VELUX reluxák
- fényszabályozás és a magánszféra védelme

VELUX harmonikaroló
- a magánszféra védelme és a nappali fény finom szétszórása

VELUX árnyékolók a fürdőszobába

A tetőtéri ablakok bármely fürdőszobát bőséges mennyiségű természetes fénnyel és friss levegővel látnak el. Az extra napfény nyitottabb, tágasabb érzetet kelt, és kellő szellőzést biztosít ezeknek a magas páratartalmú helyiségeknek.

Azonban amikor felöltözik vagy a fürdőkádban pihen, akkor a magánszféra védelme ugyanolyan fontos, mint a fürdőszoba természetes megvilágítása – ezért olyan fontosak a VELUX eredeti árnyékolói. A könnyen tisztítható árnyékolók, mint a reluxák nagyon jó megoldást jelentenek arra, hogy védjék a magánszférát a fürdőszobában.


 


Reluxa

  • A magánszféra védelme és fényszabályozás
  • Zsinór nélküli működtetés
  • Vízálló és könnyen tisztítható

A VELUX reluxák mindent megadnak – csak döntse a léceket az Önnek tetsző irányba, és állítsa be a fény irányát, illetve biztosíthatja a magánszférája megfelelő védelmét. Ezek a zsinórmentes, nedvességtaszító árnyékolók könnyen tisztíthatók, és kilenc különböző színben kaphatók, így illeszkednek az Ön személyes stílusához és a dekorációhoz.

Fényáteresztő pliszé

  • Finoman szétszórja a fényt
  • Rugalmas, fokozatmentes pozicionálás
  • 20 különböző színben és dizájnban kapható

A magánszféra rugalmas védelme és a fényszabályozás érdekében elegáns harmonikarolóink az ablak bármely részén pozicionálhatóak. Lágyan szórt napfénybe borítják a helyiséget, és több, mint 30 különböző színben és dizájnban kaphatók, így mindig korszerű megjelenést adhat fürdőszobájának.