Konfigurátorunk használatával megismerheti termékeinket és pár lépésben megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot és a hozzá tartozó kiegészítőket. Az így kapott terméklistára kérjen kedvezményes árat építőanyag kereskedő partnereinktől!

Alsó - felső kilincses tetőtéri ablakok

Az alsó kilincses tetőtéri ablakokkal a határ a csillagos ég. Az elegáns alsó kilincses VELUX tetőtéri ablakoknak köszönhetően teljes egészében élvezheti a várossziluettet, és maximalizálhatja a bejutó napfény mennyiségét. Az alsó kilincses tetőtéri ablakokat akkor ajánljuk, ha ablakát magasra kívánja vagy kell építeni, például a magas térdfal miatt.

Tekintse meg a működtetést

Az alsó - felső kilincses tetőtéri ablakok előnyei

Élvezze a panoráma kilátást - közben pedig fokozza az energiahatékonyságot és a természetes szellőzést

Igazi várossziluett megvilágítás - nagy mértékben fokozza a helyiségbe jutó természetes fény mennyiségét

Kényelmes, alsó kilincses működtetés - magas térdfal esetén is beépíthető

energiahatékony tetőablak üvegezés

Karbantartásmentes felület

tetőablak fürdőszobába

Ellenáll a párának, nedvességnek

A felületfolytonos poliuretán bevonat útját állja a víznek, ezért kitűnő választás magas páratartalmú helyiségekbe,
mint a fürdőszoba és a konyha.
tetőablak tisztitása

Könnyen tisztítható

A lekerekített sarkokban a por és a szennyeződés nem tapad meg, és az ablakon felgyűlt nedvesség is könnyen letörölhető.
tetőablak fehér színben

Fehér és tiszta

Mindenkinek ajánljuk, aki a tiszta, fehér színt kedveli otthonában.

tetőablak poliuretán bevonattal

Esztétikus

Az elterjedt PVC ablakokkal ellentétben, ablakunkat öntéssel felvitt poliuretán bevonat fedi. Nincsenek hegesztővarratok, rések, illesztések.

tetőablak műanyag bevonattal

Fából készült, karbantartási igény nélkül

A felületi karbantartást nem igénylő ablakunk magja hőkezelt fa, melyet egyenletes, vízálló poliuretán bevonat takar.

Természetes szellőzés – zárt ablakoknál is

Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül.

Élvezze a friss, tiszta, szűrt levegőt

A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható.

Üvegválaszték

Készen áll a vásárlásra?

Sokkal több, mint egy ablak

Ami még érdekelheti Önt...

Felső kilincses tetőtéri ablakok

A felső kilincses tetőtéri ablakok egyszerűen működtethetők - még akkor is, ha bútor van alattuk. Az innovatív felső kilincsnek köszönhetően az ablak alacsonyabbra építhető, mint az ugyanolyan alsó kilincses ablak, így álló és ülő helyzetben egyaránt remek a kilátás.

Kiegészítő elemek

A függőleges ablakelemek célja, hogy közvetlenül az Ön VELUX tetőtéri ablaka alá építsék azokat. Így az ablak majdnem a padlóig ér, biztosítva a nagyszerű kilátást és a tágas tetőteret – az Ön lakóterét.

Burkolókeretek

A VELUX burkolókeretek precíziós termékek, mely biztosítják az időjárásálló illeszkedést a tetőtéri ablak és a tetőfedő anyag között. A VELUX burkolókeretek széles választékából könnyedén kiválaszthatja a tetőtéri ablakához illeszekedőt, bármilyen tetőtéri ablak és tetőfedő anyag kombinációról is legyen szó.