Tegye fényesebbé a napot

Konfigurátorunk használatával megismerheti termékeinket és pár lépésben megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot és a hozzá tartozó kiegészítőket. Az így kapott terméklistára kérjen kedvezményes árat építőanyag kereskedő partnereinktől!

Alsó - felső kilincses tetőtéri ablakok

Az alsó kilincses tetőtéri ablakokkal a határ a csillagos ég. Az elegáns alsó kilincses VELUX tetőtéri ablakoknak köszönhetően teljes egészében élvezheti a várossziluettet, és maximalizálhatja a bejutó napfény mennyiségét. Az alsó kilincses tetőtéri ablakokat akkor ajánljuk, ha ablakát magasra kívánja vagy kell építeni, például a magas térdfal miatt.
tetőhajlásszög

Tekintse meg a működtetést

Az alsó - felső kilincses tetőtéri ablakok előnyei

Élvezze a panoráma kilátást - közben pedig fokozza az energiahatékonyságot és a természetes szellőzést

Igazi várossziluett megvilágítás - nagy mértékben fokozza a helyiségbe jutó természetes fény mennyiségét

Kényelmes, alsó kilincses működtetés - magas térdfal esetén is beépíthető

Természetes szellőzés – zárt ablakoknál is

Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül.

Élvezze a friss, tiszta, szűrt levegőt

A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható.

Üvegválaszték

Készen áll a vásárlásra?

Sokkal több, mint egy ablak

Az alsó kilincses tetőtéri ablak drámaian megváltoztathat egy helyiséget. Ez a leggyorsabb módja a tető alatti területek fénnyel, szellőztetéssel és nyitottság érzetével történő felruházásának. A nappali fény és a friss levegő hatása lélegzetelállító – nem is beszélve a kilátásról.

Ami még érdekelheti Önt...

Felső kilincses tetőtéri ablakok

A felső kilincses tetőtéri ablakok egyszerűen működtethetők - még akkor is, ha bútor van alattuk. Az innovatív felső kilincsnek köszönhetően az ablak alacsonyabbra építhető, mint az ugyanolyan alsó kilincses ablak, így álló és ülő helyzetben egyaránt remek a kilátás.

Kiegészítő elemek

A függőleges ablakelemek célja, hogy közvetlenül az Ön VELUX tetőtéri ablaka alá építsék azokat. Így az ablak majdnem a padlóig ér, biztosítva a nagyszerű kilátást és a tágas tetőteret – az Ön lakóterét.

Burkolókeretek

A VELUX burkolókeretek precíziós termékek, mely biztosítják az időjárásálló illeszkedést a tetőtéri ablak és a tetőfedő anyag között. A VELUX burkolókeretek széles választékából könnyedén kiválaszthatja a tetőtéri ablakához illeszekedőt, bármilyen tetőtéri ablak és tetőfedő anyag kombinációról is legyen szó.