Túl magasan van
az ablak?

Több kényelemre vágyik?

Konfigurátorunk használatával megismerheti termékeinket és pár lépésben megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő tetőtéri ablakot és a hozzá tartozó kiegészítőket. Az így kapott terméklistára kérjen kedvezményes árat építőanyag kereskedő partnereinktől!

Lássa otthonát teljesen új megvilágításban

VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok

Amennyiben maximális kényelemre vágyik, a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak jelenti a választ. A távirányítású tetőablakok, árnyékolók és redőnyök innovatív rendszere egyetlen gombnyomással lehetővé teszi a nyitást és a zárást. Használhatja az előre definiált programokat, vagy akár saját igényei szerinti programokat is létrehozhat: felkelés, szellőztetés, szabadság vagy egyebek. Az érintőképernyős vezérlővel minden ablak könnyen és gyorsan elérhető – a ház bármelyik részéből. A VELUX INTEGRA® tetőablak a legjobb választás, ha friss levegőre és kellemesebb beltéri klímára vágyik. 

Elektromos és napelemes működtetésű változatban kapható.

tetőhajlásszög

A VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok előnyei

8 előre programozott beállítás

Annak érdekében, hogy mentesítsük Önt néhány napi rutinfeladat alól, illetve javítsuk a beltéri komfortot, 8 hasznos, előre programozott, használatra kész beállítást adunk.

  • Belső klíma
  • Szellőzés
  • Energiamérleg
  • Árnyékolás
  • Jó éjt
  • Jó reggelt
  • Elmegyek otthonról
  • Szabadságon

Üvegválaszték

Alakítsa át kézi működtetésű tetőtéri ablakát távműködtetésűvé és élvezze a kényelmet

A gyors, vezeték nélküli bővítéshez válassza napenergiával működő bővítő készletünket. Amennyiben olyan bővítő készletre van szüksége, mely több elektromos eszközt is tud működtetni az Ön tetőtéri ablakán, akkor a hálózatról működő, többmotoros bővítő készletet ajánljuk. Egy motor, pl. ablaknyitó, roletta vagy külső hővédő roló működtetéséhez válassza egymotoros vezérlőrendszerünket.

Készen áll a vásárlásra?

Sokkal több, mint egy ablak

A VELUX ablakai drámaian megváltoztathatnak egy helyiséget. Ez a leggyorsabb módja a tető alatti területek fénnyel, szellőztetéssel és nyitottság érzetével történő felruházásának. A nappali fény és a friss levegő hatása lélegzetelállító – nem is beszélve a kilátásról.

Ami még érdekelheti Önt...