A minőség: nyugalom.

A tetőtéri ablak beépítéséhez burkolókeret szükséges.
 • energiahatékonyság.
  A VELUX Standard Plus VELUX tetőtéri ablakok innovatív Uw=1,1 W/m2K hőszigetelési értékű 3-rétegű üvegezése és a szabadalmazott ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer a záloga annak, hogy otthona télen meleg marad. A fa tetőablak gyártásakor extra EPS hőszigetelő anyagot helyezünk el a tok és a szárny csatlakozásainál, a karbantartásmentes ablakok esetén pedig az ablak fa magja kap speciális hőkezelést a jobb hőszigetelő képességért. 
  Ezen ablakok hőátbocsátási tényezőjükkel nem csak az aktuális, hanem a 2021-től várható energetikai követelményeknek is megfelelnek. 

  Válasszon ThermoTechnology™ rendszerrel ellátott tetőablakot és garantáltan kevesebbet fizet majd a fűtési energiáért.

 • megtakarítás.
  A VELUX tetőtéri ablakon át beérkező napfény lehetővé teszi, hogy Ön kevesebbet használja a fűtési energiát télen és a mesterséges megvilágítást egész éven át.

  Ha tetőterébe VELUX tetőtéri ablakokon keresztül érkezik a fény, akkor a világításra fordított áramszámla 15-30%-kal is csökkenhet. Tehát a 3-rétegű üvegezésű, nagyobb ablakfelülettel rendelkező Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos hőátbocsátási tényezővel és egyedi hőszigetelési rendszerükkel nem csupán a fűtési, hanem az áramszámlában is megtakarítást jelenthetnek Önnek.

 • kényelem.
  Attól függően, hogy melyik kilincspozíció biztosítja Önnek a kényelmes napi használatot, választhat alsó vagy felső kilincses tetőtéri ablakot. A VELUX tetőtéri ablakok minden modellje az ablakszárnyba épített szellőzőnyílással vagy résszellőzővel rendelkezik. Előnye, hogy az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt enged a beltérbe és egészséges mikroklímát biztosít. 
  A VELUX tetőtéri ablak szárnya 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető, így a külső üvegfelület könnyen és biztonságosan megtisztítható.
  A kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak. Mindezen kényelmi előnyök mellett tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így széles választékunkból bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető rá. A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Megoldást nyújtanak fényzárásra, igény szerinti fényszabályozásra, védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal. 

   

 • megfizethetőség.

  Energiahatékony és minőségi tetőtéri ablakot gyártunk, ami megfizethető és megtérülő befektetés az építkezők és felújítók számára is. A VELUX Standard Plus felső kilincses fa tetőablak 78x118 cm méretben (termékkód: GLL MK06 1061) bruttó 89.900 Ft, ami 17%-kal kedvezőbb bruttó ajánlott fogyasztói ár és 2019. április 3-tól érvényes.  


 • nyugalom.

  A VELUX világszerte piacvezető márka a tetőtéri ablakok gyártásában. A minőségre és az egyre jobb teljesítményre való törekvés a vállalati értékek egyik alapköve. Minden részlettel törődünk. A többek közt Magyarországon is gyártott tetőtéri ablakok felhasznált faanyaga 98%-ban fenntartható minősítéssel rendelkező erdőkből származik és a termelés során keletkező hulladékok 97%-át újrahasznosítjuk.

  Ügyfeleink kezét nem engedjük el a vásárlást követően! 30 éve állunk vásárlóink rendelkezésére Magyarországon. Országos szervizszolgálatunkra a garanciaidőn túl is számíthat, tetőtéri ablakainkhoz és árnyékolóinkhoz 25 év alkatrész ellátást is biztosítunk. 

  Válasszon VELUX tetőtéri ablakot és döntésében hosszú távon biztos lehet. A minőség: nyugalom.

VELUX árak