A VELUX Cégcsoport tetőtéri ablakokat ajándékoz sportkluboknak

Egy sportklub számára valahol Magyarországon valóra válhat, hogy napfényes és szellős terekben tölthessék a szabadidejüket a tagok. Alapításának 75. évfordulója alkalmából a VELUX Cégcsoport ugyanis tetőtéri ablakokat adományoz európai sportegyesületeknek, országonként egynek.
A VELUX Cégcsoport természetes fénnyel és friss levegővel ajándékozza meg az embereket. Most Magyarország bármely amatőr sportklubja vagy egyesülete előtt nyitva áll a lehetőség, hogy a klub épületét világosabbá, kényelmesebbé és egészségesebbé tegyék – és ezért ráadásul fizetniük sem kell! Minden sporthoz energia kell. Az egészséges táplálkozás mellett a természetes fény és a friss levegő segít előteremteni ezt az energiát azok számára, akik napjaik jelentős részét a négy fal között töltik.

egyesületi felhívás

Egy sportegyesület központi találkozóhelye a klubház. Itt gyűlnek össze a gyerekek és a fiatalok mielőtt hódolnának a sport iránti szenvedélyüknek, és edzés után is itt pihennek meg. Egy jól működő klubház létfontosságú a sportrajongó gyerekek, szülők és önkéntesek számára ahhoz, hogy hobbijukban valóban örömüket leljék. A VELUX Cégcsoport örömmel nyújt támogatást a sportklubok társadalomban betöltött szerepéhez.
A 30 európai országban, ahol a VELUX Cégcsoport jelen van, egy-egy sportegyesület akár hat tetőtéri ablakot is kaphat adományként, sőt, a vállalat ezek teljes körűen beépítését is vállalja. A tetőtéri ablakokra azonban csak nonprofit, amatőr szervezetként működő sportklubok és egyesületek pályázhatnak.
Ha sportegyesülete szeretne pályázni a tetőtéri ablakokra, klubjának képviselője vegye fel a kapcsolatot a beépítést végző helyi vállalkozással, és a vállalkozás megfelelő webhelyére legkésőbb 2016. augusztus 15-ig töltsön fel képeket és tervrajzokat a klubházról. A szerencsés sportegyesületeket a VELUX Cégcsoport szeptemberben választja ki.

Mi az adományozás apropója?
A VELUX Cégcsoport 2016-ban ünnepli, hogy 75 évvel ezelőtt megszületett az elképzelés, amelynek nyomán létrejött a modern tetőtéri ablak. Az elmúlt 75 év alatt a VELUX termékek újfajta életminőséget hoztak az emberek otthonaiba, munkahelyeire és az iskolákba. Az évforduló kapcsán a VELUX Cégcsoport több kezdeményezéssel is készül szerte a világon, amelyek középpontjában a természetes fény és a friss levegő életünkre és tanulási képességünkre gyakorolt jótékony hatásai állnak.