Karrier

Fényes jövő vár Önre nálunk

NYITOTT POZÍCIÓK 
Ismerje meg az álláslehetőségeket.
EZ A FONTOS SZÁMUNKRA

Elkötelezettség

Szenvedélyesek vagyunk munkánkkal kapcsolatban, és mindent megteszünk közös céljaink elérése érdekében.

Ügyfélközpontúság

A tető alatt élő, dolgozó és játszó embereket minden tevékenységünk középpontjába helyezzük.

Bátorság

Van bátorságunk ambiciózusnak lenni, és olyan dolgokat kipróbálni, amiket még soha.
Két férfi köszönti egymást egy moduláris felülvilágító alatt.

Egymás iránti tisztelet

Tiszteljük és törődünk egymással, és úgy bánunk másokkal, ahogyan magunktól elvárjuk.

Társadalmi felelősség

Modellvállalatként működünk, annak érdekében hogy jólétet teremtsünk az emberek és a bolygó számára.

Agilitás

Folyamatosan keresünk új lehetőségeket, és gyorsan törekszünk előre, hogy felfedezzük és megvalósítsuk azokat.
vallalatunk magyarorszagon
A VELUX Cégcsoport az 1980-as évek közepe óta van jelen Magyarországon. Fertődön és Fertőszentmiklóson tetőtéri ablak gyártás folyik, ami több száz embernek ad munkát a környéken, Budapesten az értékesítési és marketing iroda működik.

A VELUX Magyarország Kft. 1986 óta van jelen a hazai piacon. Az ország nyugati csücskében, Fertődön és Fertőszentmiklóson rendelkezünk gyártóegységekkel, a régió egyik legnagyobb munkáltatójaként. A két telephelyen több mint 1000 munkavállalót foglalkoztatunk. A fertődi telephelyen folyik a standard faalkatrész-gyártás és az ablakok összeszerelése. Itt találhatóak a termeléstámogató területek: adminisztráció, kontrolling, minőségirányítás, informatika és humán erőforrás. Ezen a telephelyen működik Közép-Kelet Európa legnagyobb logisztikai és elosztó központja a VELUX Cégcsoporton belül.  Itt zajlik a logisztikai tevékenységek szervezése, koordinálása, a raktározás és a VELUX értékesítési cégek kiszolgálása.
 
Fertőszentmiklóson folyik az alumínium- és üvegfeldolgozás, a kisszériás faalkatrész-gyártás és ablakszerelés, valamint itt található a beszerzés, a termeléstervezés. A VELUX Cégcsoportnál azon dolgozunk, hogy életre keltsük a fényt a vásárlóink otthonában. Minőségi és innovatív termékeket gyártunk: így teremtünk élhető otthonokat.
 
Ahhoz, hogy sikerünk folyamatos legyen, olyan szakemberekre van szükségünk, akik nyitottak a fejlődésre, és újító ötleteikkel hozzájárulnak a vállalat sikereihez. Nálunk mindenki saját maga alakíthatja és építheti a karrierjét, és ehhez igyekszünk minden segítséget megadni. Hiszünk abban, hogy a jövőnk a felkészült és motivált munkatársakban rejlik, és az ő sikerükön keresztül mi is sikeresebbé válhatunk. Ha szeretné magát kipróbálni egy stabil, folyamatosan fejlődő nemzetközi vállalatnál a határon innen, akkor nézze meg, hogy milyen lehetőségek várnak Önre – hiszen a legjobb lehetőségek sokszor a szemünk előtt vannak, csak észre kell vennünk őket…

A VELUX Magyarország Kft. 1987-ben nyitotta meg értékesítési és marketing irodáját a fővárosban. 1996 óta saját irodaházunkban dolgozunk a III. kerületben. VELUX tetőtéri ablakok és külső-belső árnyékolók, burkolókeretek, beépítőtermékek, fénycsatornák, felülvilágító kupolák nagykereskedelmi értékesítésével, partnereink üzleti munkájának és szakmai tudásának támogatásával, valamint magánvevői tanácsadással, termékeink garanciaidőn belüli és azon túli szervizelésével foglalkozunk.

A VELUX termékeket országos lefedettséggel építőanyag-kereskedésekben és barkácsáruházakban értékesítjük. Az érdeklődők számára irodaházunk bemutatóterme áll rendelkezésre, ahol felkészült vevőszolgálatunk, országos szervizhálózatunk munkatársaitól kapnak segítséget a felmerülő kérdésekre.
Hitvallásunk öt alapérték köré csoportosul, melyek szerint a mindennapi munkánkat végezzük. Az elkötelezettség, a kölcsönös tisztelet, a tökéletesítés, a helyi kezdeményezések fontossága és az alaposság szem előtt tartása vezérel bennünket. Vállalatunknál kihívásokkal teli, változatos munkakörökben dolgozunk, ahol a szakmai és a személyes fejlődési lehetőségeket kapunk dinamikus csapatunkban.

Jelenleg ezek nyitott pozícióink

A VELUX Group vállalatcsoport számos lehetőséget kínál. És legyen szó kutatás-fejlesztési, gyártási, menedzsment vagy értékesítési területről, szinte biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelőt. Miért ne vethetne rá egy pillantást most rögtön?

Jövőnket a múltunk alapján tudjuk megtervezni

A WWF-el partnerségben erdővédelmi és erdő helyreállítási projektek megvalósításával ellentételezzük működésünkből fakadó szén-dioxid-kibocsátásunkat 1941-es alapításunktól 2041-ig.

Fényes jövő vár Önre

Hogy minek köszönhetjük, hogy mások vagyunk? Az itt dolgozóknak. Ismerje meg néhány leendő kollégáját – és csatlakozzon vállalatunkhoz!