Csatlakozzon 
hozzánk

A lehetőségek vállalata

vallalatunk magyarorszagon

A VELUX Cégcsoport az 1980-as évek közepe óta van jelen Magyarországon. Fertődön és Fertőszentmiklóson tetőtéri ablak gyártás folyik, ami több száz embernek ad munkát a környéken, Budapesten az értékesítési és marketing iroda működik.

 

A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon. Az ország nyugati csücskében, Fertődön és Fertőszentmiklóson rendelkezünk gyártóegységekkel, a régió egyik legnagyobb munkáltatójaként. A két telephelyen több mint 1000 munkavállalót foglalkoztatunk. A fertődi telephelyen folyik a standard faalkatrész-gyártás és az ablakok összeszerelése. Itt találhatóak a termeléstámogató területek: adminisztráció, kontrolling, minőségirányítás, informatika és humán erőforrás. Ezen a telephelyen működik Közép-Kelet Európa legnagyobb logisztikai és elosztó központja a VELUX Cégcsoporton belül.  Itt zajlik a logisztikai tevékenységek szervezése, koordinálása, a raktározás és a VELUX értékesítési cégek kiszolgálása.
 
Fertőszentmiklóson folyik az alumínium- és üvegfeldolgozás, a kisszériás faalkatrész-gyártás és ablakszerelés, valamint itt található a beszerzés, a termeléstervezés. A VELUX Cégcsoportnál azon dolgozunk, hogy életre keltsük a fényt a vásárlóink otthonában. Minőségi és innovatív termékeket gyártunk: így teremtünk élhető otthonokat.
 
Ahhoz, hogy sikerünk folyamatos legyen, olyan szakemberekre van szükségünk, akik nyitottak a fejlődésre, és újító ötleteikkel hozzájárulnak a vállalat sikereihez. Nálunk mindenki saját maga alakíthatja és építheti a karrierjét, és ehhez igyekszünk minden segítséget megadni. Hiszünk abban, hogy a jövőnk a felkészült és motivált munkatársakban rejlik, és az ő sikerükön keresztül mi is sikeresebbé válhatunk. Ha szeretné magát kipróbálni egy stabil, folyamatosan fejlődő nemzetközi vállalatnál a határon innen, akkor nézze meg, hogy milyen lehetőségek várnak Önre – hiszen a legjobb lehetőségek sokszor a szemünk előtt vannak, csak észre kell vennünk őket…

A VELUX Magyarország Kft. 1987-ben nyitotta meg értékesítési és marketing irodáját a fővárosban. 1996 óta saját irodaházunkban dolgozunk a III. kerületben. VELUX tetőtéri ablakok és külső-belső árnyékolók, burkolókeretek, beépítőtermékek, fénycsatornák, felülvilágító kupolák nagykereskedelmi értékesítésével, partnereink üzleti munkájának és szakmai tudásának támogatásával, valamint magánvevői tanácsadással, termékeink garanciaidőn belüli és azon túli szervizelésével foglalkozunk.

A VELUX termékeket országos lefedettséggel építőanyag-kereskedésekben és barkácsáruházakban értékesítjük. Az érdeklődők számára irodaházunk bemutatóterme áll rendelkezésre, ahol felkészült vevőszolgálatunk, országos szervizhálózatunk munkatársaitól kapnak segítséget a felmerülő kérdésekre.
Hitvallásunk öt alapérték köré csoportosul, melyek szerint a mindennapi munkánkat végezzük. Az elkötelezettség, a kölcsönös tisztelet, a tökéletesítés, a helyi kezdeményezések fontossága és az alaposság szem előtt tartása vezérel bennünket. Vállalatunknál kihívásokkal teli, változatos munkakörökben dolgozunk, ahol a szakmai és a személyes fejlődési lehetőségeket kapunk dinamikus csapatunkban.

VELUX Állásajánlatok

Szeretne részese lenni a nemzetközi VELUX Cégcsoportnak, mely gyorsan és állandóan fejlődik? Szeretne a részese lenni egy vállalatnak, mely biztos alapokon nyugszik, és különös tekintettel van a környezetére, a dolgozóira, vásárlóira és termékeire?

Egy állandóan fejlődő csoport vagyunk, akik mindig érdeklődően fogadják a megfelelő hozzáállással és képzettséggel rendelkező új kollégákat. Széles körben ajánlunk munkalehetőségeket, mint például: marketing, értékesítés, gyártás, könyvelés stb. – munkakörök melyek lehetőséget biztosítanak a szakmai és személyes fejlődésre.
karrier
Neumann-Tóth Judit
Senior kontroller, VELUX Magyarország Kft.
(Termelés)
Gergácz Roland
Minőségellenőr, VELUX Magyarország Kft.
(Termelés)