Csatlakozzon vállalatunkhoz

Fényes jövő vár Önre

NYITOTT POZÍCIÓK 
Ismerje meg az álláslehetőségeket.

Így tud jelentkezni hozzánk

Az álláspályázat beküldése előtt feltétlenül olvassa el alaposan az álláshirdetést. Ha az adott feladat felkeltette az érdeklődését, és úgy gondolja, hogy Ön megfelelő választás lenne, mindenképpen pályázza meg! Jelentkezni az álláshirdetésben található linkre kattintva lehet. A tökéletes álláspályázat jellemzően rövid és lényegre törő; szakmai és személyes szempontokat is bemutat; továbbá kifejti azt, hogy Ön miért szeretne vállalatunknál dolgozni a meghirdetett pozícióban. Az adott telephelyen zajló munkaerő-toborzási eljárással kapcsolatos általános kérdéseket a Gyakori kérdések menüpontban tudja elolvasni. Itt választ kaphat a jelentkezők által gyakran feltett kérdésekre.
Egyszerre több állást is megpályázhatok?
Kapnak kéretlen álláspályázatokat?
Végeznek konkrét teszteket?
Honnan derül ki számomra, hogy a VELUX megkapta a jelentkezésemet?
Hogyan küldjem be a jelentkezésemet?
Hogyan történik az álláspályázatom kiértékelése?
Hogy készüljek fel az interjúra?
Milyen nyelven nyújtsam be az álláspályázatot?
Mi szükséges ahhoz, hogy felvegyenek a VELUX Group vállalatcsoporthoz?
Milyen szintű angol nyelvtudás az elvárás?
Két ember áll egy csarnokban

Az Alkalmazotti Alapítvány

A VELUX Group vállalatcsoportnál hiszünk abban, hogy kellően odafigyelünk alkalmazottainkra. Ennek egyik megjelenési formája az Alkalmazotti Alapítvány, amelyen keresztül minden, a VKR Groupnál dolgozó alkalmazott jóllétét elő kívánjuk segíteni.
Ismerje meg néhány leendő kollégáját
Hogy minek köszönhetjük, hogy mások vagyunk? Az itt dolgozóknak.

Így emeli Mari magasabb szintre a fenntarthatóságot

A változás, a kihívások és az új ötletek kiemelten fontosak a VELUX-nak. És természeténél fogva Marinak is. Fenntartható erdőgazdálkodási képzettséggel rendelkezik, a faanyagok és a természet iránti szenvedélyes szeretete pedig arra ösztönzi, hogy nap mint nap még fenntarthatóbb vállalattá tegye a VELUX-ot – különösen a körforgásos szemlélet alkalmazásával, ami az alapanyagok csökkentését és újrafelhasználását jelenti azzal a céllal, hogy mi a lehető legtöbbet hozhassuk ki a számunkra szükséges erőforrásokból.

Ezért annyira fontos ez a két egyszerű dolog Karesz számára

Ha megkérdezzük Kareszt, hogy miért jár be dolgozni, két dolgot fog válaszolni: „Elsősorban azok miatt, akik itt dolgoznak. Különös bizalom és kötelék van közöttünk. Másodsorban azért, mert jó ötlet bárhonnan származhat, itt pedig mindenkit arra ösztönöznek, hogy elmondja a véleményét – és én meg is teszem. Talán ezért is vagyok jelenleg a gyártási és a fejlesztési csapat eredményes összekötője.”

Hallgatóknak és végzősöknek

Ha Ön még tanul, vagy nemrég végzett, érdekes lehet Önnek az a remek lehetőség, hogy továbbképezze magát a VELUX Group vállalatcsoportnál. Diákmunkásként vagy gyakornokként gyarapítani tudja ismereteit és képességeit, velünk együttműködve pedig projektfeladatát vagy szakdolgozatát is elkészítheti.
Jelenleg ezek a fényes jövőre nyitott pozícióink
A VELUX Group vállalatcsoport számos lehetőséget kínál. És legyen szó kutatás-fejlesztési, gyártási, menedzsment vagy értékesítési területről, szinte biztosan megtaláljuk az Önnek megfelelőt. Miért ne vethetne rá egy pillantást most rögtön?