Mit nyerhet VELUX tetőtéri ablakokkal?

Helyet, kényelmet, gyerekszobát. És még?

 • Ideális fényviszonyokat
  Az elegendő napfény jelenléte otthonunkban elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. A tetősíkablakok kétszer annyi fényt engednek a belső terekbe, mint a homlokzati ablakok. Ráadásul a tetőtérből a tetőtéri ablakoknak köszönhetően csodálatos lehet a kilátás. 
 • Egészségesebb otthont
  A friss levegő hiánya rontja a tanulási és munkavégzési képességet, emellett allergiát okozhat. Napi 2-4-szeri ablaknyitással a levegő friss és egészséges marad bármely otthonban vagy munkahelyen. A tetőtéri ablak a jó minőségű beltéri levegő záloga.
 • Alacsonyabb költségeket
  A hasznos alapterület egy négyzetméterére vetítve jelentős költségeket takaríthatunk meg, ha beépítjük a tetőteret. Egy hagyományos építési módú tetőtér nélküli házhoz képest nincs sok többlet költségünk: a betonfödém adva van, a tetőszerkezet kész, lépcsőt kell készíteni, a födémet és a tetőszerkezetet kell szigetelni és burkolni, az elektromos és gépészeti rendszert kell fent is kiépíteni, falakat kell húzni, tetőtéri ablakokat kell beépíteni. Mindez nagyon megéri, hiszen ugyanakkora hasznos alapterület megépítése egy egyszintes házban többe kerülne, mint ha a házat tetőtérrel építjük meg. 
 • Több kertet
  Az egyik legfontosabb ok, ami miatt az emberek családi házba vágynak, a kert. Emellett viszont nagy alapterületre is vágynak. A nagyobb lakóteret és a szép nagy kertet egyszerre is megkaphatjuk. A megoldást a tetőtér nyújtja. Ugyanakkora ház alapterület mellett a lakóteret majdnem megduplázhatjuk. 
VELUX beépítő

Legyen nyertes minden nap álmai tetőterében minőségi, 3-rétegű üvegezésű VELUX tetőtéri ablakokkal!

VELUX GLL1055 Felső kilincses fa tetőtéri ablak
 • Időtálló
  A VELUX tetőtéri ablakokat legalább 25 év élettartamra terveztük. Az ablakgyártás a legújabb technológiák alkalmazásával, szigorú és magas minőségi követelmények mentén történik. 
 • Energiahatékony és jövőbiztos
  A legújabb Standard Plus VELUX tetőtéri ablakok 3-rétegű, extra hőszigetelő üvegezéssel készülnek annak érdekében, hogy a lehető legkisebb hőveszteség érje otthonát. 
  Ezen ablakok U=1,1 W/m²K hőátbocsátási tényezőjükkel nem csak az aktuális, hanem a 2021-től várható energetikai követelményeknek is megfelelnek.
   
 • Nagyobb üvegfelületek
  Minden egyes VELUX tetőtéri ablakot úgy terveztünk, hogy a lehető legtöbb napfényt vigye Önnek az otthonába.
 • Könnyű szellőztetés
  A VELUX tetőtéri ablakok minden modellje az ablakszárnyba épített szellőzőnyílással vagy résszellőzővel rendelkezik. Előnye, hogy az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt enged a beltérbe és egészséges mikroklímát biztosít. 
 • Költségtakarékos
  A VELUX tetőtéri ablakon át beérkező napfény lehetővé teszi, hogy Ön kevesebbet használja a fűtési energiát télen és a mesterséges megvilágítást egész éven át.
  Ha tetőterébe VELUX tetőtéri ablakokon keresztül érkezik a fény, akkor a világításra fordított áramszámla 15-30%-kal is csökkenhet.
 • Minden tetőbe
  A VELUX tetőtéri ablakok külső borítása semleges szürke színű, mely bármilyen stílushoz illik. Minden 15°-90° közötti hajlásszögű tetőbe beépíthetők, csak ki kell választani az adott tetőfedő anyaghoz tökéletes illeszkedést biztosító burkolókeretet.
 • Kényelmes
  A VELUX tetőtéri ablak szárnya 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető, így a külső üvegfelület könnyen és biztonságosan megtisztítható. Ráadásul a külső hővédő rolót is egyszerű belülről kezelni.
 • Környezetbarát
  A VELUX tetőtéri ablakok faanyaga (98%-ban) fenntartható módon művelt erdőkből és ellenőrzött forrásokból származik. A végleges felületkezeléshez pedig színtelen, vízbázisú és a környezetünk védelme érdekében oldószermentes akril lakkot használunk.
 • Értéknövelő
  Az egész ingatlan értékét növeli a VELUX tetőtéri ablakok által biztosított természetes fény fokozott jelenléte, mely a jó közérzetnél jóval többet jelent.

Szeretné álmaid otthonát létrehozni a tetőtérben?

Segítünk a tervezésben!