Előnyök

Tetőtéri ablak és térdfalablak termékek

Kiegészítő elemek

Jobb kilátás a tetősíkban

Nem nyitható, fix tetőtéri kiegészítő ablakelemekkel a tetőtéri ablakok a tető síkjában lefelé bővíthetők. Fa és poliuretán bevonatú változatban kapható.


Jobb kilátás a térdfalban

Függőleges tetőtéri kiegészítő ablakelemek, melyekkel a tetőtéri ablakok az épület homlokzatában függőlegesen lefelé bővíthetők. 

Fa és poliuretán bevonatú változatban kaphatók.
A fa változat (VFE) nyitható, a poliuretán bevonatú változat (VIU) fix.

Több VELUX tetőtéri ablak kombinálása

Vízszintes elrendezésű kettős sorolás

Engedjen be több napfényt úgy, hogy két egyforma VELUX tetőtéri ablakot épít egymás mellé. A két vagy több ablak egybeépítésével tetőterét nyitottabbá teheti. Válasszon felső vagy alsó kilincses tetőtéri ablakaink közül. A felső kilincses tetőtéri ablakok egyedi, felső kilinccsel rendelkeznek, amellyel egyszerűen működtethetők akkor is, ha közvetlenül az ablak alatt bútorok találhatók. Az alsó kilincses (felső függesztésű) tetőtéri ablakok akadálytalan kilátást biztosítanak teljesen nyitott helyzetben.

Függőleges elrendezésű kettős sorolás

Nyisson a fényre úgy, hogy két egyforma VELUX tetőtéri ablakot épít egymás fölé, így csodálatos, fényben úszó helyisége lehet, melyben a szabadban érezheti magát. A maximális komfort eléréséhez, vagy ha VELUX tetőtéri ablakai kézzel nem elérhető magasságban találhatók, a távirányítású VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok jelentik a választ. Az ablakok és a kiegészítők – mint az árnyékolók, külső hővédő rolók és redőnyök – a ház bármely részéből irányíthatók.

Négy tetőtéri ablak csoportos beépítés

Négy, egymás mellé vagy egymás fölé épített VELUX tetőtéri ablak csodát tesz bármilyen helyiséggel. A helyiséget elárasztja természetes fénnyel, így az Ön ablaka világos, hívogató hellyé teszi a szobát, ahol összegyűlhet a család és együtt tölthetik az idejüket. A maximális komfort eléréséhez, vagy ha VELUX tetőtéri ablakai kézzel nem elérhető magasságban találhatók, a távirányítású VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok jelentik a választ. Az ablakok és a kiegészítők – mint az árnyékolók, külső hővédő rolók és redőnyök – a ház bármely részéből irányíthatók.