Szúnyogháló

Élvezze a friss levegőt a hívatlan vendégek nélkül


Javasolt helyiségtípus:

 • 100%-os védelem a rovarok ellen
 • A tartós anyagból készült, áttetsző háló nem akadályozza a kilátást
 • Tökéletesen illeszkedik a VELUX tetőtéri ablakokhoz

A VELUX szúnyoghálók úgy tartják távol a rovarokat, hogy közben nem akadályozzák a kilátást és a szellőztetést. A szúnyoghálók egyszerűen működtethetők, teljesen eltűntethetők a felső borítás alatt, és tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokhoz.

A szúnyoghálót nem az ablakra, hanem a falra kell felszerelni. A felnyíló ablak teljesen, a billenő ablak (a tetőszerkezet vastagságától függően) kb. 20 cm-re nyitható és a csomagolásban található rögzítőhüvely felszerelését követően stabilan rögzíthető.
A szúnyogbiztos felszerelés feltétele, hogy a falsíkok (tetősík, térdfal) egyenesek.

A szúnyogháló felszerelését bizza szakemberre! Kérje a VELUX Ajánlott Beépítők ajánlatát.

Képgaléria

Szín

Világos ezüst szürke hálóval kapható

Működtetés

Kézi működtetés

A VELUX szúnyoghálót kézzel, húzókarral mozgathatja. Csak fogja meg a kart és húzza fel vagy le a szúnyoghálót. A szúnyogháló kétoldalt sínekben fut, nagyon könnyedén mozog. Ha épp nem használja, akkor a hálót a tárolótokjába, a rolódobozba húzhatja vissza.

Távnyitórudas működtetés

Ha a tetőtéri ablak magasan van (pl. mert magas a térdfal) és a szúnyoghálót nem éri el kézzel, kiegészítők segítségével egyszerűen és gond nélkül fel-le mozgathatja belülre felszerelt rolóit. Ehhez távnyitórúdra és az árnyékolóhoz adapterre lesz szüksége. Kérje segítségünket: +36 1 436 0601.

Megmutatjuk hogyan mérjen, hogy a szúnyogháló mérete tökéletesen illeszkedjen

 Azonosítsa be tetőtéri ablaka beépített helyzetét

A

Egy tetőtéri ablak a tetősíkban

B

Kettő vagy több tetőtéri ablak a tetősíkban

C

Egy tetőtéri ablak könyöklővel a térdfalban

D

Tetőtéri ablak és térdfalablak egymás alatt

Könnyű felszerelés

A PDF-ek részletes, illusztrált útmutatók, amelyek gondosan végigvezetik Önt a beszerelési folyamat minden egyes lépésén. Annak érdekében, hogy olvasni tudja a PDF fájlt, számítógépére telepítenie kell az Acrobat Readert. A program ingyenesen letölthető az Adobe honlapjáról.

VELUX szúnyogháló – kézi működtetés

Termékkombinációk

Kombinálja a VELUX szúnyoghálót bármilyen típusú belső VELUX árnyékolóval az extra fényszabályozásért, és VELUX külső hővédő rolókkal és redőnyökkel a további hővédelemért.

Figyelem! Ne feledje, hogy az elektromos és a napelemes működtetésű árnyékolók nem kombinálhatók.

Fényzáró roló

 • Szinte teljes fényzárás a tetőtérben
 • Bármilyen pozícióban megállítható
 • 42 különböző szín és minta
 • Egészségre ártalmatlan anyagok
 • Kétféle sínből választhat: alumínium vagy fehér

VELUX árnyékolás tetőtéri ablakára - a VELUX fényzáró rolóval a nap bármely szakában tökéletesen besötétítheti a tetőtéri helyiségeit. Ideális megoldást jelentenek például hálószobákban, ahol a pihentető alvás érdekében akár napközben is teljes sötétségre lehet szükség. 

Fényzáró dupla pliszé

 • Szinte teljes fényzárás tetőtéri ablakára
 • Javítja a tetőablak hőszigetelő képességét
 • Bármilyen pozícióban megállítható
 • Elegáns, dekoratív megjelenés
A VELUX fényzáró energiaroló dupla pliszé fényzáró szövettel, belső felületén alumínium bevonattal ellátott méhsejt szerkezettel rendelkezik, mely akár 27%*-kal javítja az ablak hőszigetelő képességét. Mivel az árnyékoló sem alul, sem felül nincs rögzítve, szabadon pozicionálható az ablaküveg bármely részén. Így igény szerinti fényzárást, fényszabályozást vagy magánszférát biztosít.
*A tetőtéri ablak hőszigetelő képessége akár 27%-kal javul az energiaroló lehúzott állapota mellett, télen. A termék teljesítményét az EN ISO 12567-2, az EN 13363-2 és az ISO 15099 szabványok előírásai szerint számítottuk.

 

Hővédő rolók

 • Hűvös tetőtér nyáron is
 • Akár 76%-kal mérsékli a besugárzó hőt, így 5 °C-kal hűvösebb lehet a szobában
 • Az áttetsző háló megőrzi a kilátást
Tetőtéri árnyékolás - a VELUX hővédő roló még azelőtt megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék a tetőablak üvegfelületét, így akár 5 °C-kal csökken a helyiség felmelegedésének mértéke. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Ráadásul a VELUX hővédő roló áttetsző anyagból készül, így átengedi a fényt és a kilátást sem akadályozza. A VELUX hővédő roló egyszerűen, belülről felszerelhető tetőtéri ablakára.