1986 óta a magyar piacon is elérhetők a VELUX tetőtéri ablakok. Termékeink építőanyag-kereskedésekben vásárolhatók meg. Vevőszolgáltunk és országos szervizhálózatunk készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére.

Cégünk a nemzetközi VELUX Csoport része, mely értékesítési és gyártási tevékenységét több, mintegy 40 országban, 10.000 feletti munkavállalóval folytatja. Helyi cégünket eredetileg 1986-ban jegyezték be Magyarországon. A VELUX csoport már több, mint 75 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel. A nappali fény, a friss levegő és a jobb lakókörnyezet iránti szenvedélyre építettük fel a cégünket több, mint 70 éve, és még ma is ez visz minket előre. 
 
Értékesítési irodánk Budapesten a 3. kerületben, tetőtéri ablak gyárunk,mely több, mint 1000 főnek ad munkát Fertődön és Fertőszentmiklóson található. 

Gyártási és értékesítési részlegünk, ügyfélszolgálatunk és logisztikai csapatunk szorosan együttműködik a vevők maximális kiszolgálása érdekében.