Hely a Nap alatt

Másodpercek alatt kinyílik

Nyisson a világra

VELUX GDL CABRIO® tetőerkély

A luxus érzetét kelti az akadálytalanul beáramló fény, a „padlótól a mennyezetig” terjedő kilátás és utolérhetetlen hangulatot kölcsönöz a tetőtérnek a speciális műszaki megoldású és megjelenésű tetőerkély.
 
Csak nyissa ki a felső felnyíló ablakot, tolja az alsó ablakelemet függőleges helyzetbe és lépjen közelebb. Az alsó ablak mozgatásával egyidejűleg egy az ablakelemhez mindkét oldalon rögzített korlát nyílik le automatikusan, hogy az Ön személyes biztonságáról gondoskodjon.

Kizárólag térdfal nélküli tetőtérbe építhető be!

tetőhajlásszög

Tekintse meg a működtetést

A VELUX CABRIO® tetőerkély előnyei

Élvezze azonnal az erkélyt - a VELUX CABRIO® tetőtéri ablak másodpercek alatt erkéllyé alakul.

Engedje be a teret - engedjen be több természetes fényt és friss levegőt

Tetőtéri ablak vagy erkély – Öné a választás - A felső rész a hagyományos tetőtéri ablaknak megfelelően nyílik

Természetes szellőzés – zárt ablakoknál is

Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül.

Élvezze a friss, tiszta, szűrt levegőt

A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható.

Sokkal több, mint egy ablak

A VELUX CABRIO® tetőerkélyek drámaian megváltoztathatnak egy helyiséget. Ez a leggyorsabb módja a tető alatti területek fénnyel, szellőztetéssel és nyitottság érzetével történő felruházásának. A nappali fény és a friss levegő hatása lélegzetelállító – nem is beszélve a kilátásról.

Ami még érdekelheti Önt...

Készen áll a vásárlásra?