tetőablak nyereményjáték
tetőablak pályázat

Megvannak a VELUX tetőtéri álom játék nyertesei!

A három legtöbb szavazatot összegyűjtő döntősök új VELUX 3-rétegű üvegezéssel rendelkező Standard Plus tetőtéri ablakokat nyertek!


Nyerj 3-rétegű üvegezésű tetőablakot 3 egyszerű lépésben! 

tetőablakcsere 1 lépése
tetőablakcsere 4 lépése
tetőablakcsere 2 lépése

1., Töltsd ki a lenti pályázati adatlapot. Oszd meg velünk terveidet, és csatolj képeket, hogy a VELUX zsűri a Te pályázatodat is kiválassza a döntősök közé. Pályázati határidő: 2017. június 16


2., VELUX által delegált zsűri a szabályosan kitöltött adatlapokból kiválaszt maximum 25 döntős pályázatot és történetüket feltölti Facebook oldalára a játékhoz.


3., Lájkold a VELUX Facebook oldalát és gyűjtsd össze a legtöbb szavazatot (lájkot/interakciót).

A 3 legtöbb szavazatot elérő pályázó 3 darab 3-rétegű üvegezéssel rendelkező ÚJ VELUX Standard Plus tetőtéri ablakot nyerhet. Szavazatok gyűjtésére 2017. június 26 - július 31. között van lehetőség.


Pályázati adatlap

A játék részleteit a Játék- és részvételi szabályzatban olvashatod. A pályázatok kiválasztási szempontjairól szóló tájékoztatót pedig itt találod. 


Személyes adatok
*
*
*
*
A nyereményjátékban való részvételhez aktív facebook profil szükséges.
*
Facebook adatlapodon találhatod meg ezt az információt.
*
Család
Amennyiben az ingatlanban egyedül élsz, hagyd üresen a fenti sorokat.
Ingatlan adatok

A nyereményjátékban való részvételhez csak saját tulajdonban levő ingatlannal pályázathatsz.

*
*
*
*
Folyamatban levő építkezés esetén, írjon 2017-et.
*
*
*
A pályázattól függetlenül is megvalósítod a tetőtér fejlesztését?
*
Tetőtéri ablak beépítésének tervezett időpontja
*
Mi a terved a megnyerhető VELUX Standard Plus 3-rétegű üvegezéssel rendelkező ablakokkal?
*
A pályázat elbírálásához az alábbi dokumentumokat kérjük feltölteni:
Fejtsd ki a zsűrinek, hogy mi a terved a nyereménnyel. Meséld el, hogy mekkora változást hoznának Te és családod életében az új 3-rétegű üvegezéssel rendelkező VELUX tetőtéri ablakok. Győzd meg őket arról, hogy Te leszel a leglelkesebb döntős. Kérjük, hogy írásod terjedelme maximum egy A/4-es oldal legyen.
*
*
*
A pályázati feltételeket elolvastam, elfogadom, a regisztrációt benyújtom és hozzájárulok a személyes adatok adatvédelmi rendelkezések szerinti kezeléséhez.
Elfogadom
*
A nyertesekre vonatkozó, marketing célú fotók, filmek készítéséről szóló részvételi szabályzatban szereplő részt elolvastam és tudomásul vettem.
Elfogadom
A pályázatok kiválasztására vonatkozó szempontokat elolvastam és tudomásul veszem.
Elfogadom
*
Ha a pályázat rögzítése nem sikerül, először ellenőrizd, hogy minden kötelező mezőt kitöltöttél-e, vagy próbáld meg újra a csatolt dokumentumok méretét csökkentve. (3 MB méretnél nagyobb fájlok feltöltése nem javasolt.)

Ha a játékkal kapcsolatban kérdésed van, olvasd el Részvételi- és Játékszabályzatunkat illetve a gyakran ismételt kéréseket (GYIK).

További kérdésekkel fordulj Beliczay-Fülöp Katalin kollégánkhoz a +36 1 436 0601 telefonszámon vagy e-mailen: beliczay-fulop.katalin@velux.com.

A nyeremény - Energiahatékony Standard Plus tetőablakok 3-rétegű üveggel

Standard Plus fa tetőablak felső kilinccsel 

ha kézzel elérhető magasságban* van az ablak

*kézzel elérhető magasság: a tetőtéri ablakot célszerű alacsonyan (a padló felett 90 cm-rel indítva) beépíteni - ez nagyszerű kilátást biztosít a környezetre, és elegendő helyet hagy alatta a bútorok számára.