tetőablak nyereményjáték
tetőablak pályázat

Megvannak a VELUX tetőtéri álom játék nyertesei!

A három legtöbb szavazatot összegyűjtő döntősök új VELUX 3-rétegű üvegezéssel rendelkező Standard Plus tetőtéri ablakokat nyertek!


Nyerj 3-rétegű üvegezésű tetőablakot 3 egyszerű lépésben! 

tetőablakcsere 1 lépése
tetőablakcsere 4 lépése
tetőablakcsere 2 lépése

1., Töltsd ki a lenti pályázati adatlapot. Oszd meg velünk terveidet, és csatolj képeket, hogy a VELUX zsűri a Te pályázatodat is kiválassza a döntősök közé. Pályázati határidő: 2017. június 16


2., VELUX által delegált zsűri a szabályosan kitöltött adatlapokból kiválaszt maximum 25 döntős pályázatot és történetüket feltölti Facebook oldalára a játékhoz.


3., Lájkold a VELUX Facebook oldalát és gyűjtsd össze a legtöbb szavazatot (lájkot/interakciót).

A 3 legtöbb szavazatot elérő pályázó 3 darab 3-rétegű üvegezéssel rendelkező ÚJ VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot nyerhet. Szavazatok gyűjtésére 2017. június 26 - július 31. között van lehetőség.


Ha a játékkal kapcsolatban kérdésed van, olvasd el Részvételi- és Játékszabályzatunkat illetve a gyakran ismételt kéréseket (GYIK).

További kérdésekkel fordulj Beliczay-Fülöp Katalin kollégánkhoz a +36 1 436 0601 telefonszámon vagy e-mailen: beliczay-fulop.katalin@velux.com.

A nyeremény - Energiahatékony Standard Plus tetőablakok 3-rétegű üveggel

Standard Plus fa tetőablak felső kilinccsel 

ha kézzel elérhető magasságban* van az ablak

*kézzel elérhető magasság: a tetőtéri ablakot célszerű alacsonyan (a padló felett 90 cm-rel indítva) beépíteni - ez nagyszerű kilátást biztosít a környezetre, és elegendő helyet hagy alatta a bútorok számára.