív felső kilincsnek köszönhetően az ablak alacsonyabbra építhető, mint az ugyanolyan alsó kilincses ablak, így álló és ülő helyzetben egyaránt remek a kilátás. 

A felső kilincses ablakokat olyan helyiségekben ajánljuk, ahol szükség vagy igény van az ablak alacsony helyzetben történő beépítésére: alacsony mennyezetű szobákban, vagy ahol jobb kilátást szeretne a lenti környezetre.

Tekintse meg a működtetést

A felső kilincses ablak előnyei

felső kilincses tetőablak előnyök

Kényelmes – még akkor is, ha bútorok vannak a tetőtéri ablak alatt

tetőablak könnyű nyitása

Könnyen nyitható és gyorsan zárható a felső kilincsnek köszönhetően

Az alacsony beszerelés rugalmasabb beépítést és jobb kilátást tesz lehetővé

Karbantartásmentes felület

tetőablak fürdőszobába

Ellenáll a párának, nedvességnek

A felületfolytonos poliuretán bevonat útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekbe,
mint a fürdőszoba és a konyha.
tetőablak tisztitása

Könnyen tisztítható

A lekerekített sarkokban a por és a szennyeződés nem tapad meg, és az ablakon felgyűlt nedvesség is könnyen letörölhető.
tetőablak fehér színben

Fehér és tiszta

Mindenkinek ajánljuk, aki a tiszta, fehér színt kedveli otthonában.

tetőablak poliuretán bevonattal

Esztétikus

Az elterjedt PVC ablakokkal ellentétben, ablakunkat öntéssel felvitt poliuretán bevonat fedi. Nincsenek hegesztővarratok, rések, illesztések.

tetőablak műanyag bevonattal

Fából készült, karbantartási igény nélkül

A felületi karbantartást nem igénylő ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes, vízálló poliuretán bevonat takar.
energiahatékony tetőablak üvegezés

Természetes szellőzés – zárt ablakoknál is

Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül.

Élvezze a friss, tiszta, szűrt levegőt

A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható.

Üvegválaszték


Felső kilincses vízálló és felületi karbantartást nem igénylő, poliuretán bevonatú tetőtéri ablakunkat elsősorban párás helységekbe: fürdőszobába és konyhába ajánljuk. Mindenféle nedvességnek ellenáll, csak néha szükséges a felület letörlése.

Igazán a fürdőszobában kezdődik a nap. Akár frissítő zuhanyt vesz, akár sminkel vagy borotválkozik, a fürdőbe áramló reggeli napfény feltölti Önt energiával, mely ideális kezdet egy tökéletes naphoz. Tetőtéri ablakaink benapozzák fürdőszobáját, kiszellőztetik, és minimális szinten tartják a párát.

A felső kilincs abban az esetben is kényelmes ablaknyitást és zárást tesz lehetővé, ha az ablak alá bútorokat helyez. Az ideális térdfalmagasság maximum 130 cm.

tetőhajlásszög


Sokkal több, mint egy ablak

A felső kilinces tetőtéri ablak drámaian megváltoztathat egy helyiséget. Ez a leggyorsabb módja a tető alatti területek fénnyel, szellőztetéssel és nyitottság érzetével történő felruházásának. A nappali fény és a friss levegő hatása lélegzetelállító – nem is beszélve a kilátásról.

Ami még érdekelheti Önt...

Panoráma tetőablak

Az elegáns alsó kilincses VELUX tetőtéri ablakoknak köszönhetően teljes egészében élvezheti a várossziluettet, és maximalizálhatja a bejutó napfény mennyiségét.

VELUX CABRIO® tetőerkély

A VELUX CABRIO® tetőerkély másodpercek alatt kinyílik, és napos hellyé varázsolja a tetőteret. Az innovatív erkély levegőt, fényt és nagyszerű kilátást biztosít otthonának. A fokozottabb kényelem érdekében a VELUX CABRIO® tetőterkély a tetőhöz símul, amikor használaton kívül van.

Burkolókeretek

A VELUX burkolókeretek biztosítják az időjárásálló illeszkedést a tetőtéri ablak és a tetőfedő anyag között. A VELUX burkolókeretek széles választékából könnyedén kiválaszthatja a tetőablakához illeszekedőt, bármilyen tetőtéri ablak és tetőfedő anyag kombinációról is legyen szó.

Készen áll a vásárlásra?