Premium elektromos és napelemes tetőtéri ablakok

VELUX INTEGRA® GGL/GGU

tetőhajlásszög

Amennyiben teljeskörű kényelemre vágyik, a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak jelenti a választ. A távirányítású tetőablakok, árnyékolók és redőnyök innovatív rendszere egyetlen koppintással lehetővé teszi a nyitást és a zárást. Használhatja az előre betáplált programokat, vagy hozza őket létre saját igényei szerint: felkelés, szellőztetés, szabadság, stb.. Az érintőképernyős vezérlővel minden ablak könnyen és gyorsan elérhető – a ház bármelyik részéből. A VELUX INTEGRA® tetőablak a legjobb választás, ha friss levegőre és kellemesebb beltéri klímára vágyik. 

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

Tetőtéri ablak előnyei

 • Friss levegő és kellemesebb beltéri klíma – előre betáplált szellőztető programok
 • Gondtalan otthoni biztonság – egy érintéssel bezárhatja az összes tetőtéri ablakot
 • Nem ad esélyt az esőnek – az esőérzékelő automatikusan zárja az ablakokat

Részletes ismertető

Fenyő
Fehérre festett
Karbantartásmentes
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  Kiváló energiahatékonyság

  A tetőablak a szabadalmazott VELUX ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel készül, otthonában a hőérzet javul, a fűtésszámla csökken.
  Innovativitása fa ablakok esetén az ablakszerkezetben alkalmazott 100%-ban újrahasznosítható expandált polisztirol hablemez (EPS) hőszigetelő anyag. 
  Karbantartás mentes típus esetén az ablak fa magja hőkezelést kap. A hőkezelés a fa nedvességtartalmát akár 50%-kal is csökkenti, a nedvesség jobb hőszigetelő képességű levegőre cserélődik. 
  Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot kiváló hőszigeteléssel, jobb energiahatékonysággal és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.
  Fenyő
  Fehérre festett
  Karbantartásmentes
 • 2
  Természetes szellőzés

  Természetes szellőzés

  Engedjen friss levegőt otthonába, amikor házon kívül van vagy alszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság vagy a rossz idő miatt. Billentse le a felső kilincset, és engedje be a friss, szűrt levegőt a szellőzőnyíláson keresztül. 
  A beépített légszűrő javítja a belső klímát, mivel kívül tartja a port és a rovarokat. A szűrő újrahasználható, és könnyen tisztítható. 
 • 3
  Elektromos vagy napelemes

  Elektromos vagy napelemes

  A VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakot elektromos áram vagy napelem cella által vezérelt motor hajtja. A napelemes változat esetén nem kell a hálózathoz csatlakozni, ezért a beépítés gyorsabb és egyszerűbb. A napelem cellák a tetőtéri ablak külső borításán helyezkednek el.

  A programozható érintőképernyős vezérlővel ideális akkor, ha a tetőtéri ablak magasra kerül vagy ha a távvezérlés kényelmét szeretné élvezni.

 • 4
  Esőérzékelő

  Esőérzékelő

  Minden napelemes tetőtéri ablak esőérzékelőt is tartalmaz, így az ablak automatikusan bezáródik, ha elered az eső.  Rendkívül hasznos funkció, ha Ön elfoglalt, másik helyiségben vagy házon kívül tartózkodik: soha nem kell aggódnia amiatt, hogy az eső kárt tesz berendezési tárgyaiban.
 • 5
  Ablaktisztítás

  Hogyan tisztítsa a tetőtéri ablakot

  A külső üvegfelület megtisztításához fordítsa körbe az ablakszárnyat 180°-ban. A szárnyat rögzítse ebben a helyzetben a beépített retesszel a tokon található hüvelybe. 

  A levegőszűrő betét könnyen kivehető és hagyományos háztartási tisztítószerekkel kimosható. Ehhez teljesen fordítsa át az ablakszárnyat és rögzítse tisztítóállásban, majd húzza ki a betétet a tartósínből.
 • 6
  Karbantartás

  Karbantartás

  Ha meg akarja hosszabbítani VELUX tetőtéri ablaka élettartamát vagy csak javítana állapotán, forduljon hozzánk.
  A karbantartáshoz olyan termékeket kínálunk, amelyek jó szolgálatot tesznek, ha ki akarja cserélni a levegőszűrőt, el akar tüntetni egy karcolást, meg akarja olajozni a vasalatot, le akarja lakkozni az ablakot.

  A VELUX tetőablakokhoz 25 évig biztosítunk alkatrészeket. A legtöbb alkatrész nagyon könnyen kicserélhető akár házilag is és megvásárolható Alkatrész Webáruházunkban.

 • 7
  Árnyékolók és redőnyök

  Árnyékolók és redőnyök

  Tetőtéri ablakához érdemes árnyékolót is választania. VELUX tetőtéri ablak árnyékolóink között megtalálja az igényeinek megfelelőt, mely illeszkedik otthona és tetőtéri szobája stílusához. Minden helyiségre van ajánlatunk Önnek, legyen szó dekorálásról, hő- vagy fényvédelemről, biztosan talál megoldást gazdag szín- és mintaválasztékunkból. Válassza ki még ma tetőablak árnyékolóját!

  A meleg ellen keres megoldást a tetőtérben? Külső kiegészítőink a beérkező hőt akár 95%-kal csökkentik.

8 előre programozott beállítás

Annak érdekében, hogy mentesítsük Önt néhány napi rutinfeladat alól, illetve javítsuk a beltéri komfortot, 8 hasznos, előre programozott, használatra kész beállítást adunk.

 • Belső klíma
 • Szellőzés
 • Energiamérleg
 • Árnyékolás
 • Jó éjt
 • Jó reggelt
 • Elmegyek otthonról
 • Szabadságon

Válassza ki az Ön tetőtéri ablakát

A VELUX tetőtéri ablakok különböző anyagokból, különböző üvegezésekkel és többféle működtetési móddal kaphatók. 
Kattintson a megfelelő gombra további információért.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeretet is kell vásárolnia.

 • Belső felület
 • Külső borítás
 • Üvegezés
  3-rétegű üveg

  Háromrétegű

SZAKEMBEREKNEK


Építészek, kereskedők és kivitelezők figyelmébe – a lenti linkeken találnak további információt: műszaki leírást, beépítési tájékoztatót és tervezési segédletet.

A Szakembereknek menüpontra kattintva pedig beépítési filmeket, teljesítménynyilatkozatokat, csomóponti rajzokat tölthetnek le.