VELUX fényzáró energiarolók-
hőszigetelés télen,
erős sötétítő hatás

VELUX külső hővédő roló
hatékony hővédelem

VELUX redőnyök
- védelem az elemekkel szemben

VELUX energiaszabályozási megoldások

A VELUX tetőtéri ablakok sok természetes fénnyel árasztják el otthonát. A túl sok fényt, és vele együtt a beáramló hőt VELUX árnyékolókkal és redőnyökkel egyszerűen szabályozhatja, melyek kulcsszerepet játszanak otthona kellemes légkörének megteremtésében.
A VELUX árnyékolók és redőnyök télen extra hőszigetelést, nyáron hővédelmet biztosítanak. Segítenek csökkenteni otthona fűtési és hűtési energiafelhasználását is. Télen mérséklik a hőveszteséget, nyáron, a forró napokon pedig a hő beáramlását a lakásba.

Fényzáró dupla pliszé

  • Szinte teljes fényzárás tetőtéri ablakára
  • Javítja a tetőablak hőszigetelő képességét
  • Bármilyen pozícióban megállítható
  • Elegáns, dekoratív megjelenés
A VELUX fényzáró energiaroló dupla pliszé fényzáró szövettel, belső felületén alumínium bevonattal ellátott méhsejt szerkezettel rendelkezik, mely akár 27%*-kal javítja az ablak hőszigetelő képességét. Mivel az árnyékoló sem alul, sem felül nincs rögzítve, szabadon pozicionálható az ablaküveg bármely részén. Így igény szerinti fényzárást, fényszabályozást vagy magánszférát biztosít.
*A tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal javul az energiaroló lehúzott állapota mellett, télen. A termék teljesítményét az EN ISO 12567-2, az EN 13363-2 és az ISO 15099 szabványok előírásai szerint számítottuk.

 

Hővédő rolók

  • Hűvös tetőtér nyáron is
  • Akár 76%-kal mérsékli a besugárzó hőt, így 5 °C-kal hűvösebb lehet a szobában
  • Az áttetsző háló megőrzi a kilátást
Tetőtéri árnyékolás - a VELUX hővédő roló még azelőtt megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak üvegfelületét, így akár 5 °C-kal csökken a helyiség felmelegedésének mértéke. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Ráadásul a VELUX hővédő roló áttetsző anyagból készül, így átengedi a fényt és a kilátást sem akadályozza. A VELUX hővédő roló egyszerűen, belülről felszerelhető tetőtéri ablakára.