Karrier

Fényes jövő vár Önre nálunk

KÖRNYÉKBELI NYITOTT POZÍCIÓK – MAGYARORSZÁG
Ismerje meg a környékbeli álláslehetőségeket.
EZ A FONTOS SZÁMUNKRA

Elkötelezettség

A célunk az, hogy kiváló közös eredményeket érjünk el.
Két férfi köszönti egymást egy moduláris felülvilágító alatt.

Egymás iránti tisztelet

Úgy bánunk másokkal, ahogyan magunktól elvárjuk.

Fejlődés

Arra törekszünk, hogy nap mint nap jobbak legyünk.

Helyi kezdeményezések

Cselekszünk és együttműködünk céljaink elérése érdekében.

Alaposság

Megtesszük a szükséges erőfeszítéseket a megfelelő helyen és időben.
vallalatunk magyarorszagon
A VELUX Cégcsoport az 1980-as évek közepe óta van jelen Magyarországon. Fertődön és Fertőszentmiklóson tetőtéri ablak gyártás folyik, ami több száz embernek ad munkát a környéken, Budapesten az értékesítési és marketing iroda működik.

A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon. Az ország nyugati csücskében, Fertődön és Fertőszentmiklóson rendelkezünk gyártóegységekkel, a régió egyik legnagyobb munkáltatójaként. A két telephelyen több mint 1000 munkavállalót foglalkoztatunk. A fertődi telephelyen folyik a standard faalkatrész-gyártás és az ablakok összeszerelése. Itt találhatóak a termeléstámogató területek: adminisztráció, kontrolling, minőségirányítás, informatika és humán erőforrás. Ezen a telephelyen működik Közép-Kelet Európa legnagyobb logisztikai és elosztó központja a VELUX Cégcsoporton belül.  Itt zajlik a logisztikai tevékenységek szervezése, koordinálása, a raktározás és a VELUX értékesítési cégek kiszolgálása.
 
Fertőszentmiklóson folyik az alumínium- és üvegfeldolgozás, a kisszériás faalkatrész-gyártás és ablakszerelés, valamint itt található a beszerzés, a termeléstervezés. A VELUX Cégcsoportnál azon dolgozunk, hogy életre keltsük a fényt a vásárlóink otthonában. Minőségi és innovatív termékeket gyártunk: így teremtünk élhető otthonokat.
 
Ahhoz, hogy sikerünk folyamatos legyen, olyan szakemberekre van szükségünk, akik nyitottak a fejlődésre, és újító ötleteikkel hozzájárulnak a vállalat sikereihez. Nálunk mindenki saját maga alakíthatja és építheti a karrierjét, és ehhez igyekszünk minden segítséget megadni. Hiszünk abban, hogy a jövőnk a felkészült és motivált munkatársakban rejlik, és az ő sikerükön keresztül mi is sikeresebbé válhatunk. Ha szeretné magát kipróbálni egy stabil, folyamatosan fejlődő nemzetközi vállalatnál a határon innen, akkor nézze meg, hogy milyen lehetőségek várnak Önre – hiszen a legjobb lehetőségek sokszor a szemünk előtt vannak, csak észre kell vennünk őket…

A VELUX Magyarország Kft. 1987-ben nyitotta meg értékesítési és marketing irodáját a fővárosban. 1996 óta saját irodaházunkban dolgozunk a III. kerületben. VELUX tetőtéri ablakok és külső-belső árnyékolók, burkolókeretek, beépítőtermékek, fénycsatornák, felülvilágító kupolák nagykereskedelmi értékesítésével, partnereink üzleti munkájának és szakmai tudásának támogatásával, valamint magánvevői tanácsadással, termékeink garanciaidőn belüli és azon túli szervizelésével foglalkozunk.

A VELUX termékeket országos lefedettséggel építőanyag-kereskedésekben és barkácsáruházakban értékesítjük. Az érdeklődők számára irodaházunk bemutatóterme áll rendelkezésre, ahol felkészült vevőszolgálatunk, országos szervizhálózatunk munkatársaitól kapnak segítséget a felmerülő kérdésekre.
Hitvallásunk öt alapérték köré csoportosul, melyek szerint a mindennapi munkánkat végezzük. Az elkötelezettség, a kölcsönös tisztelet, a tökéletesítés, a helyi kezdeményezések fontossága és az alaposság szem előtt tartása vezérel bennünket. Vállalatunknál kihívásokkal teli, változatos munkakörökben dolgozunk, ahol a szakmai és a személyes fejlődési lehetőségeket kapunk dinamikus csapatunkban.

Jelenleg ezek nyitott pozícióink

A VELUX Group vállalatcsoport számos lehetőséget kínál. És legyen szó kutatás-fejlesztési, gyártási, menedzsment vagy értékesítési területről, szinte biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelőt. Miért ne vethetne rá egy pillantást most rögtön?

Jövőnket a múltunk alapján tudjuk megtervezni

A 2030-as fenntarthatósági stratégia alapján kötelezzük magunkat eddigi szén-dioxid-kibocsátásunk leválasztására; célunk az, hogy 2041-re, vállalatunk fennállásának 100. évfordulójára szén-dioxid-semlegességet érjünk el.

Fényes jövő vár Önre

Hogy minek köszönhetjük, hogy mások vagyunk? Az itt dolgozóknak. Ismerje meg néhány leendő kollégáját – és csatlakozzon vállalatunkhoz!