A minőség: nyugalom.

gzl tetoablak
A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeret szükséges.
 • megfizethető.

  A VELUX tetőtéri ablakok kiváló minősége, a legismertebb márka és szolgáltatásai nyújtotta biztonság bárki számára megfizethető. Velünk hosszú távon is jól jár, hiszen a minőségbe fektetni megtérül. Ez a befektetés már bruttó 6 Forint/nap* összegtől elérhető Önnek. 
  A VELUX tetőtéri ablakok és az általuk biztosított természetes fény fokozott jelenléte az ingatlan értékét növelik, az Ön közérzetét javítják.

  *A VELUX tetőtéri ablakok esetén 25 év élettartammal, GZL CK02 1051 típus esetén.
 • költségtakarékos.
  A VELUX tetőtéri ablakon át beérkező napfény lehetővé teszi, hogy Ön kevesebbet használja a fűtési energiát télen és a mesterséges megvilágítást egész éven át.

  Ha tetőterébe VELUX tetőtéri ablakokon keresztül érkezik a fény, akkor a világításra fordított áramszámla 15-30%-kal is csökkenhet. A régebbi (5-6 éves) tetőtéri ablakokhoz képest az új VELUX tetőablakok nagyobb ablakfelülettel rendelkeznek és egyedi, ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerükkel nem csupán a fűtési, hanem az áramszámlában is megtakarítást jelenthetnek Önnek.

  Gondoljon a jövőre és a természet kínálta lehetőségre! A napfény örök befektetés.
 • komfortos.
  Attól függően, hogy melyik kilincspozíció biztosítja Önnek a kényelmes napi használatot, választhat alsó vagy felső kilincses tetőtéri ablakot. A VELUX tetőtéri ablakok minden modellje az ablakszárnyba épített szellőzőnyílással vagy résszellőzővel rendelkezik. Előnye, hogy az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt enged a beltérbe és egészséges mikroklímát biztosít. 
  A VELUX tetőtéri ablak szárnya 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető, így a külső üvegfelület könnyen és biztonságosan megtisztítható.
  A kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak. Mindezen kényelmi előnyök mellett tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így széles választékunkból bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető rá. A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Megoldást nyújtanak fényzárásra, igény szerinti fényszabályozásra, védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal. 

   

 • energiatakarékos.
  A VELUX GZL típus alapablak alapáron, mégis sokkal kedvezőbb hőszigetelési értékű üvegezéssel rendelkezik, mint egy régi tetőtéri ablak, így akár 2-szer jobb hőszigetelési értékű* nyílászáróra tehet szert. 
  A szabadalmazott ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer a záloga annak, hogy otthona télen meleg legyen és a huzat házon kívül maradjon. A fa tetőablak gyártásakor extra EPS hőszigetelő anyagot helyezünk el a tok és a szárny csatlakozásainál, a karbantartásmentes ablakok esetén pedig az ablak fa magja kap speciális hőkezelést a jobb hőszigetelő képességért. 
  A kiváló hőszigetelési tulajdonságaik és a napenergia passzív hasznosítása révén a tetőtéri ablakok csökkentik a fűtésszámlát.
  *Egy régi tetőablak (1986-2003 között forgalmazott) hőátbocsátási tényezője: Uw= 2,8 W/m2K az új Standard ablakok hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,3 W/m2K 1,3 / 2,8 = 46% - azaz 54%-kal csökken a hőveszteség.
 • A minőség: nyugalom.

  A VELUX világszerte piacvezető márka a tetőtéri ablakok gyártásában. A minőségre és az egyre jobb teljesítményre való törekvés a vállalati értékek egyik alapköve. Minden részlettel törődünk. A többek közt Magyarországon is gyártott tetőtéri ablakok felhasznált faanyaga 98%-ban fenntartható minősítéssel rendelkező erdőkből származik és a termelés során keletkező hulladékok 97%-át újrahasznosítjuk.

  Ügyfeleink kezét nem engedjük el a vásárlást követően! 30 éve állunk vásárlóink rendelkezésére Magyarországon. Országos szervizszolgálatunkra a garanciaidőn túl is számíthat, tetőtéri ablakainkhoz és árnyékolóinkhoz 25 év alkatrész ellátást is biztosítunk. 

  Válasszon VELUX tetőtéri ablakot és döntésében hosszú távon biztos lehet. A minőség: nyugalom.

Még jobb energiahatékonyság 3-rétegű üvegezéssel

Fa vagy műanyag bevonatos tetőtéri ablakot válassz? Nézd meg videónkat, segítünk a döntésben.